kaip suprast skausmingai trumpeja ? nes man va irgi buna taip sudurs kazkur ten giliai kad jetau o ypac tada kai lelius muistos
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 04 05, 11:19)
kaip suprast skausmingai trumpeja ? nes man va irgi buna taip sudurs kazkur ten giliai kad jetau o ypac tada kai lelius muistos
nu ta prasme strenas lauzia,per pilwo apacia atrodo kad kartais kaip peilis pereina,ir gimda labai apsitraukineja,o kaklelis labai letai trumpeja,o tenka sitaip kest,kartais atrodo kad jau belekiek kartu turejo atsidaryt o buna kad kai lelius mujstos tai pajudet bijau kaip skauda,bet sako taip buna.....
sveikos, pagal teorija pirmas lelius turetu nusileisti 2 sav. pries gimima. o antras gali ir saremiu metu nusileisti - normalu. man jau 41-ma savaite eina, bet kleckutis nesistato i dubeni :/
sveikos mamytes,
norejau pasitikslinti ar tiesa, kad kai leliukas nusileidzia pasidaro lengviau vaikscioti ir kvepuoti?
as tai kai vos laiptais palipu , galvoju tuoj imsiu ir uzdusiu.....
norejau pasitikslinti ar tiesa, kad kai leliukas nusileidzia pasidaro lengviau vaikscioti ir kvepuoti?
QUOTE(Geneve @ 2008 04 28, 13:54)
sveikos mamytes,
Aha, pasidaro kur kas lengviau. Tik man nusileido ne dvi savaites o du menesiai pries gimdyma. Tai iki gimdymo dar paaugo jis taip, kad vel spejau pajust dusuliu "dziaugsmus".
sveikutes,as cia isvis zalia,net nzn ar tas mano pilvas aukstai ar zemai,nusileides ar ne.mane visa nestuma kankina rugstys,remuo,o su kvepavimu tai kaip ir nebuvo jokiu problemu visame nestume gal yra kitu pozymiu suzinoti ar nusileido ar ne tas leliukas
Papildyta:
beja tas nusileidimas,tai cia tas pats isistatymas galvutes igimdos takus??? ar cia 2 skirtingi dalykai?
Papildyta:
beja tas nusileidimas,tai cia tas pats isistatymas galvutes igimdos takus??? ar cia 2 skirtingi dalykai?
man tai buna ,atsikeli ryte,o pilvas zemai .zemai,drauge sako ,ziurek kad ansciau nepagimdytum,o kita diena pilvas vel aukstai ir vel kvepuoti sunku ,sunku
Nieko nepajutau
o mum pilvukas nusileido praeita sav, t.y. iki gimdymo likus 2 sav. daktaras mum siap pasake, o ir i tuoleta pradejau daugiau begioti