Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 16:45)
Zhuvycia, o as del to skustis negaliu ... del to, kad uzstrigau cia mano siuvinejimas nenukencia  schmoll.gif nes darbe siuvineti negaliu  schmoll.gif  lotuliukas.gif vat darbai tai trupuciuka tikrai kencia  blush2.gif  blush2.gif bet ne katastrofa  biggrin.gif mano siuviniai ne per foruma kencia, o per darbus  lotuliukas.gif

Tai gerai, jei aš dirbčiau ofise, o aš dirbu namie ir tik tada, kai vyras su vaikučiais užsiima, tai to laiko oi kaip nedaug. Bet siuvinys tai šalia guli, kai kompas sulėtėja kartais, tris kokius kryžiukus ir nukryžiavoju biggrin.gif
Atsakyti
Zhuvycia, oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai jo jei tik kai kompas suleteja, tai cia turetu sparciai vykti lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 16:53)
Zhuvycia, oi geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu tai jo jei tik kai kompas suleteja, tai cia turetu sparciai vykti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nu tai ir neimu užtad tokių schemų po 50 psl. lotuliukas.gif Bet ne, dar kai vaikučiai atsigula, kokį porą val. pasiuvinėju. Bet vasarą juos taip sunku nuvaryt miegot, tai po to pati jau ant klaviatūros ir ant adatų užmiegu doh.gif
Atsakyti
gal turite kokiu nors arba zinote kur galeciau rasti schemuciu su arkliukais. isanksto aciu...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 14:23)
Klajokle, zinai man tas pats klausimas kilo ..nors as siuvinejau maza, bet tingejau skaiciuot, tai buvau is desines irgi kampa nemaza palikus, tai labai trugdo ... doh.gif kai imsiu dideli paveiksla, manau kad tvarkingai kazkaip sulankstysiu ar susuksiu ir skalbiniu segtukais susegsiu, nes dar kiek laiko atima tas medziagos tasymas  doh.gif  smile.gif

gera mintis a, o as galvojau su grafke susegt
Atsakyti
O as kai siuvinedavau, tai kur didesnis galas susegdavau plauku segtuku tokiu kur tokiais ilgais nagais ir per viduri spyruokle. blush2.gif Na ilgiems plaukams kur susegti.
Atsakyti
Schemos dideliems darbams:
http://photo.163.com.../qiuqiusu79/#p1
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 06 19, 16:21)
Labai patogu gražiai susilankstyti medžiagos kraštus ir kanceliariniais segtukais susegti. Stipriai laiko, o jų ir dydžių būna įvairių smile.gif
Tokie: user posted image

As irgi tokiais segu smile.gif labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Džeine, gal dar kartelį? http://photo.163.com...113/4136799459/ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 07:38)
siuvinesiu tris arba keturis ...galvoju reminti visus vienodai ...  g.gif kaip manot, jei deti plieno splavos (na, sidarbrini) pasporta ir koki masyvesni juoda rema, kad ir su pagrazinimais?  g.gif nagi, nuomones ...  ax.gif

cia mano toks bucinukas iremintas ir padovanotas irgi sesei ax.gif beje, jei reminciau dabar, tai padaryciau, kad is po juodo pasparto matytusi raudonas ax.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas

Šian taip pat nešiu kelis darbelius rėminti. Taip pat ir mažą paukštuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 20 birželio 2008 - 08:11
QUOTE(giege @ 2008 06 19, 22:41)

Vaaaau, kokių čia yra darbųųųų blink.gif blink.gif blink.gif Man tai vieno visam gyvenimui turbūt užtektų. Gaila, kad vienas, kurį lyg ir išsirinkau, surašytas kažkokiom tai kiniškom spalvom, neaišku, iš kokios paletės imti. unsure.gif

paukščiuk, gražus paukštužėlis, labai subtilus. Tai turbūt pati taip paukštelius ir siuvinėji visą laiką smile.gif
Atsakyti