O aš visada arba daigstau (jei ne visą plotą užsiuvinėju arba jei siuvinėju ant lino) arba susibraižau (jei užsiuvinėju visą plotą), nes man taip greičiau eina atsiskaičiuoti langelius ir mažiau klaidų įsivelia.
Ten, kur ne visą plotą užsiuvinėju, bijau braižyt, nes vieną kartą siuvinį ant juodos kanvos ilgai ilgai mirkiau ir ploviau (ir vis tiek šiek tiek matosi langeliai)
O aš šiandien pasiruošiau medžiagą naujam darbeliui, kurį greičiausiai siuvinėsiu irgi ne vienerius metus. Nes su mano tempais jei paskirčiau visą savo laiką vien tik siuvinėjimui, aišku, gautųsi daug greičiau, bet kai gali skirti per dieną vos valandą arba nė jos... Bet darbas manau to vertas
na pagaliau ir as parsisiunciau programele, dabar ramiai galesiu siuvineti, jau pora isisiuvinejau, labai patiko nemoku tik ikelti jusu teismui parodyti, dabar trecia siuvineju
Labutis, paukščuk. Čia štai man pasirodė įdomu, nes mano siūliukai taip pat laukia talkos (nors jau pavasaris kažkaip greitai praužė, bet manau reik koki karta prisiverst ir vėl susitvarkyt). Gal galėtum parašyt tą adresiuką? Prašyčiau.
kas liečia daigstymo, anksčiau susidaigstydavau centrą ryškesniu siūlu ir viskas, dabar kreidinį pieštuką nusipirkau ir su juo pasižymiu, nieko nebedaigstau
Mano rankdarbiai Kiekvienas žmogus kala sau likimą pats ir veikia realybę.