Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Kike, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Na,rugsėje , kaip dovana tavo mamai-patiko g.gif ?
Atsakyti
labai patenkinta mama, priedo dar kartu su irisais (tikiuosi neuzpyksit kad dar karta dedu foto)
user posted image
(irisu nereikejo vogt lotuliukas.gif , viena mama is SM uzfundino)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 08, 17:10)
labai patenkinta mama, priedo dar kartu su irisais

4u.gif Labai grazus irisai smile.gif . Manau kiekviena mama nudziugtu gavusi tokia dovana! Saunuole! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikė @ 2008 06 07, 21:34)

Sveikos merginos, niekad čia dar nerodžiau savo darbų, tik tyliau peržiūrėdavau Jusų ir pasidžiaugdavau, o šiandien prieš kelias minutes užbaigiau štai šį darbelį ir norėjau, kad ir mane priimtumėte į savo gretas  4u.gif

4u.gif Labai saunus darbas! nemazai padirbeta matosi mirksiukas.gif Malonu ,kai naujokes parodo jau tokius rimtus darbus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 06, 19:50)
Jau visas pusdienis, kaip uždaryta senoji tema, o niekas neradeda naujos. Apsiėmiau aš tai padaryti, bet nemoku taip gražiai, kaip zuikiniauskienė sudėti visų nuorodų. Vienintelė nuoroda - į 43-ąją temą  blush2.gif

43 tema

Siuvinėjam toliau  4u.gif

Ačiū už naują temelę 4u.gif

QUOTE(dragon.fly @ 2008 06 06, 22:09)
klausimas kaip padaryti ta french knot'a?gal kas pavyzdziu turit? rolleyes.gif  g.gif

Labai gerai aprašyta lietuviškam Siuvinėjimo žurnale.

Merginos jūsų darbai wub.gif wub.gif wub.gif , nevardinsiu visų, nes nenoriu nei vienos pražioplint.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 08, 17:10)
labai patenkinta mama, priedo dar kartu su irisais (tikiuosi neuzpyksit kad dar karta dedu foto)
user posted image
(irisu nereikejo vogt lotuliukas.gif , viena mama is SM uzfundino)

Saunuole! thumbup.gif thumbup.gif
Puikus irisai!!! thumbup.gif clap.gif clap.gif
Kazkaip,kazka daugiau noris parasyti, bet tiesiog nera zodziu....
Atsakyti
Sveikutės,

Pusseserė užsisakė, kad išsiuvinėčiau jai orchidėjas... blush2.gif Bet aš gėlių nepažįstu blink.gif blush2.gif taigi, gal šiame puslapyje yra orchidėjų? g.gif
http://stitchfanclub...utterfly.html-1

Jei jų yra, gal galite kuri surašyti numerėlius orchidėjų ir parašyti į AŽ? 4u.gif Būsiu laaaaabai dėkinga. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 06 09, 09:58)
Sveikutės,

Pusseserė užsisakė, kad išsiuvinėčiau jai orchidėjas...  blush2.gif Bet aš gėlių nepažįstu  blink.gif  blush2.gif taigi, gal šiame puslapyje yra orchidėjų?  g.gif
http://stitchfanclub...utterfly.html-1

Jei jų yra, gal galite kuri surašyti numerėlius orchidėjų ir parašyti į AŽ?  4u.gif Būsiu laaaaabai dėkinga.  aciuks.gif

va taip atrodo orchideja
http://stitchfanclub...erfly.html_1589
Tai pagal sia gele pasieiskok kitu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms ... 4u.gif dekui merginos uz ivertinimus, malonu blush2.gif labai patrauke vel prie siuvinejimo ..keletas metu atgal, siuvinejau issijuosus, dabar laikas prispaudes taip kad .. doh.gif visa savaitgali sukau galva nuo kur jo nuvogus g.gif biggrin.gif
irisai is tikruju NUOSTABUS!!! thumbup.gif thumbup.gif o dar kai gyvi irisai salia, liuks thumbup.gif
Atsakyti
Kike, man irgi tavo darbas nuostabus, irgi maniau, kad siuvinėjai su tiek daug atspalvių, bet dabar gavau puikią mintį - siuvinėti melanžiniu siūlu ir rezultatas puikus, ir darbo mažiau. Bet pagalvei tai būtų gail atokio darbo, aišku kad rėmink smile.gif

tiesiog3 irgi labai mieli tavo darbeliai, paprasti ir tvarkingi. Man labai patiko metų laikai, būtinai dar išsiuvinėk ir trūkstamąjį.

pushke, ale jau gaila stiklo kaip... Bet nieko, tas kaspinas irgi visai nieko, nelabai trukdo biggrin.gif

Aš tai jau baiginėju savo tapkes. Baisiai man jas neįdomu kažkodėl siuvinėti, bet sugalvjau, kad padovanosiu draugams, kurie kitą pirmadienį išvyksta visam laikui, tai yra stimulas, ir prisiverčiu, taip lengviau. Jau greit baigsiu ir parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 09 birželio 2008 - 09:46
Zhuvycia, aciu blush2.gif reikes pabaigti ... tik va pamaciau jusu nuorodas ir uzsidegiau issisiuvineti dideli paveiksla salionui ... superiniai darbai sitam saite
http://vishivka.info/shemes/766.html tik nesuprantu, nemoku as atsispausdinti tu schemu .. doh.gif tik dali atspausdina ... verysad.gif gal kas pagelbes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 09, 11:50)
Zhuvycia, aciu  blush2.gif reikes pabaigti ... tik va pamaciau jusu nuorodas ir uzsidegiau issisiuvineti dideli paveiksla salionui ... superiniai darbai sitam saite
http://vishivka.info/shemes/766.html tik nesuprantu, nemoku as atsispausdinti tu schemu ..  doh.gif tik dali atspausdina ...  verysad.gif gal kas pagelbes  blush2.gif  4u.gif

Wow, ar išsirinkai tą moteriškę rudų atspalvių? Graži tokia, ir kryžiukų nelabai daug, bet 64 spalvos, ir visos rudos doh.gif Aš tai neturiu kantrybės tokiems darbams. O schemą atsispausdinti tai man atrodo taip reikia, atsidarai schemos lapą, dar pasididink jį, ir užsiseivink sau į kompą. O tada jau spausdinkis iš kokios nori programos pas save, aš tai taip ir darau visada.
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 06 08, 13:20)
Kike, labai gražu thumbup.gif

Zuikiniauskiene, ale tavo ir tempai siuvinėjimo doh.gif Tą mergelę gražiąją (iš kažkieno avataro, nepamenu kieno) per 5 savaites beveik išsiuvinėjai, ar ten nedaug kryžiukų gal? Bet tokia ji graži wub.gif Ir magnolija tavo labai graži thumbup.gif
Atsakyti