QUOTE(Patarška @ 2008 10 21, 22:17)
o aš savaitgalyje buvau tame Tiflisyje. Man labai patiko. Tokio skanaus šašlyko senai nebuvau valgiusi. Ėmiau šašlyką ant iešmo, o MB šašlykką su baklažanais. Padažas ne ketčupas iš butelio, o tikras pomidorinis. Tas šašlas - tai ne riebios mėsos gabaliukai,o mėsos šmotas, kuris nei kiek neperkepęs. Tik įdomus sprendimas - prie garnyro - bulvės fri. Šiaip ten yra gėrimų tarchun, boržomi, rekomenduočiau charčio
chardonay> o tu nueik į tokį saitą www.skundai.lt pasiskaityk gerų žmonių atsiliepimus apie Latino
O kaip kainos ten?Ir ko dar yra be šašlykų?
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2008 10 22, 11:21)
Kodėl nei viena nepaminėjote puikių picų picerijoje "Čiau" prie Karo muziejaus? Mes jei norime tokio maisto, einame tik ten.
Man visai nepatiko
Kalbant apie picas, atradau labai gerą vietą

Tik nesijuokit, aš pati negalėjau patikėti, kad tokioj vietoj gali būti labai skanių ir dar pigių picų

O kalbu apie kioskelį Krėvės pr. prie Maximos

Picos ten kainuoja 8,90 - 9,90 lt, ypač skani perlenkta
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2008 10 23, 15:49)
Na, man asmeniškai, kavinėse labai būna sunku ką nors išsirinkti iš meniu. Net ir spalvoti paveiksliukai dažniausiai nekelia didelio susižavėjimo. Dažniausiai užsisakau vis tą patį.

O kokias žinote skanesnes salotas (eičiau bet kur) ar sriubą? O kur skaniausia kava (latte)?
Būtinai eisiu to Tiramisu!
Ir man sunku išsirinkt

Nes visokių kepsnių - karbonadų nemėgstu, tad jei nėra valgiaraštyje cepelinų, man nėra ką valgyt

Sriubų ir salotų nevalgau taip pat