Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 10, 09:20)
Zhuvycia, didelis dekui  4u.gif ir ka as be taves daryciau ...  blush2.gif  doh.gif
Dar as norejau paklaust, ar kas nors siuvinejo koki darbeli is sito saito? na, is http://vishivka.info ... jei taip ar graziai gaunasi? noreciau dideli darba pradet, tik kad paskui netektu nusivilti  g.gif  smile.gif

Oi, nėra už ką blush2.gif irnesakyk.gif O vat dėl to saito tai žinok aš manau taip. Ten, man atrodo, moteriškė traukia iš interneto visokiausias notraukas ir paskui, turėdama spec. programą, kepa iš jų schemas. Kažin, ar labai jas ir apdoroja. O mano draugė, pvz. darė savo vestuvinę nuotrauką su tokia programa, tai, nors kompe atrodė viskas labai gražiai, bet kai išsiuvinėjo (specialai pirko visus siūlus, taikė spalvas), tai gavosi nelabai koks rezultatas schmoll.gif Tai ir nežinau, ką tau patarti. O kodėl tau neišsirinkus iš kokio kito saito, mano tai mėgstamiausi yra šie cafe noir ir stichfanclub

Ten sau išsirinksi ir didelių ir mažų paveikslų begales.

Nu va, tai čia tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Zhuvycia, va va, as irgi kazka panasaus buvau itarus ... g.gif o tos nuorodos .. Na, ten tikrai labai labai grazus paveikslai ... tik man kazkaip labai sudetingi atrodo g.gif klausyk zhuvycia, o kur galima butu rasti schemu tokiu paveiksleliu na pan kaip kazkurios merginos issiuvineta bronzine mergina? g.gif kazkaip neaptikau situose saituose ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 10, 11:39)
Zhuvycia, va va, as irgi kazka panasaus buvau itarus ...  g.gif o tos nuorodos .. Na, ten tikrai labai labai grazus paveikslai ... tik man kazkaip labai sudetingi atrodo  g.gif klausyk zhuvycia, o kur galima butu rasti schemu tokiu paveiksleliu na pan kaip kazkurios merginos issiuvineta bronzine mergina?  g.gif kazkaip neaptikau situose saituose ... ax.gif

kažkuri mergina senesnėj temoj buvo įdėjus nuorodą tų monochromatinių/nemonochromatinių schemučių. Reikėtų pasiknaisioti 42 ar 43 temose mastau.gif
Atsakyti
giedress, aciu 4u.gif nu bet lyg ir knisau, bet tik ta bronzine atradau ... verysad.gif o senesnese temose nebevercia internetiniu nuorodu verysad.gif
Atsakyti
Na va pagaliau ir as prisiruosiau nufotkinti savo pabaigta darbeli blush2.gif ax.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=seteriuke,2008 06 10, 15:14]
Na va pagaliau ir as prisiruosiau nufotkinti savo pabaigta darbeli blush2.gif ax.gif 4u.gif

Labai mielas, nuotaikingas liūtukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 10 birželio 2008 - 14:23
QUOTE(seteriuke @ 2008 06 10, 14:14)
Na va pagaliau ir as prisiruosiau nufotkinti savo pabaigta darbeli blush2.gif  ax.gif  4u.gif

labai grazus liutukas 4u.gif koks numatomas tolesnis darbelio likimas - reminsi ar pagalvele darysi, ar dar ka?
Atsakyti
Giedress, perskaiciau ir 42 tema, tai tik susinervijau pamacius toli ir rugsejes (berods) darbus doh.gif SIAUBASSSSSS koks grozisss wub.gif thumbup.gif thumbup.gif doh.gif ne, nu super ..o tos nuorodos taip ir neradau verysad.gif labai noriu issisiuvineti koki nors dideli darba i kambari, kai jau bus po remonto pasikabinti ...pats laikas pradeti, nes laiko nedaug turiu siam darbeliui smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt padėti, nes nesuprantu rusiškai ir nežinau ar šiame tinklapyje galima rasti paveikslėlių schemų, ar ne. ax.gif
Papildyta:
Tinklapis, kuriame yra išsiuvinėti piešiniai
Atsakyti
O as vel apie ta pati, bet taaip noriu siuvineti, o neiseina. O toks geras uzsiemimas ir ramina, ir atpalaiduoja. smile.gif O jums visada vienodai gerai siuvinejasi? Na kai kirmeliukas sirdi grauzia, ir kai viskas normaliai, ir kai gerai, ir kai blogai?.. rolleyes.gif

vazaza, apie kuri tu cia puslapi? g.gif
Papildyta:
Oi, tu vazaza, papildei po to, kai as parasiau. Reikia spausti скачать схему po paveiksliuko apacia ir parsisiunti sau. O desneje yra pagal temas sugrupuota.
Atsakyti
Netycia apliejau schema verysad.gif , ir neturiu jos issisaugojusi kompiuteri, gal kas galetu padeti, nes darbelis siuvinet jau pradetas Tai dvi gulbes 2002 Jeanette Crews Designs Swans
Buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Merginos, as irgi norejau paprasyt pagalbos ... ax.gif nu labaaaai man grazi ta bronzine mergaite ... bet nuorodoj, kuria radau cia, niekaip neizlibinu zenkliuku ..pasididint irgi bandziau ivairiais budais, neiseina verysad.gif gal patarsit, as gal ziopla visai ant sito reikalo, visada siuvinejau tik is zurnaliniu schemu blush2.gif
is sito as bandziau issididint blush2.gif is karto aciu .. blush2.gif 4u.gif

http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=107602
gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti