Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(diudas @ 2008 06 24, 17:31)
Naujausias išsiuvinėtas darbelis: prancūzų DHC dizainas "Ronde du Chocolat"

labai gražus darbelis. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rugseje, aaaa... viskas aisku biggrin.gif na, jei ilsetis, tai ilsetis, o vyra pilnai suprantu, ka jis ten veiktu, jei zmona butu i medziagas isikniaubus per visas atostogas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rikke, sorry, taip ir nepadekojau ... ax.gif ax.gif blush2.gif didelis tau aciu ..tik pirma pradejau kita peizaza, kuri abi su Rencyte rinkomes ... tik jauciu, kad as prazilsiu prie jo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaip tau sekas?.. ar jau daug issiuvinejai, ar tik pradejai? g.gif smile.gif bet kokiu atveju, stiprybes ... 4u.gif
Atsakyti
stai mano pabaigtas projektelis
user posted image
na o cia jau XXL projekto pradzia (paveikslelis mano avatare)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 26 birželio 2008 - 08:26
Rugseje, tavo projektelio nematau kazkodel g.gif verysad.gif
o antrasis ...pamenu, kad sakei, jog ruosies imtis sio darbo ... nu, cia tikrai xxl doh.gif doh.gif ir jau kiek daug padarius ... nu saunuole, bus tikrai labai vertingas darbas!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 26, 09:07)

pirmojo nerodo ax.gif
O antrajam tai linkiu ištvermės 4u.gif

Beje, mergaitės, vieną naktį susapnavau, kad siuvinėju kažkokį paveikslėlį su daug spalvų. Bet kažkaip tai aš susapnavau, kad siuvinėju su daug adatų - kiekvienai spalvai vis po adatą. Na tipo iš eilės visą schemą siuvinėju mastau.gif galvoju, gal reikia pabandyt g.gif O kaip jūs darot? Su viena adata/spalva siuvinėjat ant karto? blush2.gif
Atsakyti
Rugsėje labai graži ramunėlė thumbup.gif
O antrasis... blink.gif tikriausiai pusę gyvenimo turėčiau siuvinėti ir daugiau nieko neveikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Rugseje, dabar jau matau smile.gif na, palyginus su tuo, kuris dabar procese, tai cia tikrai tik projektelis ... biggrin.gif o jei nelyginant, zinau kad ir cia darbelio buvo doh.gif 4u.gif lauksim ireminto ax.gif

Giedress, as ta pati masciau ...tik ...zinia, tik itariu labai jau pradetu jie painiotis tarpusavyje ir tada jau butu is viso dvigubai darbo dar ir atpainioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 26, 09:07)
user posted image
user posted image

Na Rugsėje pas tave ir tempai.Kada tu ir spėji?Dar norėjau paklausti kaip tu įtempi audini ant rėmo ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia per Jonines nukacinuotas kacinukas mano. Labai jau jis man kažkoks simpatiškas, tai nutariau panaudoti jį mano projekte - lavinančiame kilimėlyje leliukui. Kai kilimėlį baigsiu, irgi pasirodysiu, nors jis - ne siuvinėtas, skiautiniuotas, tik vienas šitas kacinukas garbingai atstovaus siuvinėjimą kryžiuku bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Zhuvycia, tikrai labai simpatiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man kaip katinu myletojai tai superinis darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 26, 10:34)
Zhuvycia, tikrai labai simpatiskas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man kaip katinu myletojai tai superinis darbelis  4u.gif

Aha, aš irgi prijaučiu baisiai katinam, tai, kadangi savo neturiu, tai bent jau pasiuvinėju kokį smile.gif
Atsakyti
Rugseje labai grazi ramunele, tokia gyva labai thumbup.gif Istvermes dirbant prie to didziulio 4u.gif

Zhuvycia tavo kaciukas tai pat labai mielas 4u.gif
Atsakyti