Man jau 38 savaitė, o pilvukas dar nenusileidžia Arba gal aš nepastebiu? Manęs nei karto joks rėmuo needė, tai jokio palengvėjimo kaip ir nejaučiu. Labai jau noriu pagimdyti, nes labai vargina tie karščiai... bet jaučiu teks laukt iki pat galo.
man nusileido tik pries pat gimdyma
Ech... vis dar nenusileidžia....
sveikutes , man siandien atsitiko toks dalykiukas nusileido pilvukas,kiek zinau tai atsitinka 2 savaitelem likus iki gimdymo, tada leliukas leidziasi i apacia su galvyte, bet idomiausia kad visa diena del to nekaip jauciausi , silpnumo pojutis ir atrodo kad i pilvuka akmenuku kas prikrove dvigubai sunkesnis nei paprastai , tai pavaikstau tai paguliu geriau pasidaro tik labai jau neramu kad tas pilvukas labai jau sunkus pasidare visur spaudzia, o leliukui toks jausmas kad daugiau vietos pasidare, beje pagal gydytojos apskaiciavimus mums dabar 37 savaiutele eina,laukiu jusu pasisakymu
37 savaitėlę. Atsibudau naktį nuo labai keisto jausmo. Vaikiukas ne tai kad spurdėjo, bet atrodė, kad malasi, kuičiasi ir kažkaip žemyn neria.Ir jei naktimis vaikiukas pasispardydavo apie pusvalandį, tai tą naktį apie 1,5 val. nedavė ramybės. Net atsikėliau pasižiūrėti pilvo, o jis jau kitaip atrodė
mano irgi pilvelis atrodo kitaip dar vakar maciau savo bamba o po piet jau tik per veidrodi , bet matai tau fiziskai visai sunku nebuvo o man ir tempe ir truputi pykino , net sianakt negalejau ilgai surast naujos miegojimo padeties
Na o man pilvelis nusileido 36 nestumo savaite, ir gydytoja, ir akusere nuteikinejo, jog jau greit isvysiu savo stebukleli.Jau sulaukiau 39 sav.ir 3 dienu, o kudikelis kaip buvo patogiai isitaises pilvelyje, taip ten ir tebegyvena.Taigi tos dvi savaites tikrai nera norma, gali uztrukti ir ilgiau
Man su suneliu pilvukas nusileido 37 sav ir lygiai po sav. pagimdziau ( kaip ir ispranasavo bobute )
O si karta ramu... , nenusileidzia, o jau laikas kaip ir
O si karta ramu... , nenusileidzia, o jau laikas kaip ir
As tai su abiem nestumais nepajutau ir nepastebejau pilvuko nusileidimo
Man pilvelis nusileido prieš geras dvi savaites, bet dar negimdau. O pasimatė iš karto, net vyras tai pastebėjo
aš nepajutau, kada nusileido