Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 11:38)
Klajokle, nu geras  blink.gif  blink.gif pas mus dmc siulai 1.50 ...jau aisku trecia karta giriuos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jum nuskilo...Gal kada paslaugele padarytum? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 20, 12:04)
Nu jum nuskilo...Gal kada paslaugele padarytum? blush2.gif

blyn kokiu graziu radau paveiksliuku,bet raktas japoniskai blink.gif verysad.gif
Kas moka japonu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai pasirodau, kokį maišiuką per kelias val. dovanėlei padariau... Seniai jau, bet tik dabar foto sutvarkiau... Pridėjau į jį aš gintarėlių pačios rinktų... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nu merginos nesuprantu ...as ten kiek ziurejau visos schemos gan aiskios, siulai duoti DMC, ju ir numeriai ir angliskai spalvos surasytos .. g.gif ar as cia kazko nesuparntu, apie koki rakta jus cia?? g.gif g.gif g.gif smile.gif

Klajokle, o konkreciau? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 20, 00:18)

bigsmile.gif nugi, nugi, i komplekta reiktu, ten žiemą išsiuvinėjau, čia ruduo kaip suprantu biggrin.gif
verta pagalvot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 15:01)
Ei, Zhuvycia, prasyciau  blink.gif  blink.gif Marijampole septintas miestas pagal dydi .. gal truputi didesnis nei Elektrenai ..  ax.gif
ai, koks skirtumas ...yra cia pas mus tokia didele parde is tarybiniu dar laiku ji likus, bet siulu daug (dmc, turiu omeny) ir po 1.5  biggrin.gif  thumbup.gif

A jolki palki, nu, su geograpija tai man ne kas. Matau, kad tie Alektrėnai neperdidžiausi (gyvenu čia vos antras mėnuo), ale yra čia ir Maxima dviejų X-ų, ir IKI, ir Senukai yra, tai jau ir didmiestis lotuliukas.gif O kur dar čiuožykla, baseinas, kultūros centras naujas didžiulis, biblioteka naujausia. Ale va siūlų tai vargu ar rasiu... verysad.gif Reiks Marijupolin paraut, ba, už 150 Lt galiu nusipirkti 100 spalvų, ketvirtadalis paletės thumbup.gif

Paskui jau pinigus leisiu tik schemų spausdinimui, t.y. toneriui biggrin.gif Medžiagą kai nusiperku, tai labai ilgam užtenka.
Atsakyti
Cia yra daug raidziu pavyzdziu, kam reikia
http://www.freepatte...s/alphabets.htm
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 06 20, 15:43)
bigsmile.gif  nugi, nugi, i komplekta reiktu, ten žiemą išsiuvinėjau, čia ruduo kaip suprantu  biggrin.gif
verta pagalvot  rolleyes.gif

Tai aiškiai, užteks čia visokius Vinipūchus siuvinėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 20, 15:56)
Cia yra daug raidziu pavyzdziu, kam reikia
http://www.freepatte...s/alphabets.htm

Ot ačiū labai, man kaip tik raidžių reikia, tik, deja, čia vėl neradau ko man reikia. Man baisiai reiktų raidžių su fėjomis ar princesėmis, viską peržiūrėjau, deja... Gal kuri kur turit pasidėjusi? 4u.gif
Atsakyti
kazkur tokiu graziu irgi maciau...

http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-Iax
cia nieko tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 20 birželio 2008 - 15:10
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 20, 16:05)
kazkur tokiu graziu irgi maciau...

http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-Iax
cia nieko tokie

Aha žinau šitą, labai čia gražių yra, bet su fėjomis schmoll.gif
Atsakyti
Zhuvycia, visai drasiai ...o jei rausi, dar ir sveciuosna pakviesiu biggrin.gif blush2.gif beje, ka tu siuvi?.. nu suprantu kad po tris kryziukus tik kai kompas stringa, bet vis tiek lotuliukas.gif thumbup.gif

Klajokle, auuuuuu ... mirksiukas.gif va jei paslaugele kad siulu nupirkt, tai kaip tik savaites pradzioj puske buvo pas mane is Klaipedos, but atvezus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 06 20, 11:16)
O man nepatinka, kur siūlus reikia pervynioti, nes reikia gaišti brangų laiką pervyniojimui (geriau per tą laiką siuvinėti).

Tai aš ir dar tik pradėsiu praktikuot tokį būda. Iki šiol nevyniodavau,bet jau mane labai nervint pradėjo,kad labai nukritinėja tas popieriukas su kodais,kai daugiau siūliuko susinaudoja. Tai bandysiu taip dabar mirksiukas.gif
O aš ir jau siuvinėju lapais. Anksčiau ir spalvom,bet vienam darbelyj kaip prisimaliau klaidų doh.gif Lapais man dabar jau paprasčiau,nors ir reik žiūrėt,nes visko papuola blush2.gif O tais langeliais susistriguot tai labai tingiu blush2.gif O schemoj ir nusiuvinėta kryželį užspalvino,nes mano smegeninė ir pasiklysta kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 16:30)
Zhuvycia, visai drasiai ...o jei rausi, dar ir sveciuosna pakviesiu  biggrin.gif  blush2.gif beje, ka tu siuvi?.. nu suprantu kad po tris kryziukus tik kai kompas stringa, bet vis tiek  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Klajokle, auuuuuu ...  mirksiukas.gif va jei paslaugele kad siulu nupirkt, tai kaip tik savaites pradzioj puske buvo pas mane is Klaipedos, but atvezus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Oi, aš tai siuvinėju dabar kol kas tik galvoj, o realybėj siuvu naujausiam savo mažiukui lavinantį tokį kilimą. Kadangi čia ne siuvinėjimas, o greičiau skiautinis, tai ir nesirodau čia.
Atsakyti