Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Cinside @ 2008 09 04, 12:01)
Paklausa tikrai būtų, bet nėra čia tokio tipo barų, kuriuose ta gyva muzika "įsipaišytų". Vat, Papajazze groja, ten aplinka kur kas kitokia nei berneliai  biggrin.gif Visgi, man pernelyg oficialu, norėtųsi kur nors kur jauku. O kur  doh.gif

Gal tokie vakarai vyksta mažesnio populiarumo kavinėse  g.gif Na, tokiose ""noname" kaip vadinu  smile.gif

buvom su vyru Pappajazze, mums labai patiko aplinka ir maistas labai skanus. Na, ten kiek brangoka, bet ir tikrai skaniau nei kokiam Akropoly ar Megoj bet kurį bariuką paėmus. Bent jau mums, nes išbandėm juos visus smile.gif dar tik nebandytas Gruziniškas Megoj, reiks nueit būtinai smile.gif
Atsakyti
Šeštadienį švęsim gimtadienį klube LATINO. Gal kas buvot? Koie atsiliepimai? Kaž kaip rengtis?
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 10 20, 19:58)
Šeštadienį švęsim gimtadienį klube LATINO. Gal kas buvot? Koie atsiliepimai? Kaž kaip rengtis?

http://www.latinobaras.lt/ va cia svetaine sito klubo. Nesu buvus, bet labai noriu nueit. Tai labai lauksiu jusu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš savaitgalyje buvau tame Tiflisyje. Man labai patiko. Tokio skanaus šašlyko senai nebuvau valgiusi. Ėmiau šašlyką ant iešmo, o MB šašlykką su baklažanais. Padažas ne ketčupas iš butelio, o tikras pomidorinis. Tas šašlas - tai ne riebios mėsos gabaliukai,o mėsos šmotas, kuris nei kiek neperkepęs. Tik įdomus sprendimas - prie garnyro - bulvės fri. Šiaip ten yra gėrimų tarchun, boržomi, rekomenduočiau charčio thumbup.gif

chardonay> o tu nueik į tokį saitą www.skundai.lt pasiskaityk gerų žmonių atsiliepimus apie Latino wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarška: 21 spalio 2008 - 21:18
Kodėl nei viena nepaminėjote puikių picų picerijoje "Čiau" prie Karo muziejaus? Mes jei norime tokio maisto, einame tik ten.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 10 22, 11:21)
Kodėl nei viena nepaminėjote puikių picų picerijoje "Čiau" prie Karo muziejaus? Mes jei norime tokio maisto, einame tik ten.

4u.gif Na, sutinku, kad maistas ten skanus thumbup.gif , bet pati aplinka, man asmeniškai tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sekunde1 @ 2008 09 29, 23:39)
O kaip jums "Portofino", girdejau, kad ten jauku. Ar lanketes?

Ojoj, Portofino yra gėris. Ten tokie nuostabūs Tiramisu!! Labai jauku ten, aptarnavimas irgi visai malonus.
O kažkuri paminėjo mačiau Pappa Jazz, nu viena padavėja yra tokie susiraukus, kaip sakoma, iš kaimo išvažiuot galima, bet kaimas iš tavęs nedings. Nu net keista buvo, kad tokia dirba Pappa Jazz'e. Ten makaronai yra pasakiški.
Gan Bei City, tai man nu nieko nieko, nelabai turiu ko prieš, bet man kartais va nepatinka, kad jis Akropolyje. Kartais tiesiog norisi nueit į restoraną jaukiai ir ramiai pasėdėt su draugais, o ten dar visas šurmulys verda tam Akropolyje, tai po darbų geriau važiuojam kur nors kitur.
O kalbant apie Panda, mačiau paminėti baklažanai su česnaku tyra, oo jie tikrai labai skanūs. Bet aš labai mėgstu sezamą, tai vištiena su sezamu man ten yra labai skanu..labai daug išragavę jau mes ten, tai vis grįštam ir grįštam ten, būna, kad savaitgaliais dar ir vietų palaukt reikia, kol atsilaisvins koks staliukas, bet verta palaukt.
Papildyta:
QUOTE(Burtininke @ 2008 09 29, 20:16)
O gal kas lankėtės Senamiestyje Daukšos gatvėje kiniečių retorane? Mačiau naujas atsidarė, vietoj buvusios maisto parduotuvės smile.gif

Nu ne, nebuvom dar apsilankę tam naujam. Būna, kad sugalvojam važiuot ten pavalgyt, bet vis tiek nusukam į Pandą.
Atsakyti
Na, man asmeniškai, kavinėse labai būna sunku ką nors išsirinkti iš meniu. Net ir spalvoti paveiksliukai dažniausiai nekelia didelio susižavėjimo. Dažniausiai užsisakau vis tą patį. doh.gif O kokias žinote skanesnes salotas (eičiau bet kur) ar sriubą? O kur skaniausia kava (latte)?
Būtinai eisiu to Tiramisu!
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2008 09 29, 19:16)
O gal kas lankėtės Senamiestyje Daukšos gatvėje kiniečių retorane? Mačiau naujas atsidarė, vietoj buvusios maisto parduotuvės smile.gif

as buvau, nu jei apie ta pati cia mes kalbam smile.gif (cia senamiesti kur netoliese, beveik prie pat, ant kampo yra kazkokia maisto prekiu krautuvele?) tai man patiko, ir aplinka jauki, fainiai taip, ir aptarnavimas, porcijos didziules. as nesuvalgau dideles porcijos be sansu biggrin.gif o jei valgau sriuba tai jau apie antra patiekala negali but ir kalbos biggrin.gif skanu ten thumbup.gif ir pieno kokteiliai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 10 23, 15:49)
Na, man asmeniškai, kavinėse labai būna sunku ką nors išsirinkti iš meniu. Net ir spalvoti paveiksliukai dažniausiai nekelia didelio susižavėjimo. Dažniausiai užsisakau vis tą patį.  doh.gif O kokias žinote skanesnes salotas (eičiau bet kur) ar sriubą?  O kur skaniausia kava (latte)?
Būtinai eisiu to Tiramisu!

Kava tai neabejotinai Vero cafee skaniausia ax.gif
Atsakyti
Kur ta panda? unsure.gif
Atsakyti
Kava, arbata - VERO CAFE, pritariu 4u.gif jauku ir skanu ten

O ir sriubines labai fainos. Viena senamiesty, kita laisvej. Sriubyciu buna po mazdaug penkias rusis kasdien. Pilna porcija 4Lt, puse 3. Nereikia laukti, iskart ipila, nes katiluose paruosta 4u.gif aisku yra ir ''antruju'' patiekalu

super iseitis skubantiems bei isalkusiems (netgi taupantiems). man ten labai faina atmosfera, tokia namine, kur galima skaniai pavalgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 23 spalio 2008 - 23:15