Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(giege @ 2008 06 24, 19:48)
Gal kas nors turit galimybę iš emule parsiųsti:
ed2k://|file|shemi.Dimples.Design.by.Aria.7z|272280577|AF0EBE809EE98E06CA21EDFC9D784DB4
|/

ir vėliau permesti man į el.paštą.

Nzn bet nieko neranda schmoll.gif
Atsakyti
sapnu salis, pirmasis paveikslas, nepaisant to kad man sventi paveikslai didelio ispudzio nesudaro, saunus nes matosi kad darbas kruopstus, o ir daug jo ideta 4u.gif o vat antrasis paveikslas tas su rankomis SUPER!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif kazkaip ir nematytas niekur .. labai fainas, patinka man tokie, super 4u.gif

Zhuvycia, as irgi norejau klausti is kur giege tokius "po blatum" adresiukus meto biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Jei norite per emulę susirasti schemų, paprasčiausiai įrašykite į paiešką cross stitch ir pačios įsitikinsite kiek galima jų parsisiųsti. Aš taip darau mirksiukas.gif ir nereikia ten jokių nuorodų, kaip paskelbė giege schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 25, 15:10)
Sveikos. Jei norite per emulę susirasti schemų, paprasčiausiai įrašykite į paiešką cross stitch ir pačios įsitikinsite kiek galima jų parsisiųsti. Aš taip darau  mirksiukas.gif  ir nereikia ten jokių nuorodų, kaip paskelbė giege  schmoll.gif

Nu va, jau ir aš tą padariau, bet tik jos siunčiasi žyyyymiai lėčiau, negu kokie kinai ar muzika, tiesiog tiekėjų mažiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 25, 14:10)
Sveikos. Jei norite per emulę susirasti schemų, paprasčiausiai įrašykite į paiešką cross stitch ir pačios įsitikinsite kiek galima jų parsisiųsti. Aš taip darau  mirksiukas.gif  ir nereikia ten jokių nuorodų, kaip paskelbė giege  schmoll.gif

Aš nuorodų neskelbiau, bet žinau, kad Dimple Design schemų turėtų būti čia (bent jau jas įdėjusioji davė tokią nuorodą):
ed2k://|file|shemi.Dimples.Design.by.Aria.7z|272280577|AF0EBE809EE98E06CA21EDFC9D784DB4
|/
Jei ši nuoroda neveikia, tai tiek to, rasiu kitur ir kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 25 birželio 2008 - 14:34
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 25, 15:10)

Idomu kodel man nieko neranda ivedus cross stitch g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 25, 06:42)
Klajokle, jokiu problemu ..  smile.gif o kas liecia spalvas ... na, nezinau, kai ejau rinktis peizazui, tai pardaveja is karto ispejo, kad puses nerasim ... bet is 150 spalvu, neradom ...na,gal desimties numeriuku ..  g.gif tai nezinau ar ten tokios spalvos "neeinancios" buvo  lotuliukas.gif ar normaliai ten tu spalvu ir yra  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kai prireiks kreipsiuos mirksiukas.gif

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 06 25, 09:14)
Sveikos smile.gif

O dabar uzsiimu stai tokiu  smile.gif

O cia tai fainaaass wub.gif wub.gif
Atsakyti
Klajokle, be problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 06 25, 15:13)
Idomu kodel man nieko neranda ivedus cross stitch  g.gif

O ką pasirinkus, ten, kur reikia pasirinkti tipą? Geriausia rinktis bet kas
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 06 25, 16:38)
O ką pasirinkus, ten, kur reikia pasirinkti tipą? Geriausia rinktis bet kas

bet kas ir esu pasirinkus, bet isvis nei vieno neismeta schmoll.gif
Atsakyti
Noriu prasyti pagalbos,gal kas galetumet patarti kur ieskoti rasto schemu,noriu metrike issiuvineti varda ir kita info,bet niekur nerandu grazaus rasto pavyzdziu verysad.gif o siuvinejimo psl jau reikia kazkokiu leidimu i schemas verysad.gif gal jus turit kokiu adresiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 06 25, 17:39)
Noriu prasyti pagalbos,gal kas galetumet patarti kur ieskoti rasto schemu,noriu metrike issiuvineti varda ir kita info,bet niekur nerandu grazaus rasto pavyzdziu  verysad.gif  o siuvinejimo psl jau reikia kazkokiu leidimu i schemas  verysad.gif  gal jus turit kokiu adresiuku  mirksiukas.gif

O kas yra "rasto schema"? g.gif
Atsakyti