Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis

avokadą reikia pašlakstyt citrinų sultim, kad nepajuoduotų, arba toje masėje, kol ji dar ne "ant tikslo" (batono, čipsų ar pan.) laikyti avokado kaulą, padeda mirksiukas.gif o nuotraukoj tai man labai normali ta spalva, gal pati fotkė tamsesnė, bet užtepas liuks thumbup.gif man rodos pas mus net nespėtų pakeist spalvos, kaip nyktų nuo stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 01 rugpjūčio 2008 - 18:13
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 01, 20:12)
avokadą reikia pašlakstyt citrinų sultim, kad nepajuoduotų, arba toje masėje, kol ji dar ne "ant tikslo" (batono, čipsų ar pan.) laikyti avokado kaulą, padeda  mirksiukas.gif o nuotraukoj tai man labai normali ta spalva, gal pati fotkė tamsesnė, bet užtepas liuks  thumbup.gif man rodos pas mus net nespėtų pakeist spalvos, kaip nyktų nuo stalo  lotuliukas.gif

masė nebuvo laikoma nė minutės, vos sumaišius tepiau ant čipsų, o nuo stalo nyko žaibiškai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 08 01, 19:35)
masė nebuvo laikoma nė minutės, vos sumaišius tepiau ant čipsų, o nuo stalo nyko žaibiškai.  biggrin.gif

tai taip greit niekas nepajuoduoja, kaip norėčiau dabar tą lėkštutę darbuke sudorot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 01, 20:36)
tai taip greit niekas nepajuoduoja, kaip norėčiau dabar tą lėkštutę darbuke sudorot  rolleyes.gif

tai čia ir nepajuodavę, žalia spalva, dar, tiesa, krapų įkapojau, tai masė yra žalia. ilgiau pastovėjus juoduoja, bet tokią spalvą retai pasiekiam - dingsta.
Atsakyti
va turejau mergelikiu kompanija sveciuos ir stai ka pagaminau (pasinaudojusi jusu patarimai) aciu 4u.gif
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2008 08 02, 09:25)
va turejau mergelikiu kompanija sveciuos ir stai ka pagaminau (pasinaudojusi jusu patarimai) aciu 4u.gif
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
user posted image

o cia mano alia sumustiniai smile.gif "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius thumbup.gif
http://media3.dropsh...0619/072330.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 02 rugpjūčio 2008 - 13:16
QUOTE(dangiuk @ 2008 08 01, 17:49)
tortiljų (sūrio skonio) gabaliukai (tokie a la čipsai), avokadas, tarkuotas per burokinę tarką, vištienos krūitnėlė, smulkiai supjaustyta ir majonezas.
super prie alaus  thumbup.gif

thumbup.gif labai skaniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 14:14)
o cia mano alia sumustiniai smile.gif "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius  thumbup.gif
http://media3.dropsh...0619/072330.jpg

na skanulkios atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 14:14)
o cia mano alia sumustiniai smile.gif "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius  thumbup.gif

kaip įdomiai bigsmile.gif o čia kaip suprast supurškiau ax.gif per švirkštą, kond. maišelį ar paprasčiausiai įpjovus sausainiuką pridėt g.gif bet atrodo thumbup.gif or ir skanu turėtų būt
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 08 02, 15:17)
thumbup.gif labai skaniai atrodo

ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 02, 14:19)
kaip įdomiai  bigsmile.gif o čia kaip suprast supurškiau  ax.gif per švirkštą, kond. maišelį ar paprasčiausiai įpjovus sausainiuką pridėt  g.gif bet atrodo  thumbup.gif or ir skanu turėtų būt

per konditerini maiseli thumbup.gif bet galima ir sauksteliu. prapjoviau, tai peiliu, nes negraziai, jeigu tik skyle bus smile.gif
ka jums dar cia imetus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 19:48)
per konditerini maiseli  thumbup.gif  bet galima ir sauksteliu. prapjoviau, tai peiliu, nes negraziai, jeigu  tik skyle bus smile.gif
ka jums dar cia imetus  g.gif

nu mesk mesk ko skanaus.... bigsmile.gif
as va katik cepeplinu priviraiu, bet netinka siai temai blush2.gif
Atsakyti