Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

o jei su jogurtine grietine pabandyt? g.gif gal ji kiek artimesne graikiskajam jogurtui? ant jos pakuotes parasyta, kad skirta saltiems patiekalams , ir riebumas jos 10 %... Gal kas bandet tzadziki is jos sukti? rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=rutelyte,2008 08 06, 19:16]
graikiskos salotos: salota, pomidoras, agurkas, alyvuoges, paprika, svogunas, feta ir graikisku salotu padazas
user posted image
[/quote]
o koks čia graikiškų salotų padažas g.gif 4u.gif
[/quote]
Mmmmmmmmmmm ne tas žodis, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif Pamačiau ir užsimaniau doh.gif
Atsakyti
Tokias salotas as irgi gaminu, labai skanios tik uzpilu paprastu alyvuogiu aliejumi ir duodu pastoveti pusvalandziuka, kad isigertu. Vietoj supjaustyto didelio pomidoro, idedu pora sauju nepjaustytu vynuoginiu pomidoriuku.
Atsakyti
kaip skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 09, 21:54)
Mmmmmmmmmmm ne tas žodis, kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif Pamačiau ir užsimaniau  doh.gif

4u.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 06, 16:40)
dar vienos paprastesnes:
parukytos desreles, suris, agurkas, kukuruzai, paprikos, majonezas, druska, pipirai
user posted image

niu sita misrainyte tai super duper thumbup.gif isbandziau ir musu visai seimynai labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rekomenduoju ir kitoms ja isbandyti
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 10, 19:58)
niu sita misrainyte tai super duper  thumbup.gif  isbandziau ir musu visai seimynai labai labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif rekomenduoju ir kitoms ja isbandyti

o agurkas - šviežus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 20:58)
o agurkas - šviežus?  g.gif

as dejau sviezu ir jis tiko. bet manau galima ir paekspermentuoti ir ideti svieziai raugta ax.gif
Atsakyti
dariau neseniai tas salotas, tik dėjau mėlynojo svogūno dar, agurkas bent mūsų skoniui tai tik šviežias tinka, na dar nebent su ką tik paraugtu skanu būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 10, 18:58)
niu sita misrainyte tai super duper  thumbup.gif  isbandziau ir musu visai seimynai labai labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif rekomenduoju ir kitoms ja isbandyti

4u.gif malonu, kad buvo isbandytas ir patiko receptelis

QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 19:58)
o agurkas - šviežus?  g.gif

sviezias

merginos misraines jau tokios yra, dedi ka turi saldytuve ir kas jums patinka ir gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 11, 10:14)
merginos misraines jau tokios yra, dedi ka turi saldytuve ir kas jums patinka ir gaunasi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar kaip mano kindziulis sakė, kai padėjo man gamint,pjaustė, į indą dėjo, kad pats skaniausias maistas, kai pats pasidarai wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 11, 09:21)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir dar kaip mano kindziulis sakė, kai padėjo man gamint,pjaustė, į indą dėjo, kad pats skaniausias maistas, kai pats pasidarai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif man labiau patiktu jei kas padarytu, pvz MB biggrin.gif (pirktiniu misrainiu nepripazistu, beja kaip ir visokiu mesgaliu marinuotu ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 11 rugpjūčio 2008 - 09:39