Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(dontstop @ 2008 08 04, 13:10)
Ragavom 2 kepsnius (Voveraitė, su voveraitėmis ir sūriu, ir Baravykas, su baravykais ir daržovių įdaru), 2 desertus (plakta grietinėlė su tarkuotu šokoladu ir kitas variantas su vaisiais) ir 2 rūšių girą (naminę ir parduotuvinę biggrin.gif ). Viskas skanu  bigsmile.gif

Kitą kartą žinosim ko paragaut thumbup.gif o kaip kepsnių porcijos, normalios?

Mes ten esam valgę keptus cepelinus, paprastus cepelinus, silkę su keptais grybukais, naminę girą irgi viskas patiko, negaliu nieko blogo pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
o jūs čia apie seną bebrą kuris toj dauboj, ar šalia kelio į Jonavą?
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 08 04, 16:50)
Kitą kartą žinosim ko paragaut  thumbup.gif o kaip kepsnių porcijos, normalios?

ten kas gerai, kad valgiaraštyje prie kiekvieno patiekalo parašytas kiekis gramais, tai mes didžiausius kepsnius užsisakėm blush2.gif , tai porcijos tikrai nemažos buvo thumbup.gif , su desertu kartu net persivalgėm blush2.gif
Kitą kartą ragausim cepelinus bigsmile.gif
Atsakyti
Patarska, o kaip kainytes, toj olialia picerijoj?
Atsakyti
na va apsilankem ir mes vakar su drauge toj olialia picerijoj. visai gal nieko man. aptarnavimas tai super, jau seniai nebuvau macius tokiu padaveju. ka galiu pasakyt- saunuoles mergaites,rupestingos malonios.matosi, kad moka bendraut su klientais. net arbatpinigiu negaila tokioms palikti 4u.gif taigi, aptarnavima vertinciau 10 balu thumbup.gif toliau maistas, man patiko, valgiau pica tikrai labai man skanu buvo. tik va su tais padazais tai tikrai kazkokia pieva doh.gif balto padazo neturi, nes pasibaiges doh.gif tai paprasem nuo kito staliuko zmoniu , kad paskolintu, pasidalintu su mumis biggrin.gif o siap daugiau minusiuku kaip ir neradau
Atsakyti
Jei kam kiltu noras papietauti Straike, patarčiau to nedaryti. Kodėl? Vakar buvau šokiruota, kai užsisakiusi ten salotas, jose radau gyva šliužą !!!! O be to aptarnavimas prastas ir ko klausi, to negausi. Pasak padavėjos virtuvė daug ko negali padaryti, nes neturi produktų. Nesuprantu kaip gali tokie barai dirbti?
Atsakyti
Jei vertint kinų maistą, tai Kaune man dabar pats pačiausias "Pas Ali" thumbup.gif Tikrai labai skanu ir porcijos didesnės nei kitur, šian persivalgėm.DAbar supratau, kodėl prieš tai tris kartus negavom vietų- žmonės geras vieteles mikliai užuodžia, beje, šian irgi teko palaukt pusvalanduką, o pavakary ten jau nebuvo žmonių.
Ech , džiaugiuosi gera vietele, tikiuosi, ji nepasikeis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2008 08 08, 01:01)
Jei vertint kinų maistą, tai Kaune man dabar pats pačiausias "Pas Ali" thumbup.gif Tikrai labai skanu ir porcijos didesnės nei kitur, šian persivalgėm.DAbar supratau, kodėl prieš tai tris kartus negavom vietų- žmonės geras vieteles mikliai užuodžia, beje, šian irgi teko palaukt pusvalanduką, o pavakary ten jau nebuvo žmonių.
Ech , džiaugiuosi gera vietele, tikiuosi, ji nepasikeis. thumbup.gif

O kur cia randasi ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 08 08, 09:20)
O kur cia randasi ?  g.gif

Pas Ali yra Gertrūdos g 68., beveik piešais buvusią parduotuvę Giro smile.gif porcijos tikrai dideles, skanu thumbup.gif tik aplinka jau labai paprasta, būna ir jaukiau kiniečiuose, bet pabandyti verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fashionest @ 2008 08 02, 00:26)
Poteisybei,kaip kam,bet man labai patinka ,,greitas maistas,, wub.gif (na visokie makdonaldai ir KFC)O kalbant apie jį (KFC),tai bulvytės nieko visai,skanios tokios,padažas irgi  thumbup.gif ,bet pakilo jo kainos.Tai tik smulkmena,bet anksčiau buvęs nemokamas jo pakelis dabar kainuoja 50 ct,o man 1 neužtenka  schmoll.gif paskutiniu metu lankausi tik KFC,o į kitus retai beužeinu.
Kas be ko,dar mėgstu kinų virtuvę.Čano traškūs vištienos kepsneliai su saldžiarūgščiu padažu superiniai  thumbup.gif

"Kentucky Fried Chicken" teko lankytis Anglijoje. Pasiilgau tų skanių traškių vištienos gabaliukių, nors jie ir rieboki g.gif , todėl reiks apsilankyti Kauno 'KFC", kai bus proga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 09 rugpjūčio 2008 - 18:44
Apsilankiau Berneliuose Šilainuose ir likau maloniai nustebinta. Vegetarišką meniu turėjo thumbup.gif Paprastai kaimiško maisto kavinėse geriu tik sultis, nes produktų be mėsos nebūna arba būna klaikiai riebūs biggrin.gif
Troškinys su pupelėm tikrai skanus. Kartosim būtinai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 09 rugpjūčio 2008 - 18:46
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 09, 19:41)
"Kentucky Fried Chicken" teko lankytis Anglijoje. Pasiilgau tų skanių traškių vištienos gabaliukių, nors jie ir rieboki g.gif , todėl reiks apsilankyti Kauno 'KFC", kai bus proga  bigsmile.gif

Nerekomenduociau, nes Kauno KFC neprilygsta Anglijos KFC, labai nusivyliau, vistiena toli grazu ne tokia kokia turi buti 4u.gif
Atsakyti