Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

QUOTE(Berta @ 2008 10 26, 20:44)
Šeštadienį šventėm gimtadienį LATINO bare, tai tikrai nelikau sužavėta.
Visų pirma labai mažai vietos šokiams tai stumdėmės šiknom ir labai karšta, jokios ventiliacijos. Priedo prie to tai užsikišo kanalizacija tai moteriškės gavo eiti į vyrų tualetą ant pisuarų  doh.gif galiausiai užsikišo ir tas. Tai patvino, visur vanduo pasipylė ir tualetus uždarė visai. Tai tada jau išvažiavom.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niekada dar nebandžiau ant pisuaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2008 10 27, 14:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Niekada dar nebandžiau ant pisuaro  blush2.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif tikrai, neįkainuojama patirtis biggrin.gif
aš ir noriu kažka naujo kavinėje paragauti, bet dažniausiai tą patį užsisakau rolleyes.gif
Atsakyti
Jau pora kartu buvau Akropolio Gan Bei. Man labai patiko. Platus meniu, puikus aptarnavimas, skanus maistas.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 10 27, 12:46)
O kaip kainos ten?Ir ko dar yra be šašlykų? 4u.gif
Papildyta:

vidutinio lygio. yra dolmos, kebabai(ant iešmo kepti, o ne kioskiniai),lavašai, dar visokių mėsų, sriubos charčio, chašlama.
Man šiaip tiko dar tai,kad jie turi tik vieną kavos rūšį - turkišką. na čia gal mėgėjams, bet man taip virta kava (smėlyje) tikrai skani ax.gif
ups, nugi pamiršau gerbiamą viščiuką tabaką hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarška: 27 spalio 2008 - 14:29
QUOTE(Ankh @ 2008 10 27, 15:24)
Jau pora kartu buvau Akropolio Gan Bei. Man labai patiko. Platus meniu, puikus aptarnavimas, skanus maistas.

Dievinu žaliosios arbatos ledus ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 10 28, 12:31)
Dievinu  žaliosios arbatos ledus ten thumbup.gif

O aš sušius ir jazminų arbatą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 10 24, 00:13)
Kava, arbata - VERO CAFE, pritariu 4u.gif jauku ir skanu ten

O ir sriubines labai fainos. Viena senamiesty, kita laisvej. Sriubyciu buna po mazdaug penkias rusis kasdien. Pilna porcija 4Lt, puse 3. Nereikia laukti, iskart ipila, nes katiluose paruosta 4u.gif aisku yra ir ''antruju'' patiekalu

super iseitis skubantiems bei isalkusiems (netgi taupantiems). man ten labai faina atmosfera, tokia namine, kur galima skaniai pavalgyti smile.gif

Aš irgi taip galvojau, kol laisvės al sriubinėje valgydama sriubą neradau plauko...užsirišo skrandis nors tu ką, ten nebegaliu eiti doh.gif O kolegos kiek beklausiau sakė kad antri patiekalai tokie gerokai šiaip sau.
Atsakyti
Kava- tik VERO CAFE!! wub.gif

Maistas - Gan bei city, Cili pica, Viva Roma, patiko ir Arenoj pizza....

Beje, gal kas buvo olialia picerijoj? blink.gif Kaip picos, maistas? Brangu?
Atsakyti
QUOTE(kuti_kuti @ 2008 10 29, 18:07)
Beje, gal kas buvo olialia picerijoj?  blink.gif Kaip picos, maistas? Brangu?

Rašiau kažkada, kad išėjom meniu pavartę laugh.gif Neradau ką valgyt, kainos kosminės (2 lietiniai 15 Lt ir daugiau), aptarnavimas nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2008 10 23, 16:49)
Na, man asmeniškai, kavinėse labai būna sunku ką nors išsirinkti iš meniu. Net ir spalvoti paveiksliukai dažniausiai nekelia didelio susižavėjimo. Dažniausiai užsisakau vis tą patį.  doh.gif O kokias žinote skanesnes salotas (eičiau bet kur) ar sriubą?  O kur skaniausia kava (latte)?
Būtinai eisiu to Tiramisu!

Pappa Jazze ganėtinai skani latte. Tokia nebloga nebloga tikrai. Nes kartais, kai užsisakai kur nors latte, tai dar ir vos ne šalta atneša.Ten bent karšta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2008 10 24, 20:47)
Ai, kur Mūza anksčiau buvo? Žinau tada  smile.gif

Tiksliau pasakius, priešais šokoladinę tongue.gif
Atsakyti
papasakokit mergaites apie Aitvara, ka nors gero ar blogo, kokie atsiliepimai is jusu puses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 10 30, 13:33)
papasakokit mergaites apie Aitvara, ka nors gero ar blogo, kokie atsiliepimai is jusu puses mirksiukas.gif

is mano puses tik geri biggrin.gif na tikriausiai pagrinde del to, kad ten groja gyva ir dazniausiai lietuviska muzika. o man tokia patinka, issisoku gerokai smile.gif tai cia jau siuolaikiskos muzikos gerbejams labai nepatinka aitvaras. siaip galeciau net palyginti vakarus tarkim kokiam palangos bare. gyva muzika, draugu kompanija... smile.gif galima ir vakarieniauti prie stalelio, ir pasisokti, ir su draugais pabendrauti. na, tarkim klubas tai labiau skirtas tik sokiams. o paprastoj kavinej gal kiek per ramu savaitgalio vakarus leisti. tai man aitvaras toks viduriukas. nors buna prieina kokiu diedu pagyvenusiu kompanija, prisimaukia ir trigdo visa eisma. na, nors sioje uzeiga ir didzioji dalis yra suaugusieji zmones. nors pastebejau, kad vis dazniau jaunimo netruksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 30 spalio 2008 - 11:58