Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(winona @ 2008 09 01, 21:28)
kas per nesąmonė tai senamiesty "Crazy House" schmoll.gif makliavonė doh.gif

Man tai patiko, buvom karta su draugais. Visai smagiai pasisedejom, tokia jauki aplinka, nu neeilinis zodziu ax.gif
Atsakyti
Aš vis nerandu širdžiai mielo bariuko penktadienio vakarais vynui gukšnoti unsure.gif
Ką rekomenduotumėė?
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2008 08 23, 14:22)
O man Kaune patinka Gan bei, Bavarija, bernelių užeiga senamiestyje (Šilainiuose schmoll.gif , nes jau kelis kart aptarnavimas š..buvo), o picos Paolo ax.gif , tai tiek, kainos normalios, dar beje Cezario salotos skanios Miesto sode, nors šiaip man ten nelabai rolleyes.gif

Ir man Gan Bei thumbup.gif sušiai nerealūs. Ir aplinka, ir aptarnavimas ir maistas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 08 10, 14:52)
Nerekomenduociau, nes Kauno KFC neprilygsta Anglijos KFC, labai nusivyliau, vistiena toli grazu ne tokia kokia turi buti  4u.gif

Nu man tai irgi tas KFC visiškas š... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 07 20, 07:42)
Eilinį kartą nusivyliau Bzz pica  doh.gif
Nebežinau, iš kur užsisakinėti tikrai skanią ir kad daug visko pridėta būtų  doh.gif

Aš esu gan išranki picoms, niekur man jos neskanios (nors žiauriai patinka), o va Šilainių IKI kur kepa - tiesiog neapsakomas skonis. Nu nerealios. essen.gif Kas nebuvot - visiem patariu, ką nusivežėm ten pavalgyt picų, tai nei vienas nebeina kitur. Visi pažįstami pamišę dėl tų picų thumbup.gif Beje, tas picas kepa ir ir dar dvejose IKI, bet ten nelabai kokios (Varnių ir Lukšio IKI). Taigi pabandykit, manau nenusivilsit. (Man skaniausios Capriciosa ir Acteka) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabuvojau ir aš Olialia picerijoje. Aptarnavimas buvo malonus, bet picos... plonos, uždėti didžiausi dešros gabalai... Skonis pakenčiamas, bet antrą kartą ten neičiau smile.gif Be to, picų pavadinimai ,,visai ne į temą" lotuliukas.gif

Man skaniausios picos ir aplinka maloniausia ,,Bella Italijoj" thumbup.gif

,,Gan Bey" labai skanu ir aptarnavimas malonus, bet labai jau kainas susikėlę verysad.gif
Atsakyti
tai niekas nezinot kur Kaune galima pasisedeti gyvos muzikeles klausant? ax.gif
Atsakyti
Po ilgos pertraukos aplankiau "Siena". Tai tiek maistu, tiek kainomis likau labai nusivylusi.
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 09 03, 15:42)
tai niekas nezinot kur Kaune galima pasisedeti gyvos muzikeles klausant?  ax.gif

Neaišku, nors mane irgi domina (apart bernelių stilius). Pati esu klaipėdietė, čia labai nemažai barų, kur galima paklausyt gyvos muzikos, o kaune draugas sakė, kad nėra paklausos ir pasiūlos tam. Gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 09 04, 11:49)
o kaune draugas sakė, kad nėra paklausos ir pasiūlos tam. Gaila  unsure.gif

Įdomu kokiua tyrimus darė, ir kaip nustatė, kad paklausos nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 04, 10:52)
Įdomu kokiua tyrimus darė, ir kaip nustatė, kad paklausos nėra  biggrin.gif

Nedarė jokių, bet gal tikrai nedaugeliui reikia gyvos muzikos, užtenka mago fone smile.gif Nes kitu atveju nesuprantu, kodėl tokiam dideliam mieste vos keli tokie barai.

Jei atvirai, persikelsiu į Kauną, todėl ieškau tokio darbo, man tai ypač aktualu, bet berneliuose nesinori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 04 rugsėjo 2008 - 11:00
Paklausa tikrai būtų, bet nėra čia tokio tipo barų, kuriuose ta gyva muzika "įsipaišytų". Vat, Papajazze groja, ten aplinka kur kas kitokia nei berneliai biggrin.gif Visgi, man pernelyg oficialu, norėtųsi kur nors kur jauku. O kur doh.gif

Gal tokie vakarai vyksta mažesnio populiarumo kavinėse g.gif Na, tokiose ""noname" kaip vadinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 09 04, 13:01)
Paklausa tikrai būtų, bet nėra čia tokio tipo barų, kuriuose ta gyva muzika "įsipaišytų". Vat, Papajazze groja, ten aplinka kur kas kitokia nei berneliai  biggrin.gif Visgi, man pernelyg oficialu, norėtųsi kur nors kur jauku. O kur  doh.gif

Gal tokie vakarai vyksta mažesnio populiarumo kavinėse  g.gif Na, tokiose ""noname" kaip vadinu  smile.gif

"Aitvare" savaitgaliais groja grupes. "Senuose vartuose" irgi, ale i bernelius panasu... g.gif
Atsakyti
Skliautuose visokie projektai vyksta ax.gif , o šiaip dėl gyvos muzikėlės skelbimus reikia sekti spaudoje, labai geras dalykas "Kauno diena" tongue.gif
Atsakyti