merginos, jei padarysiu šiandien vakare lavašo suktinukus, o valgysim tik rytoj apie pietus, ar neižteš jie man? važiuojam prie ežerų, pasidaryčiau iš anksto, ar vistik geriau prieš porą valandų tik, nepalikt nakčiai
merginos, jei padarysiu šiandien vakare lavašo suktinukus, o valgysim tik rytoj apie pietus, ar neižteš jie man? važiuojam prie ežerų, pasidaryčiau iš anksto, ar vistik geriau prieš porą valandų tik, nepalikt nakčiai
Nežinau ar buvo įdėtas šis receptukas, ar ne....na bet aš jį neseniai sužinojau. Reikia krabų lazdelių (jas supjaustyti), brokolius šiek tiek apvirti ir supjaustyti smulkiai. Viską išmaišyti su majonezu. Paprasta, bet skanu.
Nežinau ar buvo įdėtas šis receptukas, ar ne....na bet aš jį neseniai sužinojau. Reikia krabų lazdelių (jas supjaustyti), brokolius šiek tiek apvirti ir supjaustyti smulkiai. Viską išmaišyti su majonezu. Paprasta, bet skanu.
Labai skanu, tik aš truputį stambiau pjaustau. Ačiū, kad priminei, seniai jau bevalgiau
[quote=airv,2008 07 25, 10:58]
Nežinau ar buvo įdėtas šis receptukas, ar ne....na bet aš jį neseniai sužinojau.
Reikia krabų lazdelių (jas supjaustyti), brokolius šiek tiek apvirti ir supjaustyti smulkiai. Viską išmaišyti su majonezu. Paprasta, bet skanu.
Skanumelis,
o as dar smulkiau viska supjaustau ir tepu ant duoniuku.
Vaje reiks ryt pasidaryti butinai
kai norisi kazko,o nieko gero namie nera dazniausiai darausi tokius sumustinukus... prancuziskas batonas, graikiskas jogurtas (toks labai tirstas, ji laisvai tepti galima), siek tiek druskytes, krapu ir agurkelis
kai norisi kazko,o nieko gero namie nera dazniausiai darausi tokius sumustinukus...
prancuziskas batonas, graikiskas jogurtas (toks labai tirstas, ji laisvai tepti galima), siek tiek druskytes, krapu ir agurkelis