Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

QUOTE(Rasitalė @ 2008 09 12, 10:10)
Anądien dariau keptos duonos mišrainę.
Duona supjaustom kubeliais,pakepinam,pjaustom sūrį kubeliais,dedam pupeles,svogūnų laiškų,pagardinam majonezu  biggrin.gif
O aš sūrį tarkuoju, būtinai dedu tarkuoto rūgštoko obuolio, pakepintų svogūnų ir užpilu aliejumi. Paragaukit, labai skanu.

net seiles nuryjau pagalvojusi apie tokia mišraine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 09 12, 10:11)
net seiles nuryjau pagalvojusi apie tokia mišraine bigsmile.gif

Ačiū, tikrai skanu. Galima dar česnako dėti, bet man - nea... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 09 11, 23:51)
[color=darkviolet]Adžiką darau pati,labai skanu  4u.gif
Viską dariau iš akies.Pomidorus, morkas, obuolius sumaliau su mėsmalę.Viską supyliau į puodą ir troškinau kažkur 30-45 min.Prieš pabaiga sudėjau smulkintą česnaką, cukrų, druską ir žalumynus.Laikau šaldytuve  4u.gif

spalvos grozis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitalė @ 2008 09 12, 11:10)
Anądien dariau keptos duonos mišrainę.
Duona supjaustom kubeliais,pakepinam,pjaustom sūrį kubeliais,dedam pupeles,svogūnų laiškų,pagardinam majonezu  biggrin.gif
O aš sūrį tarkuoju, būtinai dedu tarkuoto rūgštoko obuolio, pakepintų svogūnų ir užpilu aliejumi. Paragaukit, labai skanu.

mes darom lab panašiai: kepinti duonos kubeliai, tarkuotas sūris, virtos pupelės, nemažai tarkuoto šesnako, majonezas, prieskoniai. dar galima priberti sausoj keptujėj pakepintų saulėgražų. labai skanu wub.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri esat ragavusi kazi kaip fotos suris su kumpiu dera, namie kaip tik tokio turiu galvoju ivyniot i vytinta kumpi, dar ka nors prisegt is virsaus, laukiu patarimu, ka dar galiu su fetos suriu padaryt, vakare turesiu sveciu tai plusu virtuvei antra diena ax.gif, kaip as sios temeles anksciau neuzmaciau bigsmile.gif cia man didziulis atradimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 13 rugsėjo 2008 - 08:26
QUOTE(neramuole @ 2008 09 13, 09:25)
mergaites, gal kuri esat ragavusi kazi kaip fotos suris su kumpiu dera, namie kaip tik tokio turiu galvoju ivyniot i vytinta kumpi, dar ka nors prisegt is virsaus, laukiu patarimu, ka dar galiu su fetos suriu padaryt, vakare turesiu sveciu tai plusu virtuvei antra diena  ax.gif, kaip as sios temeles anksciau neuzmaciau  bigsmile.gif cia man didziulis atradimas thumbup.gif

Aš kepu pyragėlius su fetos sūriu ir kumpiu,tai tikrai dera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 09 13, 09:25)
mergaites, gal kuri esat ragavusi kazi kaip fotos suris su kumpiu dera, namie kaip tik tokio turiu galvoju ivyniot i vytinta kumpi, dar ka nors prisegt is virsaus, laukiu patarimu, ka dar galiu su fetos suriu padaryt, vakare turesiu sveciu tai plusu virtuvei antra diena  ax.gif, kaip as sios temeles anksciau neuzmaciau  bigsmile.gif cia man didziulis atradimas thumbup.gif

Dar daromos salotos su fetos suriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 09 07, 17:48)
salta uzkandele

thumbup.gif thumbup.gif nepamenu kada paskutini karta ragavau blush2.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 09 08, 12:45)
kreveciu salotos
aisberg salota, zirneliai, pomidoras, agurkas, krevetes ir majonezinis - cesnakinis padaziukas

thumbup.gif na ir skanumelis thumbup.gif

QUOTE(Agniska @ 2008 09 08, 17:00)
Eklerai su įdaru

thumbup.gif
Atsakyti
Nieko ipatingo , tik uzkandziui prie vyno smile.gif

Juodos alyvuoges, brie suris , mazytes vytintos desreles, lapeliais susuktas suris ir kumpis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2008 09 16, 17:19)
Nieko ipatingo , tik uzkandziui prie vyno smile.gif

Juodos alyvuoges, brie suris , mazytes vytintos desreles, lapeliais susuktas suris ir kumpis smile.gif

user posted image

user posted image

super uzkandele thumbup.gif , tik brangoka sakyciau ax.gif
Atsakyti
kedute - niam niam (tik as tu lapeliniu suriu tai nemegstu)
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 09 16, 16:59)
kedute - niam niam (tik as tu lapeliniu suriu tai nemegstu)

Tai galima ir kita koki paprasta plonai pjautyta susukti mirksiukas.gif
As tai ji paprastai tik i karstus sumustinius dedu
Atsakyti