Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

as jau pradejau savo "pasivaiksciojima" kazi kiek reikes laiko iki pabaigos g.gif siaip tai bent jau man spalvos mielos dusiai ax.gif
Atsakyti
diudas labai grazus darbelis ir nuotrauka super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 06 24, 18:31)
Naujausias išsiuvinėtas darbelis: prancūzų DHC dizainas "Ronde du Chocolat"

Super darbelis! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 06 24, 19:48)
Gal kas nors turit galimybę iš emule parsiųsti:
ed2k://|file|shemi.Dimples.Design.by.Aria.7z|272280577|AF0EBE809EE98E06CA21EDFC9D784DB4
|/

ir vėliau permesti man į el.paštą.

Ką čia reiškia, nieko nesupratau schmoll.gif Ar reikia šitą vardą įrašyti tiesiog emulėje, kur paieška? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 21, 18:32)
irnesakyk.gif Smagu girdeti, kad patiko. Sutinku, galima buvo reminti ir su juodu apacioj, bet man taip nesinori per daug tokiuose darbuose visko perkrauti. Gal ir pabandysiu dar pakeisti, pamislysiu. Bet kad jau ir taip uz toki remeliuka suplojau apie 100 lt (nu matot, kad ne LT gyvenu), ir plius pati vakar is naujo tempiau darbuka, nes kreivai buvo ideje...Tai jau dziaugiuosi tuo, ka turiu, o remas nerealiai ispjautas, norsd as tokiu paprastuciu visai nemegstu.

Gražus darbelis, bet pritarčiau nuomonei, kad reikėtų turputį ryškiau aprėmint ir nebūtinai galima kitokį kontrastą pasirinkti
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 24, 23:44)
Ką čia reiškia, nieko nesupratau  schmoll.gif  Ar reikia šitą vardą įrašyti tiesiog emulėje, kur paieška?  g.gif

Tiesą sakant, nežinau ką reikia daryti. Radau šią nuorodą ir noriu turėti tai, kas ten yra, t.y. Dimple Design schemas. Tik nenoriu instaliuotis emule, nes po to visas atostogas ten praleisiu tikrindama visas nuorodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 25 birželio 2008 - 07:29
QUOTE(giege @ 2008 06 25, 08:28)
Tiesą sakant, nežinau ką reikia daryti. Radau šią nuorodą ir noriu turėti tai, kas ten yra, t.y. Dimple Design schemas. Tik nenoriu instaliuotis emule, nes po to visas atostogas ten praleisiu tikrindama visas nuorodas.

Aš turiu eMule, bet seniai naudojau, tai kažkaip ji man neprisijungia dabar, bt pabandysiu. Ranka ranką plauna mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja, niekaip nepavyko rasti nieko panašaus... sad.gif
Atsakyti
diudai šaunus darbelis, toks niam niam
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 25, 08:16)
Deja, niekaip nepavyko rasti nieko panašaus... sad.gif

Aciū už pabandymą.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Smagu tiek darbeliu pamatyti ir nauju veidu 4u.gif 4u.gif as per ilgaji savaitgali isspaudziau treciaji konturini sesei ..ruosiaus siandien ir reminimui nesti, tik kad neradau to krakmolinancio daikto namie, tai atidejau ,., smile.gif

Klajokle, jokiu problemu .. smile.gif o kas liecia spalvas ... na, nezinau, kai ejau rinktis peizazui, tai pardaveja is karto ispejo, kad puses nerasim ... bet is 150 spalvu, neradom ...na,gal desimties numeriuku .. g.gif tai nezinau ar ten tokios spalvos "neeinancios" buvo lotuliukas.gif ar normaliai ten tu spalvu ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 06 24, 19:07)
ieškau kažkokių idomesnių, bet nelabai didelių schemų su delfinais, kelias radau visai nieko, bet norisi kažko gražesnio, bet nieko neberandu.....

Reikės prisiregistruoti:
http://forum.knittin...showtopic=29099
yra ir čia:
http://cafe-noir.gal...ms=1&parent=UFp

Gal kas norit tokio vaikiško ryškiaspalvio:
http://photo.163.com...554/2422475669/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 25 birželio 2008 - 09:20