Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

wub.gif kiek darbeliu bigsmile.gif visi labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, aciu 4u.gif 4u.gif vadinasi isikeli, susiklijuoji is keliu gabalu viena schemos dali ir pirmyn? g.gif smile.gif na, o spalvos tai ten kiek suprantu ne 64 tik duota schema bendra, nes prie visu paveikslu tiek pat spalvu ... tiesa, spalvos kazkokios firmos siulu, kurios pas mus itariu nera ... tai kaip jus darot, derinat pagal spalvas kitos firmos siulus? blush2.gif g.gif
Papildyta:
oi, nusisnekejau ax.gif blush2.gif ten is tikro 64 ir vien tik rudos spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 09, 15:48)
Zhuvycia, aciu  4u.gif  4u.gif vadinasi isikeli, susiklijuoji is keliu gabalu viena schemos dali ir pirmyn?  g.gif  smile.gif na, o spalvos tai ten kiek suprantu ne 64 tik duota schema bendra, nes prie visu paveikslu tiek pat spalvu ... tiesa, spalvos kazkokios firmos siulu, kurios pas mus itariu nera ... tai kaip jus darot, derinat pagal spalvas kitos firmos siulus?  blush2.gif  g.gif
Papildyta:
oi, nusisnekejau  ax.gif  blush2.gif ten is tikro 64 ir vien tik rudos spalvos  doh.gif

Šiaip tai galima tų schemų ir neklijuot, atsispauzdiink kelis lapus, koks skirtumas. O spalvų paletes įvairių firmų yra pvz. čia Spalvų konvertavimas
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 09, 11:27)
Zuikiniauskiene, ale tavo ir tempai siuvinėjimo  doh.gif Tą mergelę gražiąją (iš kažkieno avataro, nepamenu kieno) per 5 savaites beveik išsiuvinėjai, ar ten nedaug kryžiukų gal? Bet tokia ji graži  wub.gif Ir magnolija tavo labai graži  thumbup.gif

Nemažas tas paveiksliukas, kryželių tikrai daug, tik ten dideli plotai daug kur tos pačios spalvos, tai lengvai ir greit siuvinėjasi. Tiesa, jis vis dar nebaigtas. blush2.gif Beliko apie akį pasiuvinėt šiek tiek ir viskas bus. Niekaip neprisiruošiu, gėda jau. blush2.gif O siuvinėjau tuo metu beveik nuo ryto iki vakaro, užtat ir tempas buvo. Dabar daug lėčiau siuvinėju ir rečiau. Ačiū už pagyrimus mano magnolijai. rolleyes.gif Jau daug daugiau esu išsiuvinėjusi, reiks kada įkelt pasirodyt. Labai noriu pabaigt.
Atsakyti
Labai visoms aciu uz nuomone aciuks.gif Man irgi labai patinka jusu visu darbeliai, tiek meiles ir darbo ideta, kad negaleciau nepagirti 4u.gif thumbup.gif Graziu ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galit ideti tu irisu siuvinejimo schemas 4u.gif ax.gif blush2.gif Labai jau grazus jie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Išvažiuoju ryt į kaimą tai urbūt laiko siuvinėjimui nelabai rasiu, bet gal nors vėlai vakare .
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 06 09, 23:13)
o gal galit ideti tu irisu siuvinejimo schemas 4u.gif  ax.gif  blush2.gif  Labai jau grazus jie wub.gif  wub.gif  wub.gif

neatsimenu is kur "paemiau", issisaugojus kompe kad nedingtu ,parasyk i az el.p. adresa persiusiu
Atsakyti
sveikutes. as jau turiu 20% nuolaida GA. planuoju sia arba kita savaite i CUP'a nulekt ax.gif gal kas prisijungt noretu? blush2.gif
parasykit az 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 10 birželio 2008 - 07:47
Zhuvycia, didelis dekui 4u.gif ir ka as be taves daryciau ... blush2.gif doh.gif
Dar as norejau paklaust, ar kas nors siuvinejo koki darbeli is sito saito? na, is http://vishivka.info ... jei taip ar graziai gaunasi? noreciau dideli darba pradet, tik kad paskui netektu nusivilti g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai grazus jusu darbai wub.gif
Noriu paklausti, kur galima rasti info apie paveiksliuko konturu siuvinejima. Niekaip man graziai neiseina to padaryt unsure.gif Didziausia problema su tuo.
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 10, 10:05)
Sveikutes, labai grazus jusu darbai  wub.gif
Noriu paklausti, kur galima rasti info apie paveiksliuko konturu siuvinejima. Niekaip man graziai neiseina to padaryt  unsure.gif Didziausia problema su tuo.

Kol dar neišvažiavau, tai atsakau
Man viskas kuo aiškiausiai išdėstyta naujam lietuviškam Siuvinėjimo žurnale. Jau su nekantrumu laukiu kito nr. Lyg turėtų pasirodyti birželio pabaigoj.
Atsakyti