Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

tiesa, as norejau pasirodyti kaip vakar pas mus pasiruosimo darbai vyko... doh.gif as pasitiesus visa pala, skaiciavau ir strigavau, o mano Meska visais savo 5 kilais buvo uzgules medziaga lotuliukas.gif doh.gif tipo prilaike...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 26, 11:14)
tiesa, as norejau pasirodyti kaip vakar pas mus pasiruosimo darbai vyko...  doh.gif as pasitiesus visa pala, skaiciavau ir strigavau, o mano Meska visais savo 5 kilais buvo uzgules medziaga  lotuliukas.gif  doh.gif tipo prilaike...

user posted image

Nu jau Meškos meškumas blink.gif Grožis neišpasakytas wub.gif Kas ir per veislė čia per tokia, kailio gražumas doh.gif Tik nesakyk, kad padvarotnioj kokioj radot, o tai eisiu visas Marijėmpolės pavartes vartyti lotuliukas.gif (čia, žinoma, aš ne į temą, reiktų persikelti gal į "Fauną")

O kad pradėjai peizažą tą tai oho - respekts thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, restecta galima bus reiksti kai (jei) pabaigsiu lotuliukas.gif nes jau man vakar plaukai piestu pasistojo ...na, bet lasas po laso ..po metu, kitu ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip nors .. blush2.gif
ne, kilmingas jis pas mus ax.gif britu trumpaplaukis ... na, o cia juk ne visai ne i tema, juk cia kaip jis man padeda siuvineti .... biggrin.gif na dar viena ...kaip vaikas, po biski po biski ir tiesia letenas prie siulu doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 26, 10:31)
o tai eisiu visas Marijėmpolės pavartes vartyti 

Dabar jau visai ne į temą biggrin.gif tamsta iš Marijampolės būsi? Jei taip, tai labas kaimynka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 26, 11:57)
Dabar jau visai ne į temą  biggrin.gif tamsta iš Marijampolės būsi? Jei taip, tai labas kaimynka  mirksiukas.gif

Ne, ne aš, tiesio3 iš Marijėmpolės. Pas mus Elektrėnuose tai pavartėse turbūt tokių katinų nebūna, bet, pasirodo, ir Marijėmpolioj ne, reikia Britanijoj pirkc biggrin.gif O tai ir tu, Jurate0111, perki siūlus po 1,50? Sekasi, brač...
Atsakyti
Pirkdavau po 1,30 biggrin.gif dabar pabrango tai po 1,50 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 26, 11:31)
Čia per Jonines nukacinuotas kacinukas mano. Labai jau jis man kažkoks simpatiškas, tai nutariau panaudoti jį mano projekte - lavinančiame kilimėlyje leliukui. Kai kilimėlį baigsiu, irgi pasirodysiu, nors jis - ne siuvinėtas, skiautiniuotas, tik vienas šitas kacinukas garbingai atstovaus siuvinėjimą kryžiuku  bigsmile.gif

[

O jau koks katinukas simpatiskas wub.gif Net ir as uzsimaniau toki issiuvinet. Gal kartais galetum schemute pasidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 06 26, 12:36)
O jau koks katinukas simpatiskas wub.gif  Net ir as uzsimaniau toki issiuvinet. Gal kartais galetum schemute pasidalint ax.gif

Galėt tai galėčiau... Bet pas mane ji popierinė. Nors gal nufotkinus pavyktų, nesudėtinga labai. Pabandysiu neužilgo.
Atsakyti
Mielosios, būkite malonios necituokite nuotraukų 4u.gif
Taupykite forumo vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 06 26, 12:50)
Mielosios, būkite malonios necituokite nuotraukų 4u.gif
Taupykite forumo vietą  smile.gif

Oi, atsiprašau atsiprašau, kažkaip stengiuos, ale vis pamirštu ištrinti.

O čia kacinuko schemutė visoms, kas nori. Spalvos tai pačios paprasčiausios - 3 pilkos, 2 rausvos, 2 žalios, balta ir juoda. Susigaudysit, manau. Specialiai dėjau labai didelę.

user posted image

Bijau tik, kad nelabai ji ryški gavosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 26 birželio 2008 - 12:00
user posted image
Stai dar vienas mano darbas. Matmenys 75x50cm
Atsakyti
Juratere - super burlaivis bigsmile.gif Nuostabus paveikslas thumbup.gif
Aš irgi poros burlaivių schemikes išsisaugojau, reikės kada nors kantrybės pasisėmus išsiuvinėti MB
Atsakyti