Labukas!!!
Man 35 sav. O pilvukas nuo pat pradzios yra labai zemai. Taigi net nezinau, ar dar nusileis? Vaikucio galva jau apacioj! Bet uztat neseniai pradejau jausti sunkuma po kiekvino valgio! Turbut Galvute apacioj, bet dar neisistate! Ar kam taip buvo, ar yra???
Mano irgi iki pat nestumo pilvas nebuvo nusileides , o as to vis laukiau kaip artejancio gimdymo zenklo Ir galvute nebuvo isistacius iki pat galo, gal del to biski ilgiau gimdziau, sumoj nuo saremiu pradzios iki gimimo 12 val, ir biski uzskatint reikejo
sweika! na po walgio tikrai ir as jauciu sunkuma,bet kai atsiguli walandziukei tai geriau pasidaro, wat pradejo kirsniu skausmas kankint mane,tai manu maniskis angelelis jau nusileido kaip ir turi but
mano mažiukas apsivertė jau seniausiai,gal prieš kelis mėn,o va pilvukas prieš nepilna savaitėlę pasmuko,o gimdyti tai man dar ankstoka,dar tik 36 sav tikiuosi panešiosiu ilgiau nei savaitę dar
Mano pirmagimė taip ir nebuvo nusileidus, tačiau man buvo planinis Cezeris, tai jokių problemų
Žiūrėsiu, kaip bus su antru leliuku
Žiūrėsiu, kaip bus su antru leliuku
Tikrai ,jei nusileido,tai nereiskia,kad greitai gims.Mano pirmasis nusileido gal 38 sav.bet gime tik 41-os,ir tai skatino,dar nenorejo listi visai:)
Mano pilvelis nusileido 34 sav., o po kelių savaičių ir gimė.
Hm.o kaip žinot ar nusileido ar ne?Ar taip jaučiasi,ar tik daktarai gali pasakyt
Iki termino galo liko dvi dieneles, o maniskis, pagal mane, net nesiruosia nusileisti. Ar tai reiskia, kad dar patupes jis pas mane?
Sveiki, gal kartais žinote kai nusileidžia pilvukas po kiek laiko prasidės gimdymas. Sako lygtai po 2 savaičių. Gal kuri žinote kada tiksliai?
QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 19, 20:30)
Aš su nusileidusiu pilvuku pravaikščiojau dar 3 savaites. Kitos sako, kad po kelių dienų nusileidus pilvukui prasideda gimdymas. Tad kad čia individualu kiekvienai
Kaži o ką gydytojai sako?