Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(6663 @ 2008 09 19, 06:11)
Shalti uzkandziai:

Skanaus..

6663,Tu nereali blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus mergaitės, bandysiu kočioti batoną mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
6663, čia vienos dienos meniu ax.gif Nu tu šaunuolė thumbup.gif niam essen.gif
Atsakyti
itariu, kad ne vienos dienos lotuliukas.gif
6663, nr. 1 - kalmaru salotos thumbup.gif niekada nevalgiau tokiu, reiks isbandyti, jei tokiu kalmaru rasiu cool.gif
Atsakyti
Nesijauciau alkana, kol nepradejau skaityti sios temeles! lotuliukas.gif Viskas labai skaniai atrodo, tikrai ne viena recepta isbandysiu thumbup.gif . Lekiu ko nors pasigaminti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 09 19, 00:36)
6663, labai sudomino kopūstų salotos. Nes pati kopūstinė moteraitė esu biggrin.gif tik nelabai aišku kaip tą marinatą gaminti, kiek laiko virt ir kokios maždaug proporcijos?
Dėkavoju už atsakymus.

irnesakyk.gif oi, mergickos, kur jau cia vienos dienos meniu doh.gif Gi sedziu puza ishvertus jau ilga laika ir tingiu blush2.gif blush2.gif
Smagu, kad kazkas kazkam skanu buvo 4u.gif mirksiukas.gif

Marinatas: uzvirk nedideli kieki vandens, uzvirus dek druskytes, kad butu skaniai suru- ragauk. Nepyk, ash esu tokia gamintoja- viskas ish akies, visad ragauju blush2.gif ..Tada ipilk acto (gali ir neburinai gryno, o pvz sveikesnio- obuoliu ir pan..) ir tada dek cukraus..Tiesiog dek visko tiek, kol tau patiks marinato skonis: ashtriai salsteli bet su surymeliu:).. lotuliukas.gif
Tiesa, pamirshau, kad kopustus dar apliejau trupuciu saulegrazu aliejaus.. doh.gif

Neryt- jei reikes, kalmaru skardine nufotkinsim ir idesim cia:) Niu ziauriai skanus jie doh.gif
Atsakyti
Na 6663 ir vel pasidarbavai good.gif

Kazkada buvau radus cia kopustu marinado recepta. Nu jau toks skanus,kad tik toki ir tebedarau:
0,5 l vandens
150 g cukraus
150 ml 9% acto
2 v.s. druskos
100 ml aliejaus(ji pilti i kopustus, o ne virti!)
Kopusto galva supjaustyti ,itarkuoti pora morku ir 5 skilteles cesnako ipjaustyti. Is duotu produktu uzvirti marinata,uzpilti darzoves,ipilti alieju ir apspaustus lekstele,palikti nakciai kambario temperaturoj.
Nu velniskai skaniai gaunas,gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 19, 08:51)
Na 6663 ir vel pasidarbavai  good.gif

Kazkada buvau radus cia kopustu marinado recepta. Nu jau toks skanus,kad tik toki ir tebedarau:
0,5 l vandens
150 g cukraus
150 ml 9% acto
2 v.s. druskos
100 ml aliejaus(ji pilti i kopustus, o ne virti!)
Kopusto galva supjaustyti ,itarkuoti pora morku ir 5 skilteles cesnako ipjaustyti. Is duotu produktu uzvirti marinata,uzpilti darzoves,ipilti alieju ir apspaustus lekstele,palikti nakciai kambario temperaturoj.
Nu velniskai skaniai gaunas,gal kam pravers  mirksiukas.gif

oi dekui - ash pati noresiu pabandyt 4u.gif , nes su proporcijom man ne kas lotuliukas.gif , ash viska-pgl skoni lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 09 19, 17:51)
Na 6663 ir vel pasidarbavai  good.gif

Kazkada buvau radus cia kopustu marinado recepta. Nu jau toks skanus,kad tik

o kokiam kiekiui čia kopūstų? ir jau po nakties galima valgyt? kaip iš mėnulio iškritus, bet sudomino receptukas, norėčiau išmėgint bigsmile.gif
Atsakyti
siaip tai cia apie 1-1,5 kg kopusto galvai (nu nesveriu as jos,bet padare viena karta kita jau zinosit victory.gif )..+3 morkos..ir dar krapu visada dedu ..nu visi kas ragavo sake jog dar skaniau nevalge blush-anim-cl.gif
O valgyti jau ant rytojaus galima, pusryciams pats tas lotuliukas.gif
Beje, uzpilti jau pravesusi marinata!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 19 rugsėjo 2008 - 17:55
QUOTE(aguonele @ 2008 09 19, 18:53)
siaip tai cia apie 1-1,5 kg kopusto galvai (nu nesveriu as jos,bet padare viena karta kita jau zinosit victory.gif )..+3 morkos..ir dar krapu visada dedu ..nu visi kas ragavo sake jog dar skaniau nevalge  blush-anim-cl.gif
O valgyti jau ant rytojaus galima, pusryciams pats tas  lotuliukas.gif
Beje, uzpilti jau pravesusi marinata!!!

kitą savaitę išmėginsiu, gal vėl iš vyro pagyrų sulauksiu, dariau adžiką neseniai, tai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif geras daiktas tas SM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 09 19, 09:58)
kitą savaitę išmėginsiu, gal vėl iš vyro pagyrų sulauksiu, dariau adžiką neseniai, tai labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif geras daiktas tas SM  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti