aukselisr, o tu nuo forminės duonos plutelę nupjovei, nes ir man pirmą kartą nesigavo, kai buvau nenupjausčius
taip nupjausciau, sakau gal duona padziuvus
QUOTE(aukselisr @ 2008 09 26, 14:24)
taip nupjausciau, sakau gal duona padziuvus
Gal
Nuolat pasiskaitau ir, zinoma, pasigaminu siu puikiu patiekalu . Arteja mano vaikuciu gimtadienis, tai suku galva, ka skanau ir grazaus pateikus svetelims. Cia tiek daug puikiu receptuku, kad tikrai kazka nuostabau pagaminsiu. Todel ir noriu padekoti SuperMamytems, kad nepaliauja stebinti savo isradingumu, idejomis.
Gal kas žinot kaip pasidaro lydytas sūris ant keptos duonos kaip kavinėj kad būna
QUOTE(Ramsse @ 2008 09 27, 19:02)
Gal kas žinot kaip pasidaro lydytas sūris ant keptos duonos kaip kavinėj kad būna
Labai paprastai - bent mes taip darom: ant iskeptos duonos dedam majonezo, uztarkuojam surio ir i mikrobange kol suris issilydo. Arba suri su majonezu ismaisom ir tada ant duonos.
Riešutai karamelėje: http://patiekalai.bl...-karamelje.html
QUOTE(Cinside @ 2008 09 28, 22:44)
oi kaip skanu..... mes paskutini karta is Turkijos pora kg parsivezem o dabar ir pati bandysiu
QUOTE(busima_mama @ 2008 09 27, 21:36)
Labai paprastai - bent mes taip darom: ant iskeptos duonos dedam majonezo, uztarkuojam surio ir i mikrobange kol suris issilydo. Arba suri su majonezu ismaisom ir tada ant duonos.
mes taip pat gaminam šitaip