Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisius "nusileido"

Labukas!!! smile.gif
Man 35 sav. O pilvukas nuo pat pradzios yra labai zemai. Taigi net nezinau, ar dar nusileis? g.gif Vaikucio galva jau apacioj! Bet uztat neseniai pradejau jausti sunkuma po kiekvino valgio! unsure.gif Turbut Galvute apacioj, bet dar neisistate! Ar kam taip buvo, ar yra??? g.gif
Atsakyti
Mano irgi iki pat nestumo pilvas nebuvo nusileides schmoll.gif , o as to vis laukiau kaip artejancio gimdymo zenklo rolleyes.gif Ir galvute nebuvo isistacius iki pat galo, gal del to biski ilgiau gimdziau, sumoj nuo saremiu pradzios iki gimimo 12 val, ir biski uzskatint reikejo cool.gif
Atsakyti
sweika! smile.gif na po walgio tikrai ir as jauciu sunkuma,bet kai atsiguli walandziukei tai geriau pasidaro, wat pradejo kirsniu skausmas kankint mane,tai manu maniskis angelelis jau nusileido kaip ir turi but biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano mažiukas apsivertė jau seniausiai,gal prieš kelis mėn,o va pilvukas prieš nepilna savaitėlę pasmuko,o gimdyti tai man dar ankstoka,dar tik 36 sav blink.gif tikiuosi panešiosiu ilgiau nei savaitę dar biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmagimė taip ir nebuvo nusileidus, tačiau man buvo planinis Cezeris, tai jokių problemų ax.gif
Žiūrėsiu, kaip bus su antru leliuku wub.gif
Atsakyti
Tikrai ,jei nusileido,tai nereiskia,kad greitai gims.Mano pirmasis nusileido gal 38 sav.bet gime tik 41-os,ir tai skatino,dar nenorejo listi visai:)
Atsakyti
Mano pilvelis nusileido 34 sav., o po kelių savaičių ir gimė.
Atsakyti
Hm.o kaip žinot ar nusileido ar ne?Ar taip jaučiasi,ar tik daktarai gali pasakyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Iki termino galo liko dvi dieneles, o maniskis, pagal mane, net nesiruosia nusileisti. doh.gif doh.gif doh.gif Ar tai reiskia, kad dar patupes jis pas mane? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kartais žinote kai nusileidžia pilvukas po kiek laiko prasidės gimdymas. Sako lygtai po 2 savaičių. Gal kuri žinote kada tiksliai? g.gif
Atsakyti
Aš su nusileidusiu pilvuku pravaikščiojau dar 3 savaites. Kitos sako, kad po kelių dienų nusileidus pilvukui prasideda gimdymas. Tad kad čia individualu kiekvienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 20:30)
Aš su nusileidusiu pilvuku pravaikščiojau dar 3 savaites. Kitos sako, kad po kelių dienų nusileidus pilvukui prasideda gimdymas. Tad kad čia individualu kiekvienai  mirksiukas.gif

Kaži o ką gydytojai sako?
Atsakyti