QUOTE(brashke77 @ 2008 09 29, 17:55)
o kur ta PANDA?
Atidžiau skaityt reikia, Simačka vienu puslapiu atgal jau pranešė kur
QUOTE(simačka @ 2008 09 12, 20:18)
Daukšos 51, priešais šokoladinę, senamiestyje čia. Vakar su vyru buvom užsukę pavakarieniaut, eilinį kartą labai patenkinti išėjom
Šiandien papietaut norėjom užeit, bet nelabai laiko užteko, tai savaitgalį turbūt užeisim
O čia jei norit apie Gan bei
http://www.ganbeicity.lt/ šiaip tai superinis maistelis, man dar patinka Pekinas Kalniečių prekybos centre, aišku interjeras nėr ką lygint, bet skanu, toks paprastas kabakėlis, bet kai eini pavalgyt o ne pasidairyt tai tinka, o ir kainos nesikramto, va kur gyvenime mano kojos nebus tai Čane, nu ten tai katastrofa kažkokia, maistas šlykštus burnoj veliasi, o kainos panašiai kaip Gan bėjuj
niekur dar nebuvau tai neskaniai pavalgius
Cepelinai dar neblogi būna "Briedžių medžioklėj" mes ten kelis kart buvom tai nenusivylėm, o Tigrasoj jau du kart apsvilom vieną kart labai neskanūs buvo, o paskutinį kartą tai dar ir nedavirę
Reiks dabar Megoj šturmuot tą naują kaboką, Tfilisi man atrodo vadinasi jei gerai atsimenu, oi šiaip jeigu norit skaniai užkramtyt rekomenduoju Ramzį, ten va ir porcijos didelės ir skanu ir kainos nėra atominės plius dar pilvo šokis, bet su vyru likom labai patenkinti tikrai labai skanu, kažkas panašaus ir Al Divan tik aš ten per balių buvau tai nežinau nei pati ką valgiau