Įkraunama...
Įkraunama...

V.Kudirkos progimnazija

Atvirų durų diena gegužės 9 dieną, nuo 8 iki 16 val. tik gali būti, kad ir pamokos tą dieną vyks
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2012 04 11, 16:00)
Atvirų durų diena gegužės 9 dieną, nuo 8 iki 16 val. tik gali būti, kad ir pamokos tą dieną vyks

Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba, mano sūnus baigia pirmą klasę šitoje mokykloje, dukra - penktą. Atėjom nieko nežinodami apie mokytojas, auklėtojas (klausiau forume, bet niekas nieko nepapasakojo). Tai dabar galiu šiek tiek pasidalinti smile.gif .
Dukros auklėtoja esam labai patenkinti, tikrai pasisekė. Kadangi penktokus skirstė pagal testukų rezultatus, maniškė papuolė į susitiprintą matematikų klasę. Viskas gerai, matematikoje patobulėjo, bet su lietuvių kalba (ir jos mokytoja) nekas doh.gif .
Kažkas rašė, kad mokytojos išvaizda, pirmas įspūdis nesvarbus. Tai žinokit - svarbu. Aš kai pamačiau pirmą kartą savo pirmokėlio mokytoją, tai man ji pasirodė visai šiaip sau (ir beje, pirmiausia pasižiūrėjau foto) ir, deja, šios nuomonės toliau nepakeičiau. Žadam keisti mokytoją, eiti į kitą klasę ar kitą mokyklą. Netvarkinga mokytoja ir yra netvarkinga, jei neprisižiūri savęs - neprižiūrės ir vaikų...
P.S. Atsiprašau, kad ne visai toj temoj, bet jeigu reikės mergaitei uniformos ~140 cm ūgio (nauja) rašykit taurisma@gmail.com .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIGA: 25 balandžio 2012 - 11:32
QUOTE(MIGA @ 2012 04 25, 13:31)
Laba, mano sūnus baigia pirmą klasę šitoje mokykloje, dukra - penktą. Atėjom nieko nežinodami apie mokytojas, auklėtojas (klausiau forume, bet niekas nieko nepapasakojo). Tai dabar galiu šiek tiek pasidalinti  smile.gif .
Dukros auklėtoja esam labai patenkinti, tikrai pasisekė. Kadangi penktokus skirstė pagal testukų rezultatus, maniškė papuolė į susitiprintą matematikų klasę. Viskas gerai, matematikoje patobulėjo, bet su lietuvių kalba (ir jos mokytoja) nekas  doh.gif .
Kažkas rašė, kad mokytojos išvaizda, pirmas įspūdis nesvarbus. Tai žinokit - svarbu. Aš kai pamačiau pirmą kartą savo pirmokėlio mokytoją, tai man ji pasirodė visai šiaip sau (ir beje, pirmiausia pasižiūrėjau foto) ir, deja, šios nuomonės toliau nepakeičiau. Žadam keisti mokytoją, eiti į kitą klasę ar kitą mokyklą. Netvarkinga mokytoja ir yra netvarkinga, jei neprisižiūri savęs - neprižiūrės ir vaikų...
P.S. Atsiprašau, kad ne visai toj temoj, bet jeigu reikės mergaitei uniformos ~140 cm ūgio (nauja) rašykit taurisma@gmail.com .

doh.gif trūksta žodžių...ir kuo jūs save laikote? siaubas kažkoks, mokytoją pagal išvaizdą renkasi, ir kaip gi jūs vaikui paaiškinsite keisdami mokytoją, kad mji negraži, nešvari, tai kurgi vaiko mokymas būti tolerantiškam kitų atžvilgiu, nu, pakraupau, negaliuuuuuu blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2012 04 25, 12:31)
Kadangi penktokus skirstė pagal testukų rezultatus, maniškė papuolė į susitiprintą matematikų klasę. Viskas gerai, matematikoje patobulėjo, bet su lietuvių kalba (ir jos mokytoja) nekas  doh.gif .

Ačiū už įspūdžius ir informaciją. Nieko nežinojau apie testukus ir skirstymą į klases pagal juos. Gal galėtumėte truputį patikslinti dėl šito? Ar visi laiko tą testą, ar tik norintys. Kiek tokių klasių sudaro ir pagal vieną dalyką (kaip rašėt, sustiprinta matematika), ar atrenka bendrai stipresnę klasę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 27 balandžio 2012 - 09:34
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 04 25, 18:06)
doh.gif trūksta žodžių...ir kuo jūs save laikote? siaubas kažkoks, mokytoją pagal išvaizdą renkasi, ir kaip gi jūs vaikui paaiškinsite keisdami mokytoją, kad mji negraži, nešvari, tai kurgi vaiko mokymas būti tolerantiškam kitų atžvilgiu, nu, pakraupau, negaliuuuuuu blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Manau, kad MIGA turėjo mintyse tai, kad žmogaus išvaizda kažkiek atspindi jo charakterio savybes, tokias kaip organizuotumas, formalizmas. Ko gero ji tikėjosi iš mokytojos organizuotumo, griežtesnės tvarkos, kontrolės, o gavo klasę kur darbe vyrauja "kūrybinė netvarka". Jai toks variantas netinka, tai ieškos kitokio. Beja, turiu nuojautą kad vaikams ta mokytoja patinka biggrin.gif
Tikrai nemanau, kad tėvai keistų mokytoją dėl išvaizdos ar rengimosi, jei mokymosi rezultatai ir procesas juos tenkina, ir vaikas su mokytoja sutaria gerai.
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 04 25, 17:06)
doh.gif trūksta žodžių...ir kuo jūs save laikote? siaubas kažkoks, mokytoją pagal išvaizdą renkasi, ir kaip gi jūs vaikui paaiškinsite keisdami mokytoją, kad mji negraži, nešvari, tai kurgi vaiko mokymas būti tolerantiškam kitų atžvilgiu, nu, pakraupau, negaliuuuuuu blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oi, atsiprašau, kad sukėliau Jums tokį pasipiktinimą...
Save aš laikau normalia mama, besirūpinančia savo vaiku. Aš gi tikrai nesureikšminau šito dalyko ir leidau vaiką pas tą mokytoją, bet supratau, kad pirmas įspūdis ne visada būna klaidingas. Per šiuos metus aš tik pažinau mokytoją, bendravau su ja daug ir dažnai (galvodama apie vaiką)... Pedagogė ji tikrai nebloga, bet jos neorganizuotumas, išsiblaškymas, sakyčiau išsidarkymas, visiškai nebūdingas pradinių klasių mokytojoms. Vaikams jokių iškylų, pažintinių išvykų... Nori į pertrauką leidžia, nori neleidžia, nori - kūno kultūra yra, nenori - jos nėra, arba vaikai, kurie "nusipelnė" eina į sporto salę VIENI blink.gif ... Ir dar visokių kitokių dalykų. Ir čia ne mano vienos ale išpindėjimas, bet daugelis klasės tėvų nepatenkinti.

