Įkraunama...
Įkraunama...

V.Kudirkos progimnazija

QUOTE(varenė @ 2009 08 23, 18:28)
Gaila vaikas pas senelius atostogauja, negaliu paklausti. Bet ji kiek žinau tik metai ar du mokykloje dirba, tamsiais plaukais ir ypatingai kūda.

Papildyta:
Bet ji ne Kudirkoj dirba, o Girėne... Kudirkos patalpose tokios nėra... smile.gif Bet, kiek žinau, mokiniai ja patenkinti... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialianta @ 2009 08 23, 22:36)
Papildyta:
Bet ji ne Kudirkoj dirba, o Girėne... Kudirkos patalpose tokios nėra...  smile.gif Bet, kiek žinau, mokiniai ja patenkinti... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Kai aš savo mielą mažą mokyklą baigiau super gerais pažymiais irgi buvau labai patenkinta, beveik visus mokytojus mylėjau ir gerbiau. Bet kai atėjau mokytis į universitetą supratau, kad tie, kurie atėjo iš kitų mokyklų, kurie nekentė savo mokytojų, moka ir žino kur kas daugiau nei aš. Tai mano vaikinui lygiai taip pat, mokytojai visi labai geri, bet jeigu krūvis lyginant su pradine sumažėjo, vaikas mažai mokinasi o pažymiai L.geri ir t.t. nu kažkas ne taip. Galbūt aš išpindėjusi mama, bet norisi kažko geriau. Aš nesakau, kad V.Kudirkos mokytojai visi blogi. PVZ. mano draugė prieš kelis metus viską darė, kad dukra papultų pas vieną Kudirkos pradinių mokytoją. Liko nerealiai patenkinta. Bet dalykinėj sistemoj nėra viskas taip labai gerai. Aš nenoriu vaiko tempti į didžiulę mokyklą, kur jis būtų statistinis vienetas, bet ir nenoriu jo ilgai laikyti čia, kol atsiras didžiulės spragos, kurias bus sunku per pora metų ištaisyt. Labai gaila, kad savo laiku pražiopsojome stojimą į jėzuitus.
Atsakyti
QUOTE(lialianta @ 2009 08 23, 22:36)
Papildyta:
Bet ji ne Kudirkoj dirba, o Girėne... Kudirkos patalpose tokios nėra...  smile.gif Bet, kiek žinau, mokiniai ja patenkinti... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Jei klausysi vaikų, tai jiems geriausi mokytojai tie, kurie namų darbų neužduoda, rašo gerus pažymius, per kurių pamokas galima veikt, ką nori... Ypač mažesniem...
Atsakyti
QUOTE(varenė @ 2009 08 24, 07:20)
Kai aš  savo mielą mažą mokyklą baigiau super gerais pažymiais irgi buvau labai patenkinta, beveik visus mokytojus mylėjau ir gerbiau. Bet kai atėjau mokytis į universitetą supratau, kad tie, kurie atėjo iš kitų mokyklų, kurie nekentė savo mokytojų, moka ir žino kur kas daugiau nei aš. Tai mano vaikinui lygiai taip pat, mokytojai visi labai geri, bet jeigu krūvis lyginant su pradine sumažėjo, vaikas mažai mokinasi o pažymiai  L.geri ir t.t. nu kažkas ne taip. Galbūt aš išpindėjusi mama, bet norisi kažko geriau. Aš nesakau, kad V.Kudirkos mokytojai visi blogi. PVZ. mano draugė prieš kelis metus viską darė, kad dukra papultų pas vieną Kudirkos pradinių mokytoją. Liko nerealiai patenkinta. Bet dalykinėj sistemoj nėra viskas taip labai gerai. Aš nenoriu vaiko tempti į didžiulę mokyklą, kur jis būtų statistinis vienetas, bet ir nenoriu jo ilgai laikyti čia, kol atsiras didžiulės spragos, kurias bus sunku per pora metų ištaisyt. Labai gaila, kad savo laiku pražiopsojome stojimą į jėzuitus.

varėne, o tai jūsų vaikas dabar Kudirkos mokykloje eis į 6 klasę (čia pagal metus taip spėju)? Ir ar į tą, kur Kudirkos patalpose lanko, ar kur Girėno patalpose?

Dėl jėzuitų, tai aišku gaila, kad nepabandė, gal būtų įstojęs. Bet iš stojusių ir neįstojusių dalis paskui pasiskirsto į Aušros ir Girėno (oficialiai Kudirkos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 24 rugpjūčio 2009 - 20:02
QUOTE(Astulenka @ 2009 08 19, 23:54)
Baigiau Kudirkos vidurine pries 10 metu. Tiesa sakant, tik 12 klase, nes iki tol mokiausi dabartineje Santaros gimnazijoje. Tai Kudirkoj 12 klasej, NIEKO nedarant, vidurkis nuo 7.6 (cia 11 klasej Santaroj) iki 9.2 pakilo. Tai buvo patys lengviausi metai mokykloje ( 12 klase  lotuliukas.gif ). Taip kad spreskit pacios...

man labai keista, kaip žmogus perėjęs į kitą mokyklą 12toje klasėje matyt vien tam kad "pasikeltų" atestatą, paskui viešai diskutuoja apie mokyklos lygį... tai kodėl gi kėlėte tą lygį 'nelyginėj" mokykoj? reikėjo jį toliau Santaroje kelti, arba į KTU gimnaziją. eiti ir jeigu mažesnėje mokykloje mokytojai pažysta kiekvieną mokinį, nori jį į gyvenimą išleisti gal kokiu baleliu ir pakeldami savo dalyką, gal vaikui tai padės į geresnę vietą istoti, ar vidurkį pakelti, ir po to tie mokytojai vietoj padėkos sulaukia tokių komentarų...

