QUOTE(mantaniuke25 @ 2008 08 16, 22:37)
jau seniai atradau sita temele ir tapau aktivi jos skaitytoja

kazka jau isbandfziau
o dabar noriu pasidalinti pati:
cia mano megstamos salotos "Paslaptis"
reikia greitai paruosiamu makaronu keliu pakeliu, makaronus be prieskoniu palauzyti, uzpilti verdanciu vandeniu ir palaukti kol suminksties. tada supjaustom krabu lazdeles, sviezia agurka, rukytos desros, virtus kiausinius, svoguna plonom juostelem, sumaisom su makaronais .idedam prieskomiukus ir idedam majonezo. jeigu valgysite salotas kitadiena- galima ideti makaronus nevirtus. per nakti jie suminkstieja nuo majonezo ir skonis is vis nerealus
tai cia kaip karabu salotos,tik vietoj ryziu makaronus dedi? Bet ideja tikrai sauni,kita karta reikes pabandyti ir man su makaronais pasidaryti. O gal nebutina ju uzpilti verdanciu vandeniu,gal patogiau isvirti?
Papildyta:
QUOTE(KVN @ 2008 08 07, 21:00)
Ir dar pyragėliai prie arbatos.
Tešlai: 125 ml pieno, 125 ml vandens, 1 kiaušinis, pusę šaukštelio druskos, 500 gr miltų, 7 g sausų mielių. Tešlą ruošiau duonkepėje. Trikampukai su obuolių įdaru ( tarkuoti obuoliai, cinamonas ir cukrus), o pailgi su pieniškom dešrelėm. Suformuotus pyragėlius verdame aliejuje.
jetus kokie viliojantys pyragiukai ir gamyba nesudetinga