o jei su jogurtine grietine pabandyt? gal ji kiek artimesne graikiskajam jogurtui? ant jos pakuotes parasyta, kad skirta saltiems patiekalams , ir riebumas jos 10 %... Gal kas bandet tzadziki is jos sukti?
[quote=rutelyte,2008 08 06, 19:16]
graikiskos salotos: salota, pomidoras, agurkas, alyvuoges, paprika, svogunas, feta ir graikisku salotu padazas
[/quote]
o koks čia graikiškų salotų padažas
[/quote]
Mmmmmmmmmmm ne tas žodis, kaip skaniai atrodo Pamačiau ir užsimaniau
graikiskos salotos: salota, pomidoras, agurkas, alyvuoges, paprika, svogunas, feta ir graikisku salotu padazas
[/quote]
o koks čia graikiškų salotų padažas
[/quote]
kaip skanu
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 09, 21:54)
aciu
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 06, 16:40)
dar vienos paprastesnes:
parukytos desreles, suris, agurkas, kukuruzai, paprikos, majonezas, druska, pipirai
parukytos desreles, suris, agurkas, kukuruzai, paprikos, majonezas, druska, pipirai
niu sita misrainyte tai super duper isbandziau ir musu visai seimynai labai labai patiko rekomenduoju ir kitoms ja isbandyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 10, 19:58)
niu sita misrainyte tai super duper isbandziau ir musu visai seimynai labai labai patiko rekomenduoju ir kitoms ja isbandyti
o agurkas - šviežus?
QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 20:58)
o agurkas - šviežus?
as dejau sviezu ir jis tiko. bet manau galima ir paekspermentuoti ir ideti svieziai raugta
QUOTE(dovilepp @ 2008 08 10, 18:58)
malonu, kad buvo isbandytas ir patiko receptelis
QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 19:58)
o agurkas - šviežus?
sviezias
merginos misraines jau tokios yra, dedi ka turi saldytuve ir kas jums patinka ir gaunasi
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 11, 10:14)
merginos misraines jau tokios yra, dedi ka turi saldytuve ir kas jums patinka ir gaunasi
ir dar kaip mano kindziulis sakė, kai padėjo man gamint,pjaustė, į indą dėjo, kad pats skaniausias maistas, kai pats pasidarai
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 11, 09:21)
ir dar kaip mano kindziulis sakė, kai padėjo man gamint,pjaustė, į indą dėjo, kad pats skaniausias maistas, kai pats pasidarai
man labiau patiktu jei kas padarytu, pvz MB (pirktiniu misrainiu nepripazistu, beja kaip ir visokiu mesgaliu marinuotu ir pan.)