Man nikeip nepavyko rasti "Pandos" restorano Jis kiek suprantu Dauksos gatveje, bet kur tiksliai?
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 11 15, 20:14)
Man nikeip nepavyko rasti "Pandos" restorano Jis kiek suprantu Dauksos gatveje, bet kur tiksliai?
Daukšos 51
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 11 15, 19:14)
Toj gatvelej tarp "Silo" ir "Iki" parduotuviu
keista, kad meniu.lt Pandos nera
Kur yra sriubinė laisvėj?
QUOTE(Chardonnay @ 2008 11 15, 15:22)
Gal galetumet parasyt adresa, ar kazkaip kitaip paaiskint, nes nesuprantu kur tas restoranas...
man atrodo kalba eina apie tą gatvę kurioje buvo kažkada mūza restoranas, lygiagreti gatvė su Valančiaus einant link katedros.
QUOTE(doufyl @ 2008 11 16, 02:15)
Kur yra sriubinė laisvėj?
aha ir man butu idomu suzinoti, kazkaip nepastebejau
QUOTE(Tmxs @ 2008 11 16, 14:49)
aha ir man butu idomu suzinoti, kazkaip nepastebejau
Taigi jau ne kartą rašyta, Maironio gatvėj prie Hansa banko. Buvusios Katpėdėlės vietoj
O kokia kavinuke nebloga, kad vaikuciams patiktu, gal zinot? buvom crazy house, visai nieko su astuonmeciu as cia... gal dar kas yra Kaune, kad ir juos domintu?
QUOTE(Sandruciux @ 2008 11 19, 09:26)
O kokia kavinuke nebloga, kad vaikuciams patiktu, gal zinot? buvom crazy house, visai nieko su astuonmeciu as cia... gal dar kas yra Kaune, kad ir juos domintu?
kad nera daugiau nieko panasaus kaip crazy house
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 20, 20:02)
kad nera daugiau nieko panasaus kaip crazy house
Tai gali buti visiskai nepanasu i crazy house, net visiskai atvirkscia... taciau klausiu ar yra kokia kavinuke vaikuciams pritaikyta
kazi asiuliuko sapnas dar dirba?
Labai skanus ir nebrangus maistas SPORTO BARE jonavos g. girdėjau ir kiniečiai žada ten sugryžti bus kur skaniai pavalgyti kinų maisto
kas mėgsta sportą tai ten iš vis gerai, prikabinėta daug plokščių telikų ir banketinėje aplinka labai sexy
kas mėgsta sportą tai ten iš vis gerai, prikabinėta daug plokščių telikų ir banketinėje aplinka labai sexy