Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Sveikos, ar galit kas nors imest nuoruodu kur galeciau rast ka nors vestuvems. nes siuo metu esu isvaziavus ir neturiu savo kompo salia. Busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 06 23, 10:18)
Sveiko mergaitės 4u.gif

Po magistrinio galų gale pasiėmiau šįryt adatą į rankas. Jau taip apsidžiaugiau thumbup.gif Bet praradau visą entuziazmą vėl, nes kažkokiu būdų blogai apskaičiavau schemutę ir ne ten pradėjau, kur reikėjo doh.gif 10 kryžiukų žemiau - centras mano nebe centras mad.gif Ot žiopla doh.gif Teks karpyti kanvą  angel_sadangel.gif O jau galvojau išsisuksiu be klaidų blush2.gif Nusiraminsiu ir parodysiu kaip einasi ax.gif

Labutis,
Tu labai nesijaudink. Gal nedaug issiuvinejai??? Tai gal lengviau issardyti?? g.gif Ir dar- tik neskubek nieko karpyti, kad dar labiau netektu gailetis.
Atsakyti
QUOTE(viktem @ 2008 06 23, 18:30)
Labutis,
Tu labai nesijaudink. Gal nedaug issiuvinejai??? Tai gal lengviau issardyti?? g.gif  Ir dar- tik neskubek nieko karpyti, kad dar labiau netektu gailetis.

na pagal mano tempus, tai išsiuvinėta daug mastau.gif Bet dabar pagalvojau, kad nedaug reikės kirpti - tik nuo viršaus gal kirpsiu kelias eilutes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2008 06 22, 16:33)
Sveikos  4u.gif
Na pagaliau nusprendžiau ir aš keletą savo darbų parodyti, o tai vis tik schemų prašinėju  blush2.gif
Tik atsiprašau už neestetiškas nuotraukas, nes tik vienas darbelis įrėmintas, o visi kiti tiesiog sulankstyti stalčiuje laukia eilės, kada pagaliau užeis įkvėpimas eiti ir įrėminti  blush2.gif Taigi kol kas nuotraukėlės tokios:
mano meškiukas
Tikiuosi labai nesupeiksite  blush2.gif

Nu ot tai Ciocė, sėdėjo sėdėjo krūmuose, o jau kai išlindo, tai su tokiais darbais doh.gif thumbup.gif Nuostabu, ir ką čia peikti galėtume, labai įdomu? Man tai vainikas labai gražus, o ir liniuotė, viskas nuostabu, paršom nebesėdėti krūmuose mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2008 06 22, 22:06)
Radau pas save raidyną su fėjomis:  4u.gif
user posted image  user posted image      user posted image

Tikiuosi pravers  cool.gif

Ačiū labai už fėjytes, jos tokios įdomios, į bitutes man panašios. Ačiū labai visoms, kurios išgirdo mano prašymą paieškoti raidžių su fėjomis, dabar jau turiu, ir galiu lengviau atsikvėpti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 23 birželio 2008 - 22:23
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 23, 23:22)
Nu ot tai Ciocė, sėdėjo sėdėjo krūmuose, o jau kai išlindo, tai su tokiais darbais  doh.gif  thumbup.gif  Nuostabu, ir ką čia peikti galėtume, labai įdomu? Man tai vainikas labai gražus, o ir liniuotė, viskas nuostabu, paršom nebesėdėti krūmuose

Ačiū blush2.gif
Pasistengsiu nebesislėpti biggrin.gif Tik kad dabar jau ir nebeturiu ką rodyt daugiau. Reikia sugalvot ką dabar noriu siuvinėt ax.gif Norisi kokį nors rimtą paveikslą išsiuvinėti, tik vat kaip išsirinkti kokį doh.gif Ir vienas gražus, kitas dar gražesnis - tikras galvos skausmas tongue.gif
Atsakyti
Naujausias išsiuvinėtas darbelis: prancūzų DHC dizainas "Ronde du Chocolat"

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 06 24, 18:31)

user posted image
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit galimybę iš emule parsiųsti:
ed2k://|file|shemi.Dimples.Design.by.Aria.7z|272280577|AF0EBE809EE98E06CA21EDFC9D784DB4
|/

ir vėliau permesti man į el.paštą.
Atsakyti
Gal galit padėti dar kartą blush2.gif blush2.gif jau visur turbūt išieškojau....ieškau kažkokių idomesnių, bet nelabai didelių schemų su delfinais, kelias radau visai nieko, bet norisi kažko gražesnio, bet nieko neberandu..... arba gal paveiksliukų gražių turit su jūra ir delfinais, shemas pati pasidaryčiau ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NKriste: 24 birželio 2008 - 19:07
Diudas, nuostabus darbas, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Diudas , saunus darbelis ir foto puiki 4u.gif labai saunu kad priedai neuzgozia pacio darbelio
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 06 24, 17:31)

bigsmile.gif kaip gražiai žiuris, viskas komplekte thumbup.gif
Atsakyti