Negaliu pacituoti,nes labai ištęstas langas.Ačiū Daividija
Jau padariau "lavašą",bet įtariu,kad teks valgyti kebabą Pirmas blynas prisvilęs
va situos butinai pabandysiu,labai skaniai atrodo
O man gavosi lavašas su lašiša Tik negaliu nufotkinti.Ačiū labai už receptuką
Neryt, labai patiko uzkandele su silke ir marinuotais grybais..Mano skoniui
QUOTE(geisha @ 2008 07 08, 18:47)
va situos butinai pabandysiu,labai skaniai atrodo
isbandyk ir parassyk ar patiko, mums labai patinka
QUOTE(6663 @ 2008 07 09, 04:58)
Neryt, labai patiko uzkandele su silke ir marinuotais grybais..Mano skoniui
man irgi sios salotos super! tik gaila, kad retai pasidarau, nes MB silkes tai ir as jau reciau perkuosi
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 04, 20:41)
uzkandis su silke
Silke, svogunai, marinuoti agurkai, marinuoti grybai, virtos bulves (geriausiai su lupena), aliejus, pipirai
Silke, svogunai, marinuoti agurkai, marinuoti grybai, virtos bulves (geriausiai su lupena), aliejus, pipirai
Kaip skanu. O MB tiesiog dievina tokius valgius.
Jei valgių būtų sudaryta piramidė, tai silkė ir grybai būtų aukščiausiam taške.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 09, 12:56)
Kaip skanu. O MB tiesiog dievina tokius valgius.
o maniskis nemegsta silkes, tai as viena tik valgau
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 09, 14:34)
o maniskis nemegsta silkes, tai as viena tik valgau
Pasakysiu ne į temą, gal nesupyksit MB tai balandėlių nemėgsta
Šiandieninis šedevras
Rūkyta žuvis gabaliukais iškloju lėkštės dugną ant viršaus pabarstau marinuotų svogūnų, patarkuoju lydyto sūrio, pabarstau svog. laiškų, majonezas, virtas kiaušinis, krapai, papuošimui pomidoras, agurkas, petraž. lap., krapai ir keli salotų lapeliai.
Rūkyta žuvis gabaliukais iškloju lėkštės dugną ant viršaus pabarstau marinuotų svogūnų, patarkuoju lydyto sūrio, pabarstau svog. laiškų, majonezas, virtas kiaušinis, krapai, papuošimui pomidoras, agurkas, petraž. lap., krapai ir keli salotų lapeliai.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 10, 09:30)
Šiandieninis šedevras
jetauuuuuuuu