Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(snickers @ 2008 08 08, 00:01)
Jei vertint kinų maistą, tai Kaune man dabar pats pačiausias "Pas Ali" thumbup.gif Tikrai labai skanu ir porcijos didesnės nei kitur, šian persivalgėm.DAbar supratau, kodėl prieš tai tris kartus negavom vietų- žmonės geras vieteles mikliai užuodžia, beje, šian irgi teko palaukt pusvalanduką, o pavakary ten jau nebuvo žmonių.
Ech , džiaugiuosi gera vietele, tikiuosi, ji nepasikeis. thumbup.gif

Sutinku, kad ten labai skanu ir porcijos didelės thumbup.gif, bet aplinka schmoll.gif
Vasarą - karšta, jokio vėdinimo, indai - kažkoks neusipratimas tiek forma, tiek ,,naujumu" kiek valgiau visada nors viena lėkštė būna apdaužytais kraštais doh.gif Stalai dažniausiai apdregti (kitur pavalgius iškarto pakeičia naujas staltieses), sojų padažą tai net baisu paimt, nes buteliukas ,,apaugęs" doh.gif
Na ir tas berniukas padavėjęs kažkoks keistuolis smile.gif Tiesa, dar minusas, kad vasarą kai karšta, į sultis ledukų neturi doh.gif Norint išsinešti nesuvalgytą maistą reik susimokėt už indus.
Taip, kad be skanumo ir porcijų dydžio vien minusai..
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 08 07, 11:22)
na va apsilankem ir mes vakar su drauge toj olialia picerijoj.

Apsilankėm ir mes su draugėm Olialia picerijoj Akropoly, užsisakėm po picą ir atsigert.
Įspūdžiai tokie: tokio neskanaus picos pagrindo dar neteko valgyti niekur, ingridientus ant picos deda labai skurdžiai blink.gif Ant mano picos buvo uždėti trys permatomi gabalėliai kumpio, trys riekelės agurko, paprikos keli kubeliai ir sūris, draugėm irgi "pasisekė" taip pat (picas ėmėm skirtingas)- skonis buvo tik pagrindo unsure.gif Maža pica kainavo beveik 15Lt doh.gif Išėjom nei pavalgę, nei atsigėrę. Daugiau kojos ten nekelsiu schmoll.gif
Atsakyti
parekomenduokit kavinukiu, kuriose vakarais gyva muzika groja 4u.gif
Atsakyti
As tai esu labai nusivylusi picerija, kuri yra senamiestyje prie pozemines perejos. Da misheli ar kazkas panasaus pavadinimo tiksliai nepasakysiu.... padaveja is vis nesiskaito su niekuo, picos nors ir nebrangios skanios buna tik kartais. Viena karta teko net skrandi apsinuodyti... Sia kavine zinau gerai ir labai esu ja nusivylusi, taciau darbas ten ir niekur aplink nera laiko laikstyti valgyti... Taciau nerekomenduociau ten eiti jei norite skaniai pavalygyti...
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 08 20, 11:25)
Apsilankėm ir mes su draugėm Olialia picerijoj Akropoly, užsisakėm po picą ir atsigert.

Man pica tai normaliai visai, picom šiaip niekad nebuvau išranki biggrin.gif Bet va desertai su Soprano ledais nuvylė. Patys ledai skanūs, bet daugiau pusę deserto masės sudaro neskani plakta grietinėlė, ne iš flakono, o patys plaka ir dar ji be cukraus, tikrai fe schmoll.gif

Klausykit, o kaip ta kavinukė senamiesty kur sako lubos kartais juda ar kažkaip ten? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 08 20, 12:25)
Įspūdžiai tokie: tokio neskanaus picos pagrindo dar neteko valgyti niekur, ingridientus ant picos deda labai skurdžiai blink.gif Ant mano picos buvo uždėti trys permatomi gabalėliai kumpio, trys riekelės agurko, paprikos keli kubeliai ir sūris, draugėm irgi "pasisekė" taip pat (picas ėmėm skirtingas)- skonis buvo tik pagrindo unsure.gif  Maža pica kainavo beveik 15Lt doh.gif Išėjom nei pavalgę, nei atsigėrę. Daugiau kojos ten nekelsiu schmoll.gif

na man su draugu irgi VISISKAI nepaliko ispudzio ta olialia picerija, asmeniskai as ten daugiau kojos nekelsiu, uzsisakem 2 picas(mazas) ir kolos, sumokejom nemazai o likom nei valge nei gere...picu skonis tai kaip ir rase tik pagrindas,tiksliau miltai jauciasi, koks cia skonis,fui doh.gif o del aptarnavimo tai panele labai susiraukus buvo,vaidino kazka, na zodziu likom nepatenkinti...tik pavadinimas skambus,bet patiekalai tai ne is tolo neprilygsta tai reklamai kuri daroma...
Atsakyti
Olialia picerijoje net nevalgėm. Pavartėm meniu ir išėjom. Man po kojomis padavėja išpylė kokakolos buteliuką. Laiku spėjau pakelti kojas ant fotelio, antraip drabužiai būtų buvę sugadinti schmoll.gif
Meniu - baisus, kainos klaikokos (už 2 vnt. eilinių lietinių 16 Lt g.gif ), tai nuėjom ramiai į kiniečius pavalgyt biggrin.gif
Nekelsiu kojos ten daugiau tikrai. Vegetarui valgyt nėra ką schmoll.gif
Atsakyti
O man Kaune patinka Gan bei, Bavarija, bernelių užeiga senamiestyje (Šilainiuose schmoll.gif , nes jau kelis kart aptarnavimas š..buvo), o picos Paolo ax.gif , tai tiek, kainos normalios, dar beje Cezario salotos skanios Miesto sode, nors šiaip man ten nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
o man toks ispudis susidaro kad pas mumi dabar arba kaimisko stiliaus baras arba picerija.o man noretusi normalaus tikro baro.tai toki kazkada esam atrade "91".nu super vietele.ju toks ir adresas islandijos plentas 91.tik ten ir teinam
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2008 08 27, 22:32)
o man toks ispudis susidaro kad pas mumi dabar arba kaimisko stiliaus baras arba picerija.o man noretusi normalaus tikro baro.tai toki kazkada esam atrade "91".nu super vietele.ju toks ir adresas islandijos plentas 91.tik ten ir teinam

pastebejau ta bara, tenka pravaziuoti. o kas jau ten tokio ypatingo ir isskirtinio, nei kitur? ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko lankitis kiniečių restorane Panda? Idomus būtų palyginimas su Pas Ali bigsmile.gif
Atsakyti
kas per nesąmonė tai senamiesty "Crazy House" schmoll.gif makliavonė doh.gif
Atsakyti