Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Avocado @ 2011 04 11, 23:18)
Kaip keista. Aš visad apie Girstupio kebabus girdžiu geriausius atsiliepimus, kad nėra skanesnių Kaune. Ir pati su tuo sutinku smile.gif

kas cia keista? vieniems patinka, kitiems ne biggrin.gif
O kodel negiriat tada kebabu prie Vitebsko? To pacio savininko ten ir viskas tas pats, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 04 12, 22:47)
kas cia keista?  vieniems patinka, kitiems ne biggrin.gif
O kodel negiriat tada kebabu prie Vitebsko?  To pacio savininko ten ir viskas tas pats, mirksiukas.gif

Nes apie kiekvieną vietą dažniausiai tenka išgirsti įvairių atsiliepimų. Būtent todėl, kad vieniems vienas tinka, kitiems kitkas. O apie Girstupio kebabus nesu girdėjusi nė vieno blogo atsiliepimo, dėl to ir nusistebėjau smile.gif

Dėl Vitebsko - nesu ten ragavusi. Neišbandinėju kiekvieno kampo kebabinių. O jų daugokai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 12 balandžio 2011 - 21:10
QUOTE(Avocado @ 2011 04 12, 22:06)
Nes apie kiekvieną vietą dažniausiai tenka išgirsti įvairių atsiliepimų. Būtent todėl, kad vieniems vienas tinka, kitiems kitkas. O apie Girstupio kebabus nesu girdėjusi nė vieno blogo atsiliepimo, dėl to ir nusistebėjau smile.gif

Dėl Vitebsko - nesu ten ragavusi. Neišbandinėju kiekvieno kampo kebabinių. O jų daugokai biggrin.gif

as tai esu girdejus ir ne kokiu atsiliepimu butent apie ja,ten salia bunu smile.gif
Kiekvienos bandyt nereikia,as tik sakau,kad savininkas tas pats ir viskas taip pat ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 04 12, 21:47)
kas cia keista?  vieniems patinka, kitiems ne biggrin.gif
O kodel negiriat tada kebabu prie Vitebsko?  To pacio savininko ten ir viskas tas pats, mirksiukas.gif

Taip, prie vitebsko tokie patys yra, net buvau pamiršus wink.gif tik nemaišykit, nes prie vitebsko yra dvejos kebabinės smile.gif šita skanioji prie kepyklėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 04 13, 14:25)
as tai esu girdejus ir ne kokiu atsiliepimu butent apie ja,ten salia bunu smile.gif
Kiekvienos bandyt nereikia,as tik sakau,kad savininkas tas pats ir viskas taip pat ir ten 4u.gif

Ačiū, turėsiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 13 balandžio 2011 - 22:13
Man maistas labai skanus ir nebrangus Milane, picų nepalyginsi su Cili ir CanCan, taip pat ir jų kainos neįtikėtinos pagal kokybę ir ingredientų kiekį 4u.gif
o norint tiesiog pasėdėti jaukioje kavinukėje, išgerti arbatos ir ramiai paplepėt su draugais - Pas Stanley man asmeniškai pati geriausia 4u.gif vieną kartą nuėjau ir niekur daugiau neinu kai reikia senamiesty wub.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal galite parekomenduoti kavine gedulingiems pietus. Kad butu skanu, kokybiska ir kaina proto ribose.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2011 05 09, 18:58)
Merginos,

Gal galite parekomenduoti kavine gedulingiems pietus. Kad butu skanu, kokybiska ir kaina proto ribose.

Aciu 4u.gif

Svajonė g.gif Pas Prancišką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 05 09, 20:06)
Svajonė  g.gif Pas Prancišką  g.gif

O kur randasi? Ir kokia mazdaug kaina butu zmogui?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Seniai buvo tokios "progos" unsure.gif Neprisimenu kainų, kai patiems reikėjo mokėt... Pas Prancišką yra Jonavos g., Svajonė - prieš Telekomą. Jei žmonės iš kitų miestų, patogiau papasakoti kur yra Jonavos g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2011 05 09, 20:27)
O kur randasi? Ir kokia mazdaug kaina butu zmogui?

Aciu  4u.gif

Paprastai kavinėse per gedulingus pietus žmogui maistas kainuoja nuo 12 iki 25Lt. O daro galima sakyti bet kuri kavinė.
Atsakyti
Man asmeniskai geriausios kavines, restoranai yra suskirstyti pagal poreikius.

Norint skaniai pavalgyti bunant Kauno centre - geriausia "Milano" picerija. Nebrangu, skanu, aplinka pakankamai padori, patogus stalai, minkstasuoliai, aptarnavimas irgi nieko.

Pasedejimui labai patinka Savanoriu pr. esantis "Pica Jazz" restoranas. Aptarnavimas puikus, maistas irgi, bet kainos didokos.

Norint prisikirsti paprasto ir nebrangaus maisto - "Salia kelio". Aplinka nieko gero, uztat maistas labai neblogas, pigus ir sviezias ax.gif

Senamiestyje itin patinka naujai atsidares "Piano Piano" restoranelis. Nuostabi aplinka, gera vieta, jauku, maistas labai skanus, muzika maloni ausiai. Taciau nera kur lauke atsisesti ir kainos nemazos. Taip pat vakarais, ypac savaitgaliais, labai sunku rasti vieta atsisesti, nes visad buna pilna zmoniu.

Taip pat skanu, bet neypatinga "Danieloje", "Portofino".
Atsakyti