kiek darbeliu visi labai
Zhuvycia, aciu vadinasi isikeli, susiklijuoji is keliu gabalu viena schemos dali ir pirmyn? na, o spalvos tai ten kiek suprantu ne 64 tik duota schema bendra, nes prie visu paveikslu tiek pat spalvu ... tiesa, spalvos kazkokios firmos siulu, kurios pas mus itariu nera ... tai kaip jus darot, derinat pagal spalvas kitos firmos siulus?
Papildyta:
oi, nusisnekejau ten is tikro 64 ir vien tik rudos spalvos
Papildyta:
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 09, 15:48)
Zhuvycia, aciu vadinasi isikeli, susiklijuoji is keliu gabalu viena schemos dali ir pirmyn? na, o spalvos tai ten kiek suprantu ne 64 tik duota schema bendra, nes prie visu paveikslu tiek pat spalvu ... tiesa, spalvos kazkokios firmos siulu, kurios pas mus itariu nera ... tai kaip jus darot, derinat pagal spalvas kitos firmos siulus?
Papildyta:
Papildyta:
Šiaip tai galima tų schemų ir neklijuot, atsispauzdiink kelis lapus, koks skirtumas. O spalvų paletes įvairių firmų yra pvz. čia Spalvų konvertavimas
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 09, 11:27)
Zuikiniauskiene, ale tavo ir tempai siuvinėjimo Tą mergelę gražiąją (iš kažkieno avataro, nepamenu kieno) per 5 savaites beveik išsiuvinėjai, ar ten nedaug kryžiukų gal? Bet tokia ji graži Ir magnolija tavo labai graži
Nemažas tas paveiksliukas, kryželių tikrai daug, tik ten dideli plotai daug kur tos pačios spalvos, tai lengvai ir greit siuvinėjasi. Tiesa, jis vis dar nebaigtas. Beliko apie akį pasiuvinėt šiek tiek ir viskas bus. Niekaip neprisiruošiu, gėda jau. O siuvinėjau tuo metu beveik nuo ryto iki vakaro, užtat ir tempas buvo. Dabar daug lėčiau siuvinėju ir rečiau. Ačiū už pagyrimus mano magnolijai. Jau daug daugiau esu išsiuvinėjusi, reiks kada įkelt pasirodyt. Labai noriu pabaigt.
Labai visoms aciu uz nuomone Man irgi labai patinka jusu visu darbeliai, tiek meiles ir darbo ideta, kad negaleciau nepagirti Graziu ideju
o gal galit ideti tu irisu siuvinejimo schemas Labai jau grazus jie
Išvažiuoju ryt į kaimą tai urbūt laiko siuvinėjimui nelabai rasiu, bet gal nors vėlai vakare .
QUOTE(seteriuke @ 2008 06 09, 23:13)
o gal galit ideti tu irisu siuvinejimo schemas Labai jau grazus jie
neatsimenu is kur "paemiau", issisaugojus kompe kad nedingtu ,parasyk i az el.p. adresa persiusiu
sveikutes. as jau turiu 20% nuolaida GA. planuoju sia arba kita savaite i CUP'a nulekt gal kas prisijungt noretu?
parasykit az
parasykit az
Zhuvycia, didelis dekui ir ka as be taves daryciau ...
Dar as norejau paklaust, ar kas nors siuvinejo koki darbeli is sito saito? na, is http://vishivka.info ... jei taip ar graziai gaunasi? noreciau dideli darba pradet, tik kad paskui netektu nusivilti
Dar as norejau paklaust, ar kas nors siuvinejo koki darbeli is sito saito? na, is http://vishivka.info ... jei taip ar graziai gaunasi? noreciau dideli darba pradet, tik kad paskui netektu nusivilti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 10, 10:05)
Sveikutes, labai grazus jusu darbai
Noriu paklausti, kur galima rasti info apie paveiksliuko konturu siuvinejima. Niekaip man graziai neiseina to padaryt Didziausia problema su tuo.
Noriu paklausti, kur galima rasti info apie paveiksliuko konturu siuvinejima. Niekaip man graziai neiseina to padaryt Didziausia problema su tuo.
Kol dar neišvažiavau, tai atsakau
Man viskas kuo aiškiausiai išdėstyta naujam lietuviškam Siuvinėjimo žurnale. Jau su nekantrumu laukiu kito nr. Lyg turėtų pasirodyti birželio pabaigoj.