Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 20, 09:23)

paukščiuk, gražus paukštužėlis, labai subtilus. Tai turbūt pati taip paukštelius ir siuvinėji visą laiką smile.gif

Ačiū 4u.gif

Deja, tai pirmas mano siuvinėtas paukštukas, kuris išskris dovanų

neturiu visai laiko sau siuvinėti
Atsakyti
Cenzura, dekui kad parodei 4u.gif su raudonu pasportu ziurejau, tikrai graziai atrodo, bet ryskiai ... o kadangi bus ne vienas paveiksliukas, tai maniau ne toki pretenzinga rinksiuos fona .. smile.gif nes visgi ir prie interjero reikia kad deretu ... smile.gif

Zhuvycia, is esmes tai as lygiai taip pat siuvineju kaip tu ... praktiskai nuo 20 iki 23 .. cia geriausiu atveju ..o kartais dirbu iki 22 val, tada apie jokius siuvinejimus nera kalbu schmoll.gif biggrin.gif
beje, kaupiuosi is leto as tam paveikslui ...vakar nusipirkau siulus ... susimokejau 217 biggrin.gif beje klausimas, negavau baltos medziagos, tik tokios rusvos spalvos ...kaip jus manot, jei paveikslas visas uzpildytas, tai gal jokio skirtumo ant kokios siuvinet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 08:41)
beje, kaupiuosi is leto as tam paveikslui ...vakar nusipirkau siulus ... susimokejau 217  biggrin.gif beje klausimas, negavau baltos medziagos, tik tokios rusvos spalvos ...kaip jus manot, jei paveikslas visas uzpildytas, tai gal jokio skirtumo ant kokios siuvinet?  g.gif

Tai aišku,kad jokio skirtumo mirksiukas.gif
Ar 14 Aida pirkai?
O siūliukus ir visus kiek surašyta paėmei?
Aš vyrui parodžiu ir vakar ,kad siuvinėsiu ta peizaža. Patiko... Dar paklausė,ar aš taip sugebėsiu lotuliukas.gif O paskui vakare,kai pas draugus sode šašlykus valgėm,kaip man širdį paglostė,kai jis,jau šiek tiek apšiušęs,gyrėsi,kiek gražių paveikslų aš prisiuvinėjus ir kokį gražų dabar ruošiuosi siuvinėt smile.gif Ir vos nesusijuokiau,kai pasakė-"žinok,sakė tam paveikslui dabar vien tik siūlai kainuos kokius 300lt(aš jam taip ir sakiau)... Brangus tas jos hobis,bet man negaila... Tegul siuvinėja,jeigu jai patinka " lotuliukas.gif
Tai va-vakar vyrai prie butelio ne tik apie mašinas pašnekėjo,bet ir apie siuvinėjima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 20, 10:01)

Aš vyrui parodžiu ir vakar ,kad siuvinėsiu ta peizaža. Patiko... Dar paklausė,ar aš taip sugebėsiu  lotuliukas.gif  O paskui vakare,kai pas draugus sode šašlykus valgėm,kaip man širdį paglostė,kai jis,jau šiek tiek apšiušęs,gyrėsi,kiek gražių paveikslų aš prisiuvinėjus  ir kokį gražų dabar ruošiuosi siuvinėt  smile.gif  Ir vos nesusijuokiau,kai pasakė-"žinok,sakė tam paveikslui dabar vien tik siūlai kainuos kokius 300lt(aš jam taip ir sakiau)... Brangus tas jos hobis,bet man negaila... Tegul siuvinėja,jeigu jai patinka "  lotuliukas.gif