Taip, kad mielos mamos, nesistebėkit, bet žmogaus išvaizda, kartais tikrai daug ką pasako. Ne dėl to, kad ji negraži, bet dėl to, kad netvarkinga... Papasakot galėčiau išsamiau, bet nemanau, kad čia vieta...
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2012 04 27, 09:31)
Ačiū už įspūdžius ir informaciją. Nieko nežinojau apie testukus ir skirstymą į klases pagal juos. Gal galėtumėte truputį patikslinti dėl šito? Ar visi laiko tą testą, ar tik norintys. Kiek tokių klasių sudaro ir pagal vieną dalyką (kaip rašėt, sustiprinta matematika), ar atrenka bendrai stipresnę klasę?

Testuką laikė visi būsimi penktokai, kurie norėjo mokytis toje mokykloje. Testukas skirtas tam, kad vaikus suskirstyti pagal jų polinkį ir gebėjimus tiksliesiems ar labiau humanitariniams mokslams.
Neaišku, ar taip bus šiemet, bet pernai taip buvo. Paskyrė dieną ir visi ėjo laikyti, o paskui paskelbė rezultatus, t.y. surinktus taškus, o dar vėliau sužinojau į kokią klasę dukra papuolė. Tada dar nežinojau, kad čia tiksliukų klasė, nes tikrai nemaniua, kad maniškė stipri šioje srityje smile.gif .
O šiaip galima ir prašyti, kad keltų į kitą klasę, jeigu norit kartu su pažįstamas ar pan.
Atsakyti
Na, pirmokų mokytojos yra tik dvi, ir abi jos puikios, tvarkingos, geros išvaizdos. nelabai supratau, kur kas užkliuvo g.gif

O aš čia ne į temą blush2.gif gal yra kokia abiturientė iš šios mokyklos, norinti padirbėti aukle vakarais nuo kokių 18 val iki 21 val. Toks ir darbas...parvesti iš darželio ir pabendrauti... ax.gif Brūkštelkit Až 4u.gif

Atsakyti
siemet ir as turesiu ir penktoka ir pirmoke. tai del pirmokes klausimu nekyla,eis pas sunaus buvusia mokytoja A.Navickiene,nu man tai ji thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2012 04 07, 11:15)
Na, jei tik dėl vaizdų atgaminimo, tai manau galėsiu padėti smile.gif
skaičiuojant nuo apačios, antroje eilėje (virš sėdinčio vyruko) iš eilės stovi visos trys būsimos auklėtojos - Dalia, ir dvi Jolantos (antra lituanistė, trečia informatikė) mokytoja Ausma stovi toje pačioje eilėje iš kitos pusės ketvirta (su baltu švarku). mokytojos Audronės rodos nematau.
4u.gif

Buvau atviru duru dienoje, tai mane supazindino su lietuviu mokytoja busima penktoku aukletoja tai ji foto yra paciame gale trumpais sviesiais plaukais ties uzrasu progimnazina A raide.
Tik va tiksliai nepamenu jos pavardes, kadangi visas isvardino tai ir susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 10 gegužės 2012 - 07:56
QUOTE(Rykute @ 2012 05 10, 08:56)
Buvau atviru duru dienoje, tai mane supazindino su lietuviu mokytoja busima penktoku aukletoja tai ji foto yra paciame gale trumpais sviesiais plaukais ties uzrasu progimnazina A raide.
Tik va tiksliai nepamenu jos pavardes, kadangi visas isvardino tai ir susimaisiau  blush2.gif

Irena Aleksiejankienė? Dvyliktokus šiemet išleidžia.. Buvo mano dukros auklėtoja 3 metus. Iš mano pusės - tik geri atsiliepimai, o dukra tai kasmet per mokytojams svarbias šventes su keliom buvusiom klasiokėm vis eina su gėlėm jos aplankyt, pasikalbėt.. Žodžiu, ir vaikams kažką tokio duoda, jei norisi ryšį išlaikyt.
Atsakyti
QUOTE(dela27 @ 2012 09 08, 14:36)
Gal kam reikėtų šios mokyklos žalio švarko mergaitei. Siūtas apie 150cm ūgio panelei, maždaug S ar XS dydis.  (čia nuo 5kl).
Rašyti į až

Mano vaikas penktokas, bet svarkai tamsiai melyni g.gif
Atsakyti