Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Bananamio @ 2008 07 21, 15:35)
O kas nepatiko Bzz picoj? Kiek teko užsakinėt tai niekada nebuvo blogai, skonis visada toks pat, uždėta irgi atrodo normaliai  g.gif

O man būtent tas ir nepatiko, kad per mažai pridėta unsure.gif
Buvau kažkada užsisakius iš paprastųjų, tai galvoju, šį kartą užsisakysiu iš ypatingųjų, gal daugiau pridės, nė velnio schmoll.gif
8 vakaro skambinom, jau į namus nebeveža doh.gif , tai teko patiems važiuoti pasiimti.
Galiausiai vyrui paleido vidurius nuo tos picos doh.gif
Atsakyti
Gal kas žino centre kavinukę, kurioje būtų ir vaikams žaidimų? Nes ramiai pasėdėti su savo kidenu negalim, jei jam nėra pritaikytos erdvės... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 07 14, 08:01)
Sandijoj -interjeras aptriušęs, virėjai padažų nemoka gaminti, aptarnavimas irgi nekoks, patiekalus atnešė mergina su gatvės rūbais...

sandijoj blink.gif cia kalbi kur jonavos gatvej?
man tai patiko, va buvau pries kokia pora savaiciu, tai visai fainiai. ir padavejai ir barmenas buvo vyrukai. ir taip maloniai aptarnavo. mes buvom vakare, vieni visoj salej, tai labai romantiskai pasedejom, jaukiai. aptarnavimas ir super
Papildyta:
gal mergytes jau buvote naujoj picerijoj olialia akropolyje?
kokie ispudziai?
Atsakyti
Poteisybei,kaip kam,bet man labai patinka ,,greitas maistas,, wub.gif (na visokie makdonaldai ir KFC)O kalbant apie jį (KFC),tai bulvytės nieko visai,skanios tokios,padažas irgi thumbup.gif ,bet pakilo jo kainos.Tai tik smulkmena,bet anksčiau buvęs nemokamas jo pakelis dabar kainuoja 50 ct,o man 1 neužtenka schmoll.gif paskutiniu metu lankausi tik KFC,o į kitus retai beužeinu.
Kas be ko,dar mėgstu kinų virtuvę.Čano traškūs vištienos kepsneliai su saldžiarūgščiu padažu superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fashionest: 01 rugpjūčio 2008 - 22:28
O Jacht klubo kavineje skanus maistas? Neteko nusivilti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 08 02, 10:54)

Man tai nepatiko ten, nei maistas, nei aplinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 08 02, 11:54)

jo, buvom su drauge, tai blyneliai aliejuje ismirke buvo, sildyti jua ne karta ko gero. Aptarnavimas prastas, susirauke keazkokios, nuo musu akiu nenuleido, mat vienos toj kavinej ir buvom, tai tas labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Jej pavalgyt megstam pas kinieti eiti, Canas man visai patinka, meniu labai platus. Cia akropolyje, tada iskart i bravarija traukiam alaus lotuliukas.gif nebrangus ir labai skanus ju gamintas alus. Tik kad aptarnavimas nekoks.

Senamiestyje Avilys ir Medziotoju uzeiga thumbup.gif

A beje gal zinot kur lietuviski patiekalai skaniausi? Bandziau Tevyne ... daugiau gyvenime ten kojos nekelsiu. Berneliu uzeigos irgi nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 07 27, 20:30)
gal mergytes jau buvote naujoj picerijoj olialia akropolyje?
kokie ispudziai?

prasti,.dienos metu būnant trys blondės stovėjo prie stalelio ir nesugebėjo atnešti meniu, tai kol mandagiai su krokodilo šypsena nepaprašiau, dėmesio neatkreipė. Vienintelis pliusas- maistą atnešė greitai. Tik su picų pasirinkimu - tai jau reikia studijuoti sudedamąsias dalis. Nes picos pavadintos merginų vardais, o ne klasikiniais pavadinimais. tai rinkomės pagal ingriedientus. Negali pasakyti kad kažkas tokio, bet normaliai pagaminta buvo,tačiau padažą atneša arba ketčupą arba "Baltą" ,o ne viską kartu,kad pats galėtum pasirinkti. Patiko,kad meniu daug desertų, yra patiekalų vaikams.

QUOTE(Sandruciux @ 2008 08 02, 10:54)

jachtklubo meniu beveik identiškas "miesto sodui", man ten visai patiko, teko švęsti ,tai labai lanksčias nuolaidas taikė thumbup.gif
o "romo uoste", tai va ten riebalinis maistas
mad.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 30, 19:57)
Ryt turime siokia tokia  progele (dienos metu), svarstome, kur nuvaziuot po jos  g.gif
Gal i "Sena Bebra" Karmelavoj...  g.gif  Jei buvote, pasidalinkit patirtim, arba patarkit, kur maloniai ir nebrangiai pasedeti galima, o ir maistas kad butu neblogas  blush2.gif

Buvom šiandien Senam bebre 4u.gif
Patiko rolleyes.gif , labai skaniai pavalgėm, greit maistą atnešė, padavėja maloni, kainos žemos bigsmile.gif Turbūt grįšim ten ne kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 08 03, 22:20)
Buvom šiandien Senam bebre  4u.gif
Patiko  rolleyes.gif , labai skaniai pavalgėm, greit maistą atnešė, padavėja maloni, kainos žemos  bigsmile.gif  Turbūt grįšim ten ne kartą  mirksiukas.gif

O ką ragavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 08 04, 11:44)
O ką ragavot?  ax.gif

Ragavom 2 kepsnius (Voveraitė, su voveraitėmis ir sūriu, ir Baravykas, su baravykais ir daržovių įdaru), 2 desertus (plakta grietinėlė su tarkuotu šokoladu ir kitas variantas su vaisiais) ir 2 rūšių girą (naminę ir parduotuvinę biggrin.gif ). Viskas skanu bigsmile.gif
Atsakyti