4u.gif Vertinu tavo pasirinkima! Grazus paveikslas bus,tiesiog super! thumbup.gif
Atsakyti
ReNcYtEa, siuliukus pirkau visus ... na kai kuriu neradau bet visai nedaug ...gal iki kokiu 10 numeriuku smile.gif tai dar normaliai, nes kazkaip galvojau brangiau iseis ...tiesa, pas mus dmc po 1.50 lt. smile.gif
o del medziagos tai tu neklausk, nes as iki siol nesusigaudau ar ten Aida ant kurios as siuvineju ir jei taip, tai kokia blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
beje, man kitas klausimas pasistojo biggrin.gif biggrin.gif nesu siuvinejus tokio didelio paveikslo ..tai dabar mastau kaip nepasiklysti siuluose?... g.gif g.gif kaip tu darysi? g.gif

beje, o tavo vyras tikras saunuolis!!! thumbup.gif saunu kai ivertina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 20, 10:22)
4u.gif Vertinu tavo pasirinkima! Grazus paveikslas bus,tiesiog super! thumbup.gif

O aš tai vertinu ir vyro pasirinkimą lotuliukas.gif Ba, kaip faina, kai vyras taip pasako... Maniškis tai apie siuvinėjimus, na, kaip ir aš apie jo žvejybą turbūt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 20, 10:55)
O aš tai vertinu ir vyro pasirinkimą  lotuliukas.gif  Ba, kaip faina, kai vyras taip pasako... Maniškis tai apie siuvinėjimus, na, kaip ir aš apie jo žvejybą turbūt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai greiciausiai,kad jie taip lotuliukas.gif Svarbiausia,kad palaiko ir ivertina,-nesvarbu kad ten nieko nenusimano,-nu gal biski lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Maniskis irgi taip. Didziuojasi,pagiria,dar ir siulus nuperka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giege @ 2008 06 19, 22:41)

Geras puslapis,Giege. Jau viena paveiksla siuvinejau (Saulelydi) kaip ir ten yra. O dar issisaugojus povus,-tai kada nors zadu siuvineti g.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės 4u.gif
Na ir grožių prisiuvinėjot, o planai kokie doh.gif
Aš tai niekaip negaliu baigt tos panelės su spalvotom garbanom, didelis labai, bet jau pabaiga ne už kalnų. O tarp siuvinėjimo dar ir pasisiūti ką nors reikia ax.gif
Ieškau paveiksliukų su Mickey Mouse, tokių, kad tiktų pagalvėlėms tipo tokių. Tik kad labai neryškūs ax.gif Gal kas turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Giege, puslapis tikrai super thumbup.gif thumbup.gif jau tieeeeek graziu paveikslu doh.gif ir schemos normaliai atsispausdina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 20, 09:53)
beje, man kitas klausimas pasistojo  biggrin.gif  biggrin.gif nesu siuvinejus tokio didelio paveikslo ..tai dabar mastau kaip nepasiklysti siuluose?...  g.gif  g.gif kaip tu darysi?  g.gif

Aš pirksiuosi plastikines špūlytes,suksiu ant jų(Nr.ir užsirašai ant špūlytės) ir dar planuose nusipirkt dėžutę tom špūlytėm(jų jau daug kur mačiau-senukuose,maximoj,jyske). Ir,manau,nieko klaidaus nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 20, 11:42)
Aš pirksiuosi plastikines špūlytes,suksiu ant jų(Nr.ir užsirašai ant špūlytės) ir dar planuose nusipirkt dėžutę tom špūlytėm(jų jau daug kur mačiau-senukuose,maximoj,jyske). Ir,manau,nieko klaidaus nebus  mirksiukas.gif

O kaip jums šitas organaizers spalvų? Nors turbūt jame per mažai spalvų jūsų paveikslui organaizeris
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 20, 10:42)
Aš pirksiuosi plastikines špūlytes,suksiu ant jų(Nr.ir užsirašai ant špūlytės) ir dar planuose nusipirkt dėžutę tom špūlytėm(jų jau daug kur mačiau-senukuose,maximoj,jyske). Ir,manau,nieko klaidaus nebus  mirksiukas.gif

O man nepatinka, kur siūlus reikia pervynioti, nes reikia gaišti brangų laiką pervyniojimui (geriau per tą laiką siuvinėti).
Atsakyti