Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Sveikos!! 4u.gif

Užsikabinus ant siuvinėjimo aš sdabar juodai biggrin.gif

Pirmas mano darbas (man jį gėda rodyti blush2.gif )
user posted image

Antras (blogai įtempta čiut)
user posted image

Trečias (pati rėminau ir dariau pasporta)
user posted image

Ketvirtas (dar nebaigtas)
Čia mano (ten biškį ardau paukštį)
user posted image

Schema (taip turėtų atrodyti)
user posted image

Ar aš priimta į jūsų būrį..? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 21, 20:58)
Ar aš priimta į jūsų būrį..? blush2.gif bigsmile.gif

cia reik tik noro kryziuot ir viskas
nors ne visada pirmi darbai yra auksto lygio, bet tuom jie ir mieli-brangus kad pirmi. as savo pirmu "paveikslu" niekam nerodau(ai buvo kartas kai pademonstravau blush2.gif ), bet jie man labai mieli ir silti
mike pukuotukas sauniai ireminta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 21, 22:15)
cia reik tik noro kryziuot ir viskas
nors ne visada pirmi darbai yra auksto lygio, bet tuom jie ir mieli-brangus kad pirmi. as savo pirmu "paveikslu" niekam nerodau(ai buvo kartas kai pademonstravau blush2.gif ), bet jie man labai mieli ir silti
mike pukuotukas sauniai ireminta thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 21, 19:58)
Sveikos!! 4u.gif

Užsikabinus ant siuvinėjimo aš sdabar juodai biggrin.gif

Tarp pirmo ir trečio darbelio matau didelę pažangą. Šaunuolė. thumbup.gif Ketvirtas darbelis turėtų gražus gautis. Būtinai pasirodyk kai įrėminsi. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na pagaliau nusprendžiau ir aš keletą savo darbų parodyti, o tai vis tik schemų prašinėju blush2.gif
Tik atsiprašau už neestetiškas nuotraukas, nes tik vienas darbelis įrėmintas, o visi kiti tiesiog sulankstyti stalčiuje laukia eilės, kada pagaliau užeis įkvėpimas eiti ir įrėminti blush2.gif Taigi kol kas nuotraukėlės tokios:
mano meškiukas
user posted image
aguonėlės
user posted image
vaisių pynė
user posted image
matuoklis
user posted image
matuoklio detalė iš arčiau
user posted image
Tikiuosi labai nesupeiksite blush2.gif
Atsakyti
Labai ir labai gražu, cioce.
Aš kaip pamatau matuoklį, tai prisimenu savo siuvinėtąjį - ar aš kanvą neteisingą paėmiau, ra kas, bet man tie atstumai neatitiko tikrųjų cm... lotuliukas.gif Tai toks improvizuotas matuoklis lotuliukas.gif
O tas meškiukas tai labai mielas, vis neprisiruošiu, nors ir siūlus turiu, ale vis ką įdomesnio randu, vis ką naujo užsikabinu.

Tai Tomy the engine niekas neturit schemučių?
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif kiek šauniu darbu thumbup.gif thumbup.gif
ax.gif pirmi ir man visada mieliausi, nor ir nėr kokybės, bet pirmas darbas visada liks wub.gif

aš turiu va toki "tomi" tik varda ir data pati irašiau ir gavos metrikas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Cioce, gražūs darbai thumbup.gif clap.gif Man ypač metrikas fainuolis wub.gif
Atsakyti
Radau pas save raidyną su fėjomis: 4u.gif
user posted image user posted image user posted image

Tikiuosi pravers cool.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turit "berno zenenhundo " (šuns veislė) schema?
Atsakyti
Sveiko mergaitės 4u.gif

Po magistrinio galų gale pasiėmiau šįryt adatą į rankas. Jau taip apsidžiaugiau thumbup.gif Bet praradau visą entuziazmą vėl, nes kažkokiu būdų blogai apskaičiavau schemutę ir ne ten pradėjau, kur reikėjo doh.gif 10 kryžiukų žemiau - centras mano nebe centras mad.gif Ot žiopla doh.gif Teks karpyti kanvą angel_sadangel.gif O jau galvojau išsisuksiu be klaidų blush2.gif Nusiraminsiu ir parodysiu kaip einasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedress: 23 birželio 2008 - 09:19
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 06 22, 01:37)
Tarp pirmo ir trečio darbelio matau didelę pažangą. Šaunuolė. thumbup.gif Ketvirtas darbelis turėtų gražus gautis.  Būtinai pasirodyk kai įrėminsi. bigsmile.gif

Pažadu drinks_cheers.gif
Atsakyti