Kiek aš girdėjau iš draugų, tai Katpėdėles iš vis nusivažiavo dėl maisto kokybės
QUOTE(foox @ 2008 11 25, 20:25)
Kiek aš girdėjau iš draugų, tai Katpėdėles iš vis nusivažiavo dėl maisto kokybės
Prieš porą metų dar eidavom ten sūrio kepsnio, po to žiauriai suprastėjo. Dabar kažkaip tų Katpėdėlių ir sumažėjo, tai nebetenka užsukti.
Štai Panevėžy tai tikrai skaniai pavalgėm, nors ir Katpėdėlė. Gal pasitaisė visur Reikėtų išbandyti
QUOTE(Dovish @ 2008 11 16, 02:15)
Kur yra sriubinė laisvėj?
Vilniaus g. einant nuo pozemines perejos link rotuses, netoli vilniaus ir dauksos gatviu sankirtos, po desine puse.
QUOTE(Solemn still @ 2008 11 26, 19:00)
Vilniaus g. einant nuo pozemines perejos link rotuses, netoli vilniaus ir dauksos gatviu sankirtos, po desine puse.
Kad ten ne Laisvė, o Senamiestis
QUOTE(Solemn still @ 2008 11 26, 19:00)
Kiek pamenu, tai kur Ukio bankas, toj gatvelej
QUOTE(baraboshka @ 2008 11 26, 23:19)
Kiek pamenu, tai kur Ukio bankas, toj gatvelej
Sriubinė yra Maironio gatvėje. Taip ten visaii šalia banko
Papildyta:
Siaubingiausia vieta kur pastaruoju metu teko dažnokai valgyti tai restoranas "In Tilsit" Vytauto prospekte Verslo centre 32. Interjerui priekaištų kaip ir nėra, bet visa kita....Nors jie didžiuojasi savo vokiška virtuve, tačiau niekas nesugebėtų paaiškinti kur tas vokiškumas. Patiekalai tikrai neskanūs, personalas išskyrus pora merginų, kažkoks užsisvajojęs, pastoviai atneša ne tuos patiekalus, kažkur nukiša kreditines korteles. Žodžiu visiškas bardakėlis. Pavalgius pietus likusią dienos dalį dažnai tenka gerti mineralinį vandenį.
QUOTE(Jurevaga @ 2008 11 27, 20:09)
Pavalgius pietus likusią dienos dalį dažnai tenka gerti mineralinį vandenį.
Aš tai nelabai suprantu, kaip galima eiti į tą pačią vietą nors kartą apsinuodijus
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 02, 12:47)
jo, buvom su drauge, tai blyneliai aliejuje ismirke buvo, sildyti jua ne karta ko gero. Aptarnavimas prastas, susirauke keazkokios, nuo musu akiu nenuleido, mat vienos toj kavinej ir buvom, tai tas labai nepatiko
Tikrai panele, kažką sumaišei, nes Jachtklube blyneliai išvis jokio aliejaus nemato Ten blynelius verta valgyti, nes labai skanūs Turbūt maišai Jachtklubo kavinę su Romu uostu
Mums patinka Svarstyklėse, ir kiniečių maistas neblogas...Aišku kainos kandžiojasi, kai kurių patiekalų
Labai jauki maža kavinukė yra Šaulys, ir maistas skanus, aptarnavimas neblogas.
Gan bei patiko viskas, ir kainos padorios Labai interjeras geras
O vat apie Vičiūnų katpėdėlę negaliu nieko gero pasakyti
[quote=Cinside,2008 11 27, 20:20]
[quote=Jurevaga,2008 11 27, 20:09]
[/quotše]
Aš tai nelabai suprantu, kaip galima eiti į tą pačią vietą nors kartą apsinuodijus
[/quote]
Buvo galima.Vis galvoji , kad gal tai buvo tik atsitiktinumas. Be to, kai turi pietums nedaug laiko, ofise užkandžiauti negalima, o šilto maisto norisi ir kai restoranas tame pačiame pastate kur dirbi tai kitos išeities kaip ir nėra. Bet dabar jau nebeeiname.
[quote=Jurevaga,2008 11 27, 20:09]
[/quotše]
[/quote]
Buvo galima.Vis galvoji , kad gal tai buvo tik atsitiktinumas. Be to, kai turi pietums nedaug laiko, ofise užkandžiauti negalima, o šilto maisto norisi ir kai restoranas tame pačiame pastate kur dirbi tai kitos išeities kaip ir nėra. Bet dabar jau nebeeiname.
QUOTE(briede @ 2008 11 28, 15:55)
Tikrai panele, kažką sumaišei, nes Jachtklube blyneliai išvis jokio aliejaus nemato Ten blynelius verta valgyti, nes labai skanūs Turbūt maišai Jachtklubo kavinę su Romu uostu
Mums patinka Svarstyklėse, ir kiniečių maistas neblogas...Aišku kainos kandžiojasi, kai kurių patiekalų
Nesakyciau, kad Gan bei padorios kainos, man ten kaip tik kainos uzkeltos, jei paprastu ryziu indelis kainuoja 6Lt, jau neziurint kiek kainuoja su priedais
QUOTE(Jurevaga @ 2008 11 27, 21:09)
Siaubingiausia vieta kur pastaruoju metu teko dažnokai valgyti tai restoranas "In Tilsit" Vytauto prospekte Verslo centre 32. Interjerui priekaištų kaip ir nėra, bet visa kita....Nors jie didžiuojasi savo vokiška virtuve, tačiau niekas nesugebėtų paaiškinti kur tas vokiškumas. Patiekalai tikrai neskanūs, personalas išskyrus pora merginų, kažkoks užsisvajojęs, pastoviai atneša ne tuos patiekalus, kažkur nukiša kreditines korteles. Žodžiu visiškas bardakėlis. Pavalgius pietus likusią dienos dalį dažnai tenka gerti mineralinį vandenį.
O man ten geriausia vieta Ir patiekalai skaniausi