kepiau šianakt antrą partiją na gavos geriau, ištepiau skardą aliejum, dejau mažiau sūrio, na ir visai nieko bet man ta tešla visgi per daug trapi tuo labai ukad mūsų balius vyks gamtoje, man reik maistą transportuot, tai labai jau tei pyragiukai trapūs bet tikrai skanu
Ai, tiesa, kas esat LT, ar MANTINGOS tešlą naudojot, o gal yra kitokių
Na kai bus laiko pabandysiu paeksperimentuot, paieškot kitokios tešlos apie rezultatus pranešiu
kepiau šianakt antrą partiją na gavos geriau, ištepiau skardą aliejum, dejau mažiau sūrio, na ir visai nieko bet man ta tešla visgi per daug trapi tuo labai ukad mūsų balius vyks gamtoje, man reik maistą transportuot, tai labai jau tei pyragiukai trapūs bet tikrai skanu
gal norite lengvuTUNO SALOTU? [ salotu lapeliai, pomidoras, raudonas svogunas, kiausinis tunas savo sultyse (nuspausti!) alyvuoges. Ten po tunu slepiasi majonezo padazas galima deti tik majonezo, bet as ji 'patobulinau' : idejau sauksta nat. jogurto, cesnakiuko, picos prieskoniu, kelis lasus citrinos sulciu, pipiriuko. Viskas!
Ai, tiesa, kas esat LT, ar MANTINGOS tešlą naudojot, o gal yra kitokių
Na kai bus laiko pabandysiu paeksperimentuot, paieškot kitokios tešlos apie rezultatus pranešiu
kepiau ir as tuos pyragelius,dejau toki idara kaip Nerytes ir viskas buvo gerai...ir ant popieriaus,emiau salin karstus,kaikurie biski kibo,bet siaip nusieme.ir tesla Mantingos
bakalzanus pakepam ant keptuves plonais griezineliais (iszilgais), nusausinam, tepam varskes tepamo surelio su isspaustu cesnaku, pabarsciau dar krapu, ant jo pomidoro riekele ir susukam
verinukai vieno kasnio suris + dziovintas saulej pomidoras arba marinuotas cesnakas su cili prieskoniais aliejuje arba alyvuoge