avokadą reikia pašlakstyt citrinų sultim, kad nepajuoduotų, arba toje masėje, kol ji dar ne "ant tikslo" (batono, čipsų ar pan.) laikyti avokado kaulą, padeda o nuotraukoj tai man labai normali ta spalva, gal pati fotkė tamsesnė, bet užtepas liuks man rodos pas mus net nespėtų pakeist spalvos, kaip nyktų nuo stalo
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 01, 20:12)
avokadą reikia pašlakstyt citrinų sultim, kad nepajuoduotų, arba toje masėje, kol ji dar ne "ant tikslo" (batono, čipsų ar pan.) laikyti avokado kaulą, padeda o nuotraukoj tai man labai normali ta spalva, gal pati fotkė tamsesnė, bet užtepas liuks man rodos pas mus net nespėtų pakeist spalvos, kaip nyktų nuo stalo
masė nebuvo laikoma nė minutės, vos sumaišius tepiau ant čipsų, o nuo stalo nyko žaibiškai.
QUOTE(dangiuk @ 2008 08 01, 19:35)
masė nebuvo laikoma nė minutės, vos sumaišius tepiau ant čipsų, o nuo stalo nyko žaibiškai.
tai taip greit niekas nepajuoduoja, kaip norėčiau dabar tą lėkštutę darbuke sudorot
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 01, 20:36)
tai taip greit niekas nepajuoduoja, kaip norėčiau dabar tą lėkštutę darbuke sudorot
tai čia ir nepajuodavę, žalia spalva, dar, tiesa, krapų įkapojau, tai masė yra žalia. ilgiau pastovėjus juoduoja, bet tokią spalvą retai pasiekiam - dingsta.
va turejau mergelikiu kompanija sveciuos ir stai ka pagaminau (pasinaudojusi jusu patarimai) aciu
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
QUOTE(jurguliux @ 2008 08 02, 09:25)
va turejau mergelikiu kompanija sveciuos ir stai ka pagaminau (pasinaudojusi jusu patarimai) aciu
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
dariau ir su lavasu (tepamu suriu, kumpeliu, lasisa), dar kociojau sumustiniu duona ir ten visko pridejau...
bet cia gal nelabai graziai atrod, nes tai kas jau liko (nespejau pries patiekiant i stala nufotografuoti)
o cia mano alia sumustiniai "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius
http://media3.dropsh...0619/072330.jpg
QUOTE(dangiuk @ 2008 08 01, 17:49)
tortiljų (sūrio skonio) gabaliukai (tokie a la čipsai), avokadas, tarkuotas per burokinę tarką, vištienos krūitnėlė, smulkiai supjaustyta ir majonezas.
super prie alaus
super prie alaus
labai skaniai atrodo
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 14:14)
o cia mano alia sumustiniai "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius
http://media3.dropsh...0619/072330.jpg
http://media3.dropsh...0619/072330.jpg
na skanulkios atrodo
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 14:14)
o cia mano alia sumustiniai "Rafaelo" supurskiau i plikytus sausainelius
kaip įdomiai o čia kaip suprast supurškiau per švirkštą, kond. maišelį ar paprasčiausiai įpjovus sausainiuką pridėt bet atrodo or ir skanu turėtų būt
QUOTE(JoanaS @ 2008 08 02, 14:19)
kaip įdomiai o čia kaip suprast supurškiau per švirkštą, kond. maišelį ar paprasčiausiai įpjovus sausainiuką pridėt bet atrodo or ir skanu turėtų būt
per konditerini maiseli bet galima ir sauksteliu. prapjoviau, tai peiliu, nes negraziai, jeigu tik skyle bus
ka jums dar cia imetus
QUOTE(rusaite @ 2008 08 02, 19:48)
per konditerini maiseli bet galima ir sauksteliu. prapjoviau, tai peiliu, nes negraziai, jeigu tik skyle bus
ka jums dar cia imetus
ka jums dar cia imetus
nu mesk mesk ko skanaus....
as va katik cepeplinu priviraiu, bet netinka siai temai