Varanei :
o beje, Kudirkoje kiek žinau yra tikrai ne 2 lietuvių mokytojos. bent jau aš priskaičiuoju penkias... o ir tai gal dar kokios nežinau. tai gal ir kita jūsų informacija tokio pat tikslumo kai ir ši, kur apsirinkama mažiausiai trimis žmonėmis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Retisa: 26 rugpjūčio 2009 - 14:49
Sveikos mamytės. 4u.gif Mano vaikas greitai pradės lankyti mokyklą, kaip ir daugelio Jūsų vaikai. Pusę Kauno mokyklų apėjau ir žinote tikrai mano vaikas lankys V.Kudirkos mokyklą. Ji jauki, mokytojai šilti. Jei mokytojas šiltai bendrauja su Jūsų vaikais, tai galima šitaip šmeižti, jog mokytojai blogi. Mano manymu geriau vaikai gauna iš mokytojų šilumą, draugystę, žinių o ne keliauja konveijeriu, kaip jūsų išgirtoje gimnazijoje. Mokytojai net vardo ir pavardės per mokslo metus neįsimena.Mano draugės vaikai mokosi ten ir patikėkite labai norėtų pereiti į V.kudirkos mokyklą, nes turi tam priežasčių...O mokytojų yra įvairių visose mokyklose
Atsakyti
Juokinga, kad oficialiai į Kudirką, o iš tikrųjų į Girėną... Mokytojai Girėne beveik visi iš Kudirkos... O čia postringaujat, kad Girėne geriau... Ir labai geros pagrindinių dalykų mokytojos nelaksto per abiejų mokyklų patalpas, nes jos ir Kudirkoj krūvius turi, o rudenį ar žiemą lakstyti parku per pertrauką - ne pyragai...
Atsakyti
Na, noriu žinių apie šią mokyklą. Paskutinis postas buvo 2009 metais, tai gal sakau kažkas pasikeitė? smile.gif Nes kiek teko girdėti, tai dabar atsiliepimai apie šią mokyklą visai neblogi. Ji ir progimnazija patapo...
Labai norėčiau info apie dabartinių 4-okų mokytojas (Vaitkuvienė ir Šaparauskienė) - kuri geresnė? smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
Na, su Vaitkuviene jau susipažinau... O su kita dar ne - nepavyko. Padėkit, prašau. Pasidalinkit žiniomis, mintimis, patirtimi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MIGA: 05 gegužės 2011 - 19:56
QUOTE(MIGA @ 2011 04 28, 10:45)
Na, noriu žinių apie šią mokyklą. Paskutinis postas buvo 2009 metais, tai gal sakau kažkas pasikeitė?  smile.gif   Nes kiek teko girdėti, tai dabar atsiliepimai apie šią mokyklą visai neblogi. Ji ir progimnazija patapo...
Labai norėčiau info apie dabartinių 4-okų mokytojas (Vaitkuvienė ir Šaparauskienė) - kuri geresnė?  smile.gif
Ačiū.

Laba, mums irgi labai aktuali informacija apie šias būsimų pirmokėlių mokytojas smile.gif
Tad irgi laukiame atsiliepimų rolleyes.gif
O mokykla tikrai labai smarkiai pasikeitė į gerąją pusę, tą rodo ir pasikeitęs statusas. Vyresnėlis sūnus lanko, kol kas viskas puikiai wink.gif

QUOTE(MIGA @ 2011 05 05, 19:55)
Na, su Vaitkuviene jau susipažinau... O su kita dar ne - nepavyko. Padėkit, prašau. Pasidalinkit žiniomis, mintimis, patirtimi...

Na ir kokie įspūdžiai? Čia su 4a ar 4b mokytoja teko pabendraut Jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 13 rugsėjo 2011 - 09:23
[quote=oregano,2011 09 13, 09:21]

O mokykla tikrai labai smarkiai pasikeitė į gerąją pusę, tą rodo ir pasikeitęs statusas. Vyresnėlis sūnus lanko, kol kas viskas puikiai wink.gif

Pasikeitęs mokyklos statusas rodo ne kad mokykla pagerėjo ar pablogėjo, o kad joje mokosi 1 - 8 kl mokiniai. Visos aštuonmetės mokyklos vadinsis progimnazijomis.
Atsakyti
QUOTE(tru800 @ 2011 09 23, 13:56)

Pasikeitęs mokyklos statusas rodo ne kad mokykla pagerėjo ar pablogėjo, o kad joje mokosi 1 - 8 kl mokiniai. Visos aštuonmetės mokyklos vadinsis progimnazijomis.

Oj ačiū už paprotinimą, miela tru600, tačiau ko ten tie mokytojai taip smagiai jautėsi dėl tokio pasikeitusio statuso, ot nesusipratėliai biggrin.gif biggrin.gif
džoukas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 17 spalio 2011 - 22:08