Noriu parodyti savo likusius darbelius.
Sitas mano paskutinis.
Sitie du yra mano pirmieji bandymai siuvineti kryzeliu. Kokybe prasta,nes netinkama medziaga.
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 10, 18:47)
Noriu parodyti savo likusius darbelius.
Sitas mano paskutinis.
Sitie du yra mano pirmieji bandymai siuvineti kryzeliu. Kokybe prasta,nes netinkama medziaga.
Sitas mano paskutinis.
Nerodo man tavo darbeliu
Sveikos, labai garzus darbeliai. As taip pat siuvineju paveikslus, bet siuo metu sumaniau pasiuvinet ant linines sukneles, kad ji idomesne butu, ir va tarp savo schemu nieko tinkamo neturiu. Visi dideli paveikslai. Gal jus merginos galit ka nors pasiulit, gal kokiu ornamentu ar maziu gelyciu. is anksto aciu
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 10, 17:07)
Merginos, as irgi norejau paprasyt pagalbos ... nu labaaaai man grazi ta bronzine mergaite ... bet nuorodoj, kuria radau cia, niekaip neizlibinu zenkliuku ..pasididint irgi bandziau ivairiais budais, neiseina gal patarsit, as gal ziopla visai ant sito reikalo, visada siuvinejau tik is zurnaliniu schemu
is sito as bandziau issididint is karto aciu ..
is sito as bandziau issididint is karto aciu ..
Pirma issisaugok,tada jau galesi pasididinti kiek noresi
Juratere, kad bandziau tik bandant didinti pradeda lietis vaizdas ... as taip ir akis isvarvinsiu is tokio siuvinedama noriu pasigirti, vakar prisiruosiau ir pradejau siuvineti ... paveikslas didelis, tai su mano uzimtumu nezinau, kada as ji pabaigsiu ... na bet, savrbu pradejau nes siaip nemegstu numesti nepabaigus paveikslo gal damusiu kaip nors
Laba darbštuolės,
būkit geros,įmeskit nuorodą,kur pasiskaičiuot kiek medžiagos reikia pagal schemą?
AČIŪ
būkit geros,įmeskit nuorodą,kur pasiskaičiuot kiek medžiagos reikia pagal schemą?
AČIŪ
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 11, 09:10)
Juratere, kad bandziau tik bandant didinti pradeda lietis vaizdas ... as taip ir akis isvarvinsiu is tokio siuvinedama noriu pasigirti, vakar prisiruosiau ir pradejau siuvineti ... paveikslas didelis, tai su mano uzimtumu nezinau, kada as ji pabaigsiu ... na bet, savrbu pradejau nes siaip nemegstu numesti nepabaigus paveikslo gal damusiu kaip nors
O kai atsikopijuoji- kaip gaunasi ,-nebandei?
Sveikos,
Labai reikia rūtos šakelės schemutės. Jei kuri turit įmeskit man į paštą simona.paulauskiene@gmail.com. Dėkui
Labai reikia rūtos šakelės schemutės. Jei kuri turit įmeskit man į paštą simona.paulauskiene@gmail.com. Dėkui
Juratere, kad bandziau visaip bandziau ir issisaugojus ir tiesiai is ten, nu isplaukia schema, nors tu ka .. zadejo man viena dalyve permest aiskesne i meila