Man nusileido prieš porą dienų, t.y. apie 38 sav.
Pajutau kad galiu sėdėti tik išsižergus Kitaip spaudžiasi pilvelis.
o man visai nenusileido pilvelis bet 2 savaitem anksciau pagimdziau
QUOTE(gedrule @ 2007 09 25, 21:41)
o man visai nenusileido pilvelis bet 2 savaitem anksciau pagimdziau
o man leliukas nenusileido iki pat gimdymo. Pagimdziau 3 dienom veliau nei nustatyta. Saremiu metu, akusere vis klause, ar jau nusileido nieko nejauciau ir nezinojau, kaip ka turiu pajausti pries pat "didiji darba", ji mane ruose apie 20min, dariau ivairiausius "pratimus'- labai jai dekinga. Tik dabar suprantu, kokie svarbus buvo jos nurodymai, nors tada labai pykau
Nusileidžia individualiai man atrodo... Skaičiau kažkurioj knygoj apie nėštumą, kad kad gali ir prieš 3sav nusileisti, o gali tik per gimdymą
o man jau 37 sav.ir aš nesuprantu ar tas pilvas jau nusileidęs, ar ne...
Man gimdymo terminas 27d. Dabar yra 39sav ir 3d. Bet vaikiukas dar labai aukstai ir gimdymo takai net nesiruosia gimdymui . kadangi turiu bedu su spaudimu, man gyd. sake, kad neleis pernesiot vaikiuko. Tik beda ta, kad skatinti tokioj situacijoj irgi rizikinga. tai jei iki 27d nenusileis, laukia cezaris... Tada ir suzinosiu, kas sutrukde mano mazylei nusileisti zemyn
Man jau nusileido. Is pradziu pasirode,kad pilvas lyg pamazejo (ziurint is virsaus), pajauciau kad ne taip spardo sonkaulius ir spaudzia skarndi. Galiu daugiau pavalgyti.
Klausiau akuseres tai sake,kad gimdoma praejus mazdaug 3 savaitem po nusileidimo.
Klausiau akuseres tai sake,kad gimdoma praejus mazdaug 3 savaitem po nusileidimo.
man nusileido kažkur 37 sav. dabar jau lygiai 39 sav., taigi, laukiu savo leliaus pasirodymo
QUOTE(vaidavel @ 2007 12 16, 17:15)
o man jau 37 sav.ir aš nesuprantu ar tas pilvas jau nusileidęs, ar ne...
atsakau pati sau dabar jau žinau, kad tada pilvas jau skaitėsi nusileidęs iki gimdymo liko 5 dienos, taigi ir aš laukiu kuo greičiau pasirodysiančio leliuko
QUOTE(vaidavel @ 2007 12 31, 17:51)
atsakau pati sau dabar jau žinau, kad tada pilvas jau skaitėsi nusileidęs iki gimdymo liko 5 dienos, taigi ir aš laukiu kuo greičiau pasirodysiančio leliuko
Mums, žiūriu, panašiai gimdymas nusimato
QUOTE(violla @ 2007 12 23, 12:01)
Man jau nusileido. Is pradziu pasirode,kad pilvas lyg pamazejo (ziurint is virsaus), pajauciau kad ne taip spardo sonkaulius ir spaudzia skarndi. Galiu daugiau pavalgyti.
tai man jau prieš savaitę nusileido?
na o kaip turi atrodyti "nusileidęs" pilvas?
šiandien mano mažiukas atrodo nugaryte atsuko į mano pilvą nes taip siaurai dabar matosi
na pilvo forna iš viršaus - siaura