QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 11, 22:58)
Bet aš tai čia nieko blogo neįžiūriu-man viskas gražu
Trumpai papasakosiu kaip viskas buvo. Ireminti padaviau dar geguzes men. puse men. laukiau kol iremins, tipo veza i Rumsiskes ir t.t. vietoj neremina. Saindie nueinu vakare, sako nera jusu paveikslo, del neaiskiu priezasciu, uzeikit kita diena, as aisku pradejau aiskintis, sakau sitiek laukiau, o paveikslo nera, kai visur kitur iremina per diena, dvi, nu max per savaite. Paskambina jos remintojui, o tas ir sako, neturiu pasparto to kurio nori.
Tai per puse men. nieks nesugebejo man paskambinti ir pranesti, kad pasparto neturi. Paeme pasiutimas, pradejau toliau aiskintis, kodel man nieks nepranese, pasirodo meistras paziurejo kad reikia siandien pristatyti, tai jis tik siandien pradejo reminti ir tik siandien pamate, kad reikiamo pasparto neturiu, nors ju kompiuteryje rodo, kad dar 4 lapai turi buti.
Tada jie man siulo rinktis kita pasparta, tipo isirinkit kita, o nei remo nei darbo neturiu vietoje, nes viskas pas remintoja Rumsiskese
Sakau veskit atgal, reminsiuosi kitur, tada jos man aiskina, kad jau remas padarytas ir t.t. jeigu issirinksiu pasparta kita, tai siandien atves paveiksla. Nu tai pasirinkau panasu i ta kuri buvau issirinkusi. Na dar nuolaida pritaike, kaip kompensacija ir pasake, kad po poros val. pats meistras atves ireminta. Aisku atveze, bet ir reminta, kaip "ant greicio" . Nevienodai itempta, neiscentruota ir paspartas nesiziuri. Vien zo, esu susikrimtusi ir greiciausiai su jais daugiau jokiu reikalu nenoresiu tureti, nes is 4 remintu darbu, 3 padare su broku, tais siulus prispaudzia atirusius, tai neiscentruoja, tai dar kokiu nors lepsusu pridaro, taip pat buvo ir su paveikslu kai reikejo ovalaus pasparto. Kai reikojo pasiimti ta diena paskambino ir pasake, kad nepjauna ovaliu, tipo ireminsim neovalu, tada pasakiau, kad nereminu. Kaip ir si karta, po poros valandu buvo iremintas ir atsirado kas ovalu ispjauna. Kazkaip nerimtai ten jiem man pasirode, ypac po sio karto. Tai tiek ziniu is SAVEX reminimo.