Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Noriu parodyti savo likusius darbelius.
user posted image
Sitas mano paskutinis.
user posted image

user posted image

user posted image

Sitie du yra mano pirmieji bandymai siuvineti kryzeliu. Kokybe prasta,nes netinkama medziaga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 10 birželio 2008 - 18:10
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 10, 18:47)
Noriu parodyti savo likusius darbelius.
user posted image
Sitas mano paskutinis.
user posted image

user posted image

user posted image

Sitie du yra mano pirmieji bandymai siuvineti kryzeliu. Kokybe prasta,nes netinkama medziaga.

Nerodo man tavo darbeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 06 10, 19:00)
Nerodo man tavo darbeliu  verysad.gif

Man ir nea. g.gif
Atsakyti
Kazko nerodo, tada galit paziureti cia smile.gif

http://public.fotki....tia/manodarbai/
Atsakyti
Sveikos, labai garzus darbeliai. As taip pat siuvineju paveikslus, bet siuo metu sumaniau pasiuvinet ant linines sukneles, kad ji idomesne butu, ir va tarp savo schemu nieko tinkamo neturiu. Visi dideli paveikslai. Gal jus merginos galit ka nors pasiulit, gal kokiu ornamentu ar maziu gelyciu. is anksto aciu
Atsakyti
Sveikutės

Gal kas turit "burbulinukų" schemučių ar nuorodų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 10, 17:07)
Merginos, as irgi norejau paprasyt pagalbos ...  ax.gif nu labaaaai man grazi ta bronzine mergaite ... bet nuorodoj, kuria radau cia, niekaip neizlibinu zenkliuku ..pasididint irgi bandziau ivairiais budais, neiseina  verysad.gif gal patarsit, as gal ziopla visai ant sito reikalo, visada siuvinejau tik is zurnaliniu schemu  blush2.gif
is sito as bandziau issididint  blush2.gif is karto aciu ..  blush2.gif  4u.gif

Pirma issisaugok,tada jau galesi pasididinti kiek noresi mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratere, kad bandziau g.gif tik bandant didinti pradeda lietis vaizdas ... as taip ir akis isvarvinsiu is tokio siuvinedama lotuliukas.gif noriu pasigirti, vakar prisiruosiau ir pradejau siuvineti ... thumbup.gif paveikslas didelis, tai su mano uzimtumu nezinau, kada as ji pabaigsiu ... na bet, savrbu pradejau smile.gif nes siaip nemegstu numesti nepabaigus paveikslo schmoll.gif gal damusiu kaip nors smile.gif
Atsakyti
Laba darbštuolės,
būkit geros,įmeskit nuorodą,kur pasiskaičiuot kiek medžiagos reikia pagal schemą?
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 11, 09:10)
Juratere, kad bandziau  g.gif tik bandant didinti pradeda lietis vaizdas ... as taip ir akis isvarvinsiu is tokio siuvinedama  lotuliukas.gif noriu pasigirti, vakar prisiruosiau ir pradejau siuvineti ...  thumbup.gif paveikslas didelis, tai su mano uzimtumu nezinau, kada as ji pabaigsiu ... na bet, savrbu pradejau  smile.gif nes siaip nemegstu numesti nepabaigus paveikslo  schmoll.gif gal damusiu kaip nors  smile.gif

O kai atsikopijuoji- kaip gaunasi ,-nebandei?
Atsakyti
Sveikos,

Labai reikia rūtos šakelės schemutės. Jei kuri turit įmeskit man į paštą simona.paulauskiene@gmail.com. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Juratere, kad bandziau g.gif visaip bandziau ir issisaugojus ir tiesiai is ten, nu isplaukia schema, nors tu ka .. verysad.gif zadejo man viena dalyve permest aiskesne i meila thumbup.gif
Atsakyti