Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(etaeta @ 2008 06 11, 20:53)
SAVEX'e  Savam Iremino kreivai, sleivai. Ir siaip atsiemiau tik po ilgu barniu, ilga istorija, tingiu pasakot

Bet aš tai čia nieko blogo neįžiūriu-man viskas gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 11, 22:58)
Bet aš tai čia nieko blogo neįžiūriu-man viskas gražu  thumbup.gif

Trumpai papasakosiu kaip viskas buvo. Ireminti padaviau dar geguzes men. puse men. laukiau kol iremins, tipo veza i Rumsiskes ir t.t. vietoj neremina. Saindie nueinu vakare, sako nera jusu paveikslo, del neaiskiu priezasciu, uzeikit kita diena, as aisku pradejau aiskintis, sakau sitiek laukiau, o paveikslo nera, kai visur kitur iremina per diena, dvi, nu max per savaite. Paskambina jos remintojui, o tas ir sako, neturiu pasparto to kurio nori. doh.gif Tai per puse men. nieks nesugebejo man paskambinti ir pranesti, kad pasparto neturi. Paeme pasiutimas, pradejau toliau aiskintis, kodel man nieks nepranese, pasirodo meistras paziurejo kad reikia siandien pristatyti, tai jis tik siandien pradejo reminti ir tik siandien pamate, kad reikiamo pasparto neturiu, nors ju kompiuteryje rodo, kad dar 4 lapai turi buti. doh.gif doh.gif Tada jie man siulo rinktis kita pasparta, tipo isirinkit kita, o nei remo nei darbo neturiu vietoje, nes viskas pas remintoja Rumsiskese gun_rifle.gif Sakau veskit atgal, reminsiuosi kitur, tada jos man aiskina, kad jau remas padarytas ir t.t. jeigu issirinksiu pasparta kita, tai siandien atves paveiksla. Nu tai pasirinkau panasu i ta kuri buvau issirinkusi. Na dar nuolaida pritaike, kaip kompensacija ir pasake, kad po poros val. pats meistras atves ireminta. Aisku atveze, bet ir reminta, kaip "ant greicio" . Nevienodai itempta, neiscentruota ir paspartas nesiziuri. Vien zo, esu susikrimtusi ir greiciausiai su jais daugiau jokiu reikalu nenoresiu tureti, nes is 4 remintu darbu, 3 padare su broku, tais siulus prispaudzia atirusius, tai neiscentruoja, tai dar kokiu nors lepsusu pridaro, taip pat buvo ir su paveikslu kai reikejo ovalaus pasparto. Kai reikojo pasiimti ta diena paskambino ir pasake, kad nepjauna ovaliu, tipo ireminsim neovalu, tada pasakiau, kad nereminu. Kaip ir si karta, po poros valandu buvo iremintas ir atsirado kas ovalu ispjauna. Kazkaip nerimtai ten jiem man pasirode, ypac po sio karto. Tai tiek ziniu is SAVEX reminimo.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 10, 11:39)
Zhuvycia, va va, as irgi kazka panasaus buvau itarus ...  g.gif o tos nuorodos .. Na, ten tikrai labai labai grazus paveikslai ... tik man kazkaip labai sudetingi atrodo  g.gif klausyk zhuvycia, o kur galima butu rasti schemu tokiu paveiksleliu na pan kaip kazkurios merginos issiuvineta bronzine mergina?  g.gif kazkaip neaptikau situose saituose ... ax.gif

Labutis,
Kelias dienas nebuvau ilindus i foruma. Nes tai kaip kokia priklausomybe pavirto. Nieko nerasau, bet paskaitinet TAIP patinka. bigsmile.gif Tad siandien stai skaitineju uz kelias dienas ir kazkaip pastebejau, kad tu lyg ir nesulaukei pagalbos. As buvau nusirasius ta nuogaliu adresiuka. Tai http://photofile.nam...kovich/2591108/
Pabandyk, zvilgtelek. Ar to tu ieskojai???
Atsakyti
Etaeta, na man irgi paveikslas tikrai labai graziai atrodo ... thumbup.gif zinoma, gal nuotraukoje maziau matosi, gyvai vis tiek aiskiau g.gif bet kokiu atveju uzuojauta, gaila kai sugadina darba, o dar toki puiku ir dideli verysad.gif
viktem, tikrai labai aciu uz nuoroda ... tokiu ir ieskojau 4u.gif o kad cia priklausomybe, tai faktas lotuliukas.gif beje, turbut ir pati siuvinejanti, kur darbeliu demontracija? g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Baigiau siuvinėti tokį paveiksliuką, bet negaliu pabaigti siuvineti leliuko duomenų, nes neturiu tokio mažumo raidžių ir skaičių schemutės doh.gif

user posted image

Gal kas galit padet? 4u.gif Reikia eit lankyt drauges, o dovana vis nebaigta blush2.gif

Ir dar klausimas: ruošiuos rėmint pati, pritaikius tinkama nuotraukai remeli blush2.gif tik iš iur gauti tą kartono gabalelį ant kurio siuvinys turi apsitempti? g.gif
Atsakyti
Forget-me-not, taigi man atrodo nereikia jokio kartono, nes remelis jau parduodamas su kartono, ar net ne kartono o kazkokiu kietesniu pagrindu ..tai galbut ant jo tempt galima g.gif
o praeitose temose kazkur buvo nemazai nuorodu i abeceles 4u.gif tik as ju neissisaugojau ..tad negaliu ikelt ..
darbelis labai mielas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 12, 11:05)
Forget-me-not, taigi man atrodo nereikia jokio kartono, nes remelis jau parduodamas su kartono, ar net ne kartono o kazkokiu kietesniu pagrindu ..tai galbut ant jo tempt galima  g.gif
o praeitose temose kazkur buvo nemazai nuorodu i abeceles  4u.gif tik as ju neissisaugojau ..tad negaliu ikelt ..
darbelis labai mielas  4u.gif

Dekui 4u.gif Čia pirmas blynas, išėjo neblogai blush2.gif tik kad duomenys niekaip neįsipaišo doh.gif ten tiek mažai vietos, kad kiek delioju netelpa niekas doh.gif

Sakai būna kartonas g.gif na reiks pasižiūrėti prieš perkant, bet kiek pirkau tai tik plonas popierėlis buvo įdetas.
Atsakyti
Forget-me-not, o gal ir nusisnekejau ... blush2.gif tongue.gif as turejau omeny tai kita remo puse ... bet dabar pamasciau, taigi, negrazu taip butu nes matytusi apsukus paveiksla medziaga .. g.gif tada nezinau ... g.gif gal paciai imanoma issikirpti, kitas klausimas, ar paskui tilps su tuo kartonu i rema g.gif smile.gif
Atsakyti

Gal čia rasi kas tiktu Raidės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 12 birželio 2008 - 10:49
pauksciukas, butent tikrai taip doh.gif biggrin.gif spaudimas sukiles ir mintys aiskiai nesidelioja lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Minėtas raidžių puslapiukas

http://stitchfanclub.com/alphabet.html

tiesiog3 aš tave vis tiek supratau, jau ištryniau savo postą
Atsakyti
Pauksciukas galejai ir netrint, tau geriau pasiseke issifruot mano minti lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti