Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

As noriu gal kas zinot, kur galima butu nusipirkti kompiuterine programke, siuvinejimui kryzeliu kur is bet kokio paveiksliuko padaro schemutes ir duoda spalvu kodukus. Internete randu, bet labiau noreciau paziureti ka perku. Gal kas zinot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 06 26, 19:50)
As noriu gal kas zinot, kur galima butu nusipirkti kompiuterine programke, siuvinejimui kryzeliu kur is bet kokio paveiksliuko padaro schemutes ir duoda spalvu kodukus. Internete randu, bet labiau noreciau paziureti ka perku. Gal kas zinot blush2.gif

Geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaip tu nori pasižiūrėti, ką perki, kai perki kompiuterinę programą. Taigi www.pcstitch.com atsisiunti demo versiją, ten viską išbandai pasižiūri (tik užseivinti neduoda ir spausdinti) ir tada perki arba ne. Neįsivaizduoju, kaip dar geriau gali pasižiūrėti, gal nori į dėžutę pažūrėti, ar ką? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nesupyk tik blush2.gif
Atsakyti
Internete galima susirast ir parsisiųst programikę, pirkt nebūtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 26, 12:14)
tiesa, as norejau pasirodyti kaip vakar pas mus pasiruosimo darbai vyko...  doh.gif as pasitiesus visa pala, skaiciavau ir strigavau, o mano Meska visais savo 5 kilais buvo uzgules medziaga  lotuliukas.gif  doh.gif tipo prilaike...

user posted image

Koks gražus katinas wub.gif Tokia veislė yra mano svajonė wub.gif

Nu bet ne apie katinus čia ax.gif Čia medžiaga sudaigstyta kas 10 kvadračiukais, o tai kai siuvinėji pvz baltais arba gelsvai, nesimato poto? unsure.gif ar išsimat? unsure.gif aš tai tik viso paveikslo rėmus kas 10 sudaigstai, o čia visa medžiaga... unsure.gif Visos taip darot?
Atsakyti
Tik truputį pasirodau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 26, 19:06)
nemačiau nei vienoj, bet konkrečiai ir neieškojau. Iš auksarankės gali užsisakyt, ten lyg mačiau

Labutis, paukščuk. Čia štai man pasirodė įdomu, nes mano siūliukai taip pat laukia talkos (nors jau pavasaris kažkaip greitai praužė, bet manau reik koki karta prisiverst ir vėl susitvarkyt). Gal galėtum parašyt tą adresiuką? Prašyčiau.
Papildyta:
Juratėre, tu ir vėl pribloškei! Taip greitai ohmy.gif Tavo atata turbūt stebuklinga g.gif smile.gif
Papildyta:
Sapnu_salis - gražios tavo saulėgrąžos. thumbup.gif O kai dar irėminsi.....
Papildyta:

ruci- o gal gali parašyt kas tai bus? Smalsu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktem: 26 birželio 2008 - 19:58
Rne, gal geriau susirasti veikiančią siuvinėjimo programėlę ir su ja žaisti, o sutaupytus pinigėlius galima juk siūlams ir medžiagytei išleisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 06 26, 20:57)
ruci- o gal gali parašyt kas tai bus? Smalsu.  smile.gif
Na, tai bus mažutis paveiksliukas mano vairavimo instruktorei... Jai labai patinka amariliai... wub.gif
Atsakyti
Tai ar visos susidygsnuojat medžiagą kas 10x10 kryžiukų kubeliais?
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 06 26, 20:57)

Sapnu_salis - gražios tavo saulėgrąžos. thumbup.gif  O kai dar irėminsi.....

Aciu 4u.gif Nezinau, kada reminsiu, reikes po remonto ziuret, kokie remai tinka, o kai tik ireminsiu tai butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš turiu parsisiuntus programėlę PCstitch, dar čia SM radau programėlę nulaužti jam, tai dabar turiu visą programą ir nereik nieko pirkti bigsmile.gif tongue.gif bigsmile.gif

nu bet irlaivelis blink.gif blink.gif , o jau saulėgražų laukas wub.gif wub.gif aš turbūt visą gyvenimą siuvinėčiau....
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 26, 19:30)
Čia medžiaga sudaigstyta kas 10 kvadračiukais, o tai kai siuvinėji pvz baltais arba gelsvai, nesimato poto? unsure.gif ar išsimat? unsure.gif aš tai tik viso paveikslo rėmus kas 10 sudaigstai, o čia visa medžiaga... unsure.gif Visos taip darot?

O kam jūs daigstot???
Atsakyti