As iskepiau vakar Nerytes sluoksniuotos teslos pyrageliu,tai siandien pusryciam buvo pats tas. Labai skaniai pavalgem Dekui!!
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 15, 04:52)
imu visas salocikes, super skaniai atrodo reiks isbandyti, nes labai megstu iv. salocikes
QUOTE(aguonele @ 2008 07 15, 13:06)
As iskepiau vakar Nerytes sluoksniuotos teslos pyrageliu,tai siandien pusryciam buvo pats tas. Labai skaniai pavalgem Dekui!!
QUOTE(lik @ 2008 07 15, 13:52)
Man taip pat liux, patiko visai šeimynai
labai malonu, kad patiko
6663 tu man balionciku neduok, as salocikiu noriu
paprastuciai karsti sumustiniai bet puikiai tinka kaip uzkandis. paruosimui galima naudoti viska: agurka, pomidora, paprika ir kitas darzoves, desryte, kumpi ir pan., suri, majoneza, pomidoru padaza... zodziu ka fantazija "nesa"...
[attachmentid=150275]
[attachmentid=150275]
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 15, 10:51)
paprastuciai karsti sumustiniai bet puikiai tinka kaip uzkandis. paruosimui galima naudoti viska: agurka, pomidora, paprika ir kitas darzoves, desryte, kumpi ir pan., suri, majoneza, pomidoru padaza... zodziu ka fantazija "nesa"...
labai grazuciai
QUOTE(hobo @ 2008 07 16, 13:48)
dovile, o ką tu dėjai į vidų?
dariau standartinius paprastus: deju pomidoru padaza, agurka, pomidora, desros ir surio dar man skanu kai uztepi plonai sviesto ir dedi surio, tik jo taip truputuka daugiau
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 03, 16:02)
morku salotos
morkos, cesnakas, majonezas ir pakepintos moliugu seklos
Papildyta:
sluoksniuotos teslos pyrageliai
sluoksniuota tesla, kumpi pakepinti su svogunais, prieskoniais, ideti tarkuoto surio, palaukti kol atves ir istepti sluoksniuota tesla, suvynioti i vyniotini, supjaustyti riekelemis ir i skarda, aptepti kiausinio tryniu ir kepti kol graziai paruduos, galima valgyti tiek saltus, tiek siltus
p.s. susukti reikia gan tvirtai, nes as pridejau siek tiek per daug idaro, nesusisuko tvirtai ir siek tiek issileido pyrageliai, bet vis tiek buvo labai skanu
morkos, cesnakas, majonezas ir pakepintos moliugu seklos
Papildyta:
sluoksniuotos teslos pyrageliai
sluoksniuota tesla, kumpi pakepinti su svogunais, prieskoniais, ideti tarkuoto surio, palaukti kol atves ir istepti sluoksniuota tesla, suvynioti i vyniotini, supjaustyti riekelemis ir i skarda, aptepti kiausinio tryniu ir kepti kol graziai paruduos, galima valgyti tiek saltus, tiek siltus
p.s. susukti reikia gan tvirtai, nes as pridejau siek tiek per daug idaro, nesusisuko tvirtai ir siek tiek issileido pyrageliai, bet vis tiek buvo labai skanu
Super super receptukas kuris ir mane "uzkabino". Paruosiu MB, jis megsta bandeles, o jei dar su skania mesyte tai mmmmmm
QUOTE(Pliushke @ 2008 07 16, 21:13)
Super super receptukas kuris ir mane "uzkabino". Paruosiu MB, jis megsta bandeles, o jei dar su skania mesyte tai mmmmmm
acha paeksperimerntuok ir pamatysi kaip skaniai gausis