Įkraunama...
Įkraunama...

V.Kudirkos progimnazija

KAŽIN , AR VISOS KLASĖS PEREINA?Gal tik kokia pvz. ''a''Ar iš visų vaikų formuoja naujas klases?
Atsakyti
Tai ko gero žiūri pagal situaciją... ar iš vienos klasės susidaro pilna klasė, ar reikia jungti... bent per atvirų durų dieną nieko neminėjo apie stojamuosius. Jie kalbėjo, kaip apie vieną iš mokyklos privalumų, kad Dariaus ir Girėno gimnazija yra tęstinumas Kudirkos progimnazijai.
Atsakyti
Vienaip ar kitaip po 8 klasės yra egzaminai- gal jų rezultatai ką nors lems. g.gif O gal tik vaikus perskirstys klasėse.

beje, gal daugiau žinote apie būsimų penktokų klasės auklėtojas? Kurios turės stipresnes klases. per atvirų durų dieną mačiau tik vieną vyresnio amžiaus istorikę- ji man patiko, bet sakė, kad jos klasė jau pilnai suformuota.

Atsakyti
Kaip įspūdžiai po patikrinamojo testo? Mane sužavėjo pedagogų elgesys, visi dėmesingi, linksmi paslaugūs. Negi jie visuomet tokie? g.gif jei taip- tai tikrai neblogą mokyklą pasirinkom.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 06 04, 15:31)
Kaip įspūdžiai po patikrinamojo testo? Mane sužavėjo pedagogų elgesys, visi dėmesingi, linksmi paslaugūs. Negi jie visuomet tokie? g.gif  jei taip- tai tikrai neblogą mokyklą pasirinkom.

Per atvirų durų dienas irgi buvo labai draugiški thumbup.gif
Atsakyti
kai vaikai draugiški ir mandagūs, tai ir mokytojai draugiški smile.gif
o šiais laikais kai mokytojas yra tik varganas paslaugų teikėjas, tai tik draugiškam ir telieka būti norint tokį darbą dirbti smile.gif
bet toje mokykloje tikrai vyrauja labai draugiška atmosfera, tai vienas iš nedidelės mokyklos privalumų.
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 06 04, 21:18)
kai vaikai draugiški ir mandagūs, tai ir mokytojai draugiški smile.gif
o šiais laikais kai mokytojas yra tik varganas paslaugų teikėjas, tai tik draugiškam ir telieka būti norint tokį darbą dirbti smile.gif
bet toje mokykloje tikrai vyrauja labai draugiška atmosfera, tai vienas iš nedidelės mokyklos privalumų.

pasikalbėjau su savo panele- tai truputį nusiminusi buvo, kad klasiokų nebus.. Sako, tokia vieniša jaučiausi. unsure.gif Pirmą mėnesį tikrai sunkiau bus, bet ji labai bendraujanti- manau- suras.
Atsakyti
Siūsim savo merginai uniformą. Siuvėjas prašo parodyti pavyzdį švarko. Gal kuri turite normalesnę nuotrauką? blush2.gif Prašau atsiųskite į AŽ- perpiešiu ir nunešiu siuvėjui.Ne smokyklos nuotraukose nelbai kas matosi
Atsakyti
Su šventėmis , mamytės,
user posted image

Kokie įspūdžiai, gal yra penktokėlių mamų?
Atsakyti
Labas

labai smagu, kad ši tema dar gyvuoja smile.gif turim planų dėl šios progimnazijos, tai perskaičiau visą temą.
Pradžioj labai nusiminiau, bet į pabaigą žiūriu jau visai kitokios nuotaikos čia tongue.gif

vilkra, na kaip jūsų mergaitei pusmetį pasimokius? ar patenkinta? kokios nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 01 15, 20:11)
Labas

labai smagu, kad ši tema dar gyvuoja smile.gif turim planų dėl šios progimnazijos, tai perskaičiau visą temą.
Pradžioj labai nusiminiau, bet į pabaigą žiūriu jau visai kitokios nuotaikos čia tongue.gif

vilkra, na kaip jūsų mergaitei pusmetį pasimokius? ar patenkinta? kokios nuotaikos?

Na- visai šauniai jai sekasi.. bigsmile.gif Į klasę pateko su klasioku. Šiaip sakyčiau tiesiog išsitiesė ir pražydo. Sunkiausia ir , mano galva, daugiausia problemų su anglų kalbos mokytoja. "Neperkandu" jos sistemos. Bus tėvų susirinkimas- žadam kviestis ją "ant kilimėlio". Kiti mokytojai- na, aš nesiskundžiu. Yra kurių prisibijo, yra, kurie patinka labiau ar mažiau. Bet.. Niekuomet negirdėjau- mokytojas, toks, ar mokytojas anoks.. neišmoko, nepadarė namų darbų- rezultatas matosi. išmoko- irgi matosi. Reikia ko- visuomet galima Ir TAMO parašyti, ir su auklėtoja susiskambinus pasitarti. na, kol kas esu tikrai geros nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2014 01 15, 19:25)
Na- visai šauniai jai sekasi.. bigsmile.gif  Į klasę pateko su klasioku. Šiaip sakyčiau tiesiog išsitiesė ir  pražydo.  Sunkiausia ir , mano galva, daugiausia problemų su anglų kalbos mokytoja. "Neperkandu" jos sistemos. Bus tėvų susirinkimas- žadam kviestis ją "ant kilimėlio". Kiti mokytojai- na, aš nesiskundžiu. Yra kurių prisibijo, yra, kurie patinka labiau ar mažiau. Bet.. Niekuomet negirdėjau- mokytojas, toks, ar mokytojas anoks.. neišmoko, nepadarė namų darbų- rezultatas matosi. išmoko- irgi matosi. Reikia ko- visuomet galima Ir TAMO parašyti, ir su auklėtoja susiskambinus pasitarti.  na, kol kas esu tikrai geros nuomonės.

oi, kaip smagu kad taip greit atrašėte bigsmile.gif tema matyt favoritėse tongue.gif

ar klasės didelės? ar tikrai gabus vaikas atėjęs žiovauja, ar dirba jie ten normaliai? g.gif
nes mano dukros pvz. visi įvetinimai yra aukščiausi, tai jai reiktų ir toliau paruošimo stipraus blush2.gif
kiek klasių 5tokų? g.gif kaip klasės auklėtoja papuolė? nes nuo jos daug priklauso, kaip suburs ir suriš klasę rolleyes.gif
Atsakyti