Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Klajokle, zinai man tas pats klausimas kilo ..nors as siuvinejau maza, bet tingejau skaiciuot, tai buvau is desines irgi kampa nemaza palikus, tai labai trugdo ... doh.gif kai imsiu dideli paveiksla, manau kad tvarkingai kazkaip sulankstysiu ar susuksiu ir skalbiniu segtukais susegsiu, nes dar kiek laiko atima tas medziagos tasymas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 12:23)
Klajokle, zinai man tas pats klausimas kilo ..nors as siuvinejau maza, bet tingejau skaiciuot, tai buvau is desines irgi kampa nemaza palikus, tai labai trugdo ... doh.gif kai imsiu dideli paveiksla, manau kad tvarkingai kazkaip sulankstysiu ar susuksiu ir skalbiniu segtukais susegsiu, nes dar kiek laiko atima tas medziagos tasymas  doh.gif  smile.gif

o!Visai nebloga mintis susegt,reiks pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
klajokle, labai labai geras daiktas sis forumas, dziaugiuos kad atradau ..ir suzinai naudingu dalyku ir su bendraminciais pabendrauji, ir darbu nuostabiu pasiziuri taip ir uzkuria veiksmui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 16:00)
klajokle, labai labai geras daiktas sis forumas, dziaugiuos kad atradau ..ir suzinai naudingu dalyku ir su bendraminciais pabendrauji, ir darbu nuostabiu pasiziuri taip ir uzkuria veiksmui  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo jo, tik paskui nepastebi, kaip pusę dienos prasėdi čia, o visiems kad skundžiuosi, kaip aš daug dirbu ir kiek dar daug liko blink.gif Kur neliks, jei 1/5 nugriebto laiko dirbu, o 4/5 - sm sėdžiu schmoll.gif Čia jūs visos kaltos gun_bandana.gif
Bet gerai, kad jūs esat, tieeek daug čia visko išmokau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 15:23)
[imsiu dideli paveiksla, manau kad tvarkingai kazkaip sulankstysiu ar susuksiu ir skalbiniu segtukais susegsiu, nes dar kiek laiko atima tas medziagos tasymas  doh.gif  smile.gif

Patarimas: audinį lankstyk tik išvirkščia puse į viršų, nes ilgai siuvinėjant sulenkimo vietos truputį patamsėja toj pusėj, kuri į iššorę. O skalbinių segtukais segti nepatarčiau, nes jei tai aidą, ją suspaus, ir tose vietose liks tokie suspaudimo ženklai, nes aida yra gana storoka, gerai įsispaudžia. geriau sulankstyti ir kaip nors siūlais sukabinti ar kuo švelniau suspaudžiančiu susegti smile.gif
Atsakyti
Nu, klausykit dabar apie kasiulai.lt vėl Įsimylėjau tą parduotuvę, o tiksliau Aušrą. Įsivaizduojat, jau kelias savaites kai laukiau tos dėžutės siūlams, tai vakar sutarėm, kad jau užsakau siūliukus, užsakiau. O šiandien ryte pagaliau vis dėlto gavo ir dėžutes, ir iš džiaugsmo išsiuntė ir man, tik namo grįžus Aušra atsiminė, kad man jos jau nebereikėjo siųsti. Bet man parašė laišką, kad išsiųs man ir siūliukus. Ar galite įsivaizduoti? Aš kategoriškai atsisakiau, tikiuosi, paklausys smile.gif Visi - į kasiulai.lt ! biggrin.gif
Atsakyti
Labai patogu gražiai susilankstyti medžiagos kraštus ir kanceliariniais segtukais susegti. Stipriai laiko, o jų ir dydžių būna įvairių smile.gif
Tokie: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 19, 16:16)
Nu, klausykit dabar apie kasiulai.lt vėl Įsimylėjau tą parduotuvę, o tiksliau Aušrą. Įsivaizduojat, jau kelias savaites kai laukiau tos dėžutės siūlams, tai vakar sutarėm, kad jau užsakau siūliukus, užsakiau. O šiandien ryte pagaliau vis dėlto gavo ir dėžutes, ir iš džiaugsmo išsiuntė ir man, tik namo grįžus Aušra atsiminė, kad man jos jau nebereikėjo siųsti. Bet man parašė laišką, kad išsiųs man ir siūliukus. Ar galite įsivaizduoti? Aš kategoriškai atsisakiau, tikiuosi, paklausys smile.gif Visi - į kasiulai.lt ! biggrin.gif

OOOO ooooooo-kokia reklama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 19, 16:16)

Aš irgi jais patenkinta ir Aušra labai lanksčiai į viską reaguoja:)
Pirkau nemažai audinių iš jos ir viskas buvo fain, kai ko negavo, tai vėliau atsiuntė ir nemokamai, nors tikrai buvau pasirengusi už papildomą siuntimą sumokėti smile.gif

Tikrai nelengvas tas biznis, ir nemanau, kad lab pelningas, todėl reikia vertinti žmonių pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 19, 13:00)
klajokle, labai labai geras daiktas sis forumas, dziaugiuos kad atradau ..ir suzinai naudingu dalyku ir su bendraminciais pabendrauji, ir darbu nuostabiu pasiziuri taip ir uzkuria veiksmui  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 19, 13:08)
Jo jo, tik paskui nepastebi, kaip pusę dienos prasėdi čia, o visiems kad skundžiuosi, kaip aš daug dirbu ir kiek dar daug liko  blink.gif Kur neliks, jei 1/5 nugriebto laiko dirbu, o 4/5 - sm sėdžiu  schmoll.gif Čia jūs visos kaltos  gun_bandana.gif
Bet gerai, kad jūs esat, tieeek daug čia visko išmokau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir as daug laiko cia prasvaistau uzuot pasiuvinejus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zhuvycia, o as del to skustis negaliu ... del to, kad uzstrigau cia mano siuvinejimas nenukencia schmoll.gif nes darbe siuvineti negaliu schmoll.gif lotuliukas.gif vat darbai tai trupuciuka tikrai kencia blush2.gif blush2.gif bet ne katastrofa biggrin.gif mano siuviniai ne per foruma kencia, o per darbus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2008 06 19, 15:21)
Labai patogu gražiai susilankstyti medžiagos kraštus ir kanceliariniais segtukais susegti. Stipriai laiko, o jų ir dydžių būna įvairių smile.gif
Tokie: user posted image

aš tokius kartais naudoju. ax.gif
Atsakyti