Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(etaeta @ 2008 06 20, 18:31)
Cia DMC azijieciu schemose jie vietoj DMC dazniausiai raso KEC, gal todel ir ta K raide priekyje.

O, čia jau profesionalė kalba mirksiukas.gif Smagu būtų, jei ten DMC, nes kažkaip būten tos kelios schemos man labiausiai ir patiko.

QUOTE(giege @ 2008 06 20, 18:31)
Ne su fėjom ar princesėm, bet su karūnom:
http://photo.163.com.../120264585/#p13

Daugiau visokių raidžių yra čia:

Oi, kaip ačiū, kaip ačiū, pulsiu dabar visas žiūrėti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 15:50)
Rugseje, zinoma, prasom  ax.gif tiksli vieta toks didelis pastatas prie savivaldybes, "Gulbe"... antram aukste, kur rankinuku skyrius ..va ten ir siuliukai  smile.gif  mirksiukas.gif

o ten atspalviu daug, kaip GA parduotuvėj???

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 20, 18:05)
O, čia jau profesionalė kalba  mirksiukas.gif  Smagu būtų, jei ten DMC, nes kažkaip būten tos kelios schemos man labiausiai ir patiko.

juoda spalva tikrai atitinka DMC / K310, tai gal ir kitostinka, va neturiu ju dar tiek daug, kad galėčiau patikslint, o juoda tai mintinai žinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės, žiūrinėjau žiūrinėjau Jūsų darbelius ir galvojau, kad tubūt nėr ant svieto tiek auksarankių kaip Lietuvoj. O kadangi ir pačiai norisi parodyt ką padariau, ax.gif tai įdedu senus savo siuvinėjimus tik dabar naujai perrėmintus (susiradau labai gerą rėmintoją)
user posted image
user posted image
Papildyta:
o čia diptikas :user posted image
user posted image
ir dar viena pilnojo siuvinėjimo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 20 birželio 2008 - 19:46
QUOTE(Aruna @ 2008 06 20, 20:41)
Sveikos auksarankės, žiūrinėjau žiūrinėjau Jūsų darbelius ir galvojau, kad tubūt nėr ant svieto tiek auksarankių kaip Lietuvoj. O kadangi ir pačiai norisi parodyt ką padariau,  ax.gif  tai įdedu senus savo siuvinėjimus tik dabar naujai perrėmintus (susiradau labai gerą rėmintoją)

4u.gif
Grazus darbeliai! O kur cia toki gera remintoja parovei? Gal ir mums gali pasiulyti? mirksiukas.gif
Atsakyti
O rėmintoją radau atsitiktinai Vilniuje. Nepatiko man tie rėminimo garsūs salonai.
Radau Dysnos gatvėje prie pat dailės prekių parduotuvėlės. Vardu Romas. Svarbiausia, kad pats žmogus menininkas. Netingi paieškoti kas geraiu tinka, kaip spalvos ir faktūros tarp savęs sugros, tai tiesiog malonumas nešti savo darbus. Ir padaro pakankamai greitai - priklauso kiek darbo turi
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 06 20, 21:22)
O rėmintoją radau atsitiktinai Vilniuje. Nepatiko man tie rėminimo garsūs salonai.
Radau Dysnos gatvėje prie pat dailės prekių parduotuvėlės. Vardu Romas. Svarbiausia, kad pats žmogus menininkas. Netingi paieškoti kas geraiu tinka, kaip spalvos ir faktūros tarp savęs sugros, tai tiesiog malonumas nešti savo darbus. Ir padaro pakankamai greitai - priklauso kiek darbo turi

Na tau ir nuskilo,reik su tavimi blata suvesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 20, 18:49)
ok.gif  Aš taip ir ruošiuosi daryt. Bet dar palauksiu,kol tu turėsi 20proc.nuolaida GA  blush2.gif    mirksiukas.gif

niu ka pupa uoga ruosk sarasa,20% jau kiseniuj, nes reik iki lepos 1d. ispirkt lotuliukas.gif , tik dmc siuliukai greitu laiku GA bus po 1.90lt
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2008 06 20, 20:41)
ir dar viena pilnojo siuvinėjimo
user posted image

Man tai labai šitas gražus, darbo su juo tai gal dar daugiau nei kryžiuku siuvinėt?
Atsakyti
Bandau ideti savo paskutini darbuka. Jei nepavyks, prasysiu, kas galit ikelti, persiusciau.

Beviltiska...kas galit padeti?... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskiene: 20 birželio 2008 - 21:54
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 20, 21:37)
niu ka pupa uoga ruosk sarasa,20% jau kiseniuj, nes reik iki lepos 1d. ispirkt lotuliukas.gif , tik dmc siuliukai greitu laiku GA bus po 1.90lt

blink.gif verysad.gif Tai jau nespėjau verysad.gif ryt išvarom
Bet,pagalvojus,man dar nedega-sulauksiu kito karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskiene @ 2008 06 20, 22:53)
Bandau ideti savo paskutini darbuka. Jei nepavyks, prasysiu, kas galit ikelti, persiusciau.

Beviltiska...kas galit padeti?... verysad.gif

temoje kaip įkelti nuotraukas (čia prie rankdarbių pažiūrėk) trečiam puslapyje berods, nuoroda puslapio yra per kurį ir įkelsi savo darbelius
Papildyta:

Man tai labai šitas gražus, darbo su juo tai gal dar daugiau nei kryžiuku siuvinėt?
[/quote]
Ačiū. biggrin.gif
Bet darbo su pilnuoju siuvinėjimu kaip tik mažiau -didesnis plotas vienu dūriu klojasi
Atsakyti
[quote=Isdykusi_kirmelyte,2008 06 19, 17:42]
gal turite kokiu nors arba zinote kur galeciau rasti schemuciu su arkliukais. isanksto aciu...

arkliukai

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar arkliukai
user posted image

ir dar akrliukai čia
http://keep4u.ru/ful...64653005be7/jpg