QUOTE(S.N.A.S @ 2008 09 19, 00:36)
6663, labai sudomino kopūstų salotos. Nes pati kopūstinė moteraitė esu

tik nelabai aišku kaip tą marinatą gaminti, kiek laiko virt ir kokios maždaug proporcijos?
Dėkavoju už atsakymus.

oi, mergickos, kur jau cia vienos dienos meniu

Gi sedziu puza ishvertus jau ilga laika ir tingiu
Smagu, kad kazkas kazkam skanu buvo
Marinatas: uzvirk nedideli kieki vandens, uzvirus dek druskytes, kad butu skaniai suru- ragauk. Nepyk, ash esu tokia gamintoja- viskas ish akies, visad ragauju

..Tada ipilk acto (gali ir neburinai gryno, o pvz sveikesnio- obuoliu ir pan..) ir tada dek cukraus..Tiesiog dek visko tiek, kol tau patiks marinato skonis: ashtriai salsteli bet su surymeliu:)..
Tiesa, pamirshau, kad kopustus dar apliejau trupuciu saulegrazu aliejaus..
Neryt- jei reikes, kalmaru skardine nufotkinsim ir idesim cia:) Niu ziauriai skanus jie