Aš mėgstu kiniečių maistą, tai lankausi dažnai jų restoranuose. Kolkas geriausias Kaune man yra Panda, labai malonus aptarnavimas ir maistas labai skanus, dažnai su draugais ten apsilankom. Pas Ali man patikdavo seniau, bet dabar einu tik į Pandą, ir atmosfera, labai maloni ten.Bet visgi, maistas tai tikrai beproto skanus
O kur ta Panda yra?
Aha as irgi girdejau kad megstantiems kinieciu maista verta uzsukti i Panda. Bendradarbe sake kad laabai skanu kiek zinau kazkur senamiesti, gertrudos gatvej ar kazkur panasiai.
Sveikos, gal kam teko apsilankyti gruzinu restorane Megoje Tiflisi? Kaip maistas?
Sveikos,gal galit pagelbeti : patys esam ne is kauno,todel nelabai zinom tu kaviniu(kaune gyvenau pries 6metus,tai dabar toli grazu viskas kitaip...),o reikia sunui krikstynu ir pirmo gimtadienio proga uzsisakyt kokia kavinuke.Turesim apie 25 zmones ir noretume kokias 3-4 val pasisedeti kur nors jaukiai ir nuosalesnej patalpoj.Gal kas galit ka nors patart??? Labai lauksiu patarimu..
QUOTE(inguckiene @ 2008 08 27, 20:32)
o man toks ispudis susidaro kad pas mumi dabar arba kaimisko stiliaus baras arba picerija.o man noretusi normalaus tikro baro.tai toki kazkada esam atrade "91".nu super vietele.ju toks ir adresas islandijos plentas 91.tik ten ir teinam
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 27, 21:10)
pastebejau ta bara, tenka pravaziuoti. o kas jau ten tokio ypatingo ir isskirtinio, nei kitur?
Ten toks anglisko tipo baras, visai fainai vakarais pasisedet kartais. Ypac patinka, kai vyksta kokie nors ryralio renginiai
kas del kinieciu, tai anksciau valgydavom PAS ALI, bet kai atradom PANDA, tai tik cia ir lankomes. maistas tai skanus ir PAS ALI, bet tik tiek... lekstes apdauzyutos, stalai nevalyti, padavejos susiraukusios. o PANDOJ labai superinis aptarnavimas, aplinka fainesne, yra kampelis vaikams pazaisti, nu o maistelis tai pasaka. butinai pabandykit baklazanu zuvies skonio su cesnakais. pirstukus aplaizysit
QUOTE(Zaneta S @ 2008 09 28, 20:08)
kas del kinieciu, tai anksciau valgydavom PAS ALI, bet kai atradom PANDA, tai tik cia ir lankomes. maistas tai skanus ir PAS ALI, bet tik tiek... lekstes apdauzyutos, stalai nevalyti, padavejos susiraukusios. o PANDOJ labai superinis aptarnavimas, aplinka fainesne, yra kampelis vaikams pazaisti, nu o maistelis tai pasaka. butinai pabandykit baklazanu zuvies skonio su cesnakais. pirstukus aplaizysit
Na reiks ir mums nulekt i ta panda, taip graziai giriat Mes su vyru kai norim kinieciu maisto, tai visada vaziuojam i GanBei, tai ten irgi viskas ka valgem laaabai skanu, bet labiausiai mums patinka sušiai Ir jie GanBejuj nerealiai skanus Ar yra pandoj sušiu? Ir gal kas galit palygint Panda su GanBei maisto, aplinkos, aptarnavimo kokybe?
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 29, 10:55)
Na reiks ir mums nulekt i ta panda, taip graziai giriat Mes su vyru kai norim kinieciu maisto, tai visada vaziuojam i GanBei, tai ten irgi viskas ka valgem laaabai skanu, bet labiausiai mums patinka sušiai Ir jie GanBejuj nerealiai skanus Ar yra pandoj sušiu? Ir gal kas galit palygint Panda su GanBei maisto, aplinkos, aptarnavimo kokybe?
Gan bei bent jau kiek man zinoma yra japonisko maisto restoranas
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 09 29, 11:19)
Gan bei bent jau kiek man zinoma yra japonisko maisto restoranas
Ir japonisko ir kinisko http://www.ringo.lt/...city-restoranas
QUOTE(Zaneta S @ 2008 09 28, 19:08)
Apsilankaiau su dukryte ir aš PANDOJ Galiu pasakyt tik gerus žodžius
Aplinka puiki, porcijos nemažos, skanios + kainos normalios Aptarnavimas Tikrai daug geriaus nei PAS ALI
QUOTE(Chardonnay @ 2008 09 29, 09:55)
Panda yra kinietiško maisto kavinė, todėl suši negausi Pandoj porcijos lyg didesnės ir kas svarbiausiai ne taip kainos kandžiojasi kaip Gan Bei. Gan Bei vien sulčių stiklinė kainuoja 4,5 Lt Nueik, nemanau, kad nusivilsi
Man Gan Bei labai patinka stalo įrankiai, visiškai kitokie nei kitur:ax: