Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

user posted image
user posted image

Sorry, pagaliau ir paciaim pavyko, aciu Zhuvycia wub.gif
Pirmoj nuotraukelej tai visas dydis, o antroj - tikros spalvos...
Laukiu jusu teismo blink.gif
Atsakyti
kiskiene, labai gražus darbelis ir nematytas.Šaunuole!:)
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 20, 23:53)

kad lauki teismo tai laikykis bigsmile.gif
mano galva tai noretusi kazkokio ryskesnio konturo aplink- dar vieno pasporto(aplink kad but siaura tamsi juostele, kad isryskint pati paveiksleli) ir kad pasportas butu siek tiek mazesnis,(bet cia tik mano nuomone, gal kitom kitaip atrodo)
pati geisa thumbup.gif , tokia trapi, labai sauniai atrodo augalu motyvai
Atsakyti
Kiškiene, puikus darbas ir puikus įrėminimas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 20, 22:53)

Sorry, pagaliau ir paciaim pavyko, aciu Zhuvycia wub.gif
Pirmoj nuotraukelej tai visas dydis, o antroj - tikros spalvos...

blink.gif O geras thumbup.gif Jau kokia graži man šita geiša thumbup.gif Aš ir jau susipirkau viską jai,tik aš dar siuvinėsiu ir tuos jeroglifus iš šonų (turbūt žinai,jei iš žurnalo siuvinėjai) Tik mane šiek tiek gąsdina tas prancūziškas mazgelis-aš jo visai nemoku blush2.gif ,bet,manau,išmoksiu smile.gif
Atsakyti
Džeinei (į rinkinį biggrin.gif ):
http://iliana67.mult...tos/photo/44/21

Pasižvalgymui:
http://iliana67.mult...;page_start=100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 21 birželio 2008 - 14:44
Nors siuvinėju jau kuris laikas, kol kas dar nieko nebandžiau rėminti. O dabar prisireikė. Gal kuri parekomenduotumėt gerą vietą Kaune? 4u.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif Smagu girdeti, kad patiko. Sutinku, galima buvo reminti ir su juodu apacioj, bet man taip nesinori per daug tokiuose darbuose visko perkrauti. Gal ir pabandysiu dar pakeisti, pamislysiu. Bet kad jau ir taip uz toki remeliuka suplojau apie 100 lt (nu matot, kad ne LT gyvenu), ir plius pati vakar is naujo tempiau darbuka, nes kreivai buvo ideje...Tai jau dziaugiuosi tuo, ka turiu, o remas nerealiai ispjautas, norsd as tokiu paprastuciu visai nemegstu. O daugiau tu hieroglifu man siuvineti nesinorejo, nes paprasciausiai ju nemegstu, man jie jau kicu kvepia, kai jau per daug visur prikaisiojo, tai ir sugadino gera daikta. Dar galvojau tas vysneles atskirai siuvineti, bet per didelis tada butu. O del tu prancuzisku mazgeliu, tai juokas, paemei, uzvyniojai, istempei ir gatava. Vat kai reikejo tuos vijoklius israityt, tai ojojojojoo, dvi dieneles raiciau...
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 21, 18:32)
irnesakyk.gif Smagu girdeti, kad patiko. Sutinku, galima buvo reminti ir su juodu apacioj, bet man taip nesinori per daug tokiuose darbuose visko perkrauti. Gal ir pabandysiu dar pakeisti, pamislysiu. Bet kad jau ir taip uz toki remeliuka suplojau apie 100 lt (nu matot, kad ne LT gyvenu), ir plius pati vakar is naujo tempiau darbuka, nes kreivai buvo ideje...Tai jau dziaugiuosi tuo, ka turiu, o remas nerealiai ispjautas, norsd as tokiu paprastuciu visai nemegstu. O daugiau tu hieroglifu man siuvineti nesinorejo, nes paprasciausiai ju nemegstu, man jie jau kicu kvepia, kai jau per daug visur prikaisiojo, tai ir sugadino gera daikta. Dar galvojau tas vysneles atskirai siuvineti, bet per didelis tada butu. O del tu prancuzisku mazgeliu, tai juokas, paemei, uzvyniojai, istempei ir gatava. Vat kai reikejo tuos vijoklius israityt, tai ojojojojoo, dvi dieneles raiciau...

o man labai gražu būtent dėl to, kad neperkrauta, ir tas baltas pasportas man labai subtiliai atrodo, nereikia jokio ryškinimo smile.gif
Atsakyti
Aciu, winia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 06 21, 17:37)
o man labai gražu būtent dėl to, kad neperkrauta, ir tas baltas pasportas man labai subtiliai atrodo, nereikia jokio ryškinimo smile.gif

Man ir gražu... Žurnale tai lyg žalsvas pasportas g.gif Baltas ten,kur su jieroglifais.. Bet čia jokio skirtumo-kaip kam patinka mirksiukas.gif
O man tai patiko su jieroglifais... Mane sužavėjo tas,kad vienam pasporte tarsi trys paveiksliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 06 21, 14:43)

biggrin.gif dėkuj biggrin.gif
Atsakyti