Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

user posted image
Sveikos merginos, niekad čia dar nerodžiau savo darbų, tik tyliau peržiūrėdavau Jusų ir pasidžiaugdavau, o šiandien prieš kelias minutes užbaigiau štai šį darbelį ir norėjau, kad ir mane priimtumėte į savo gretas 4u.gif
Atsakyti
Kike, darbelio tai ojojoj ideta thumbup.gif saunu 4u.gif
Atsakyti
Cia mano panda

user posted image

Atsakyti
oho kiek nauju mergikiu su savo darbais islindo ohmy.gif
saunuoles thumbup.gif prasom dirbt ir rodytis
Atsakyti
Visų darbeliai thumbup.gif

tiesiog3, labai gražūs tie vazonėliai wink.gif Ir alfabetas bei zodiakai smile.gif
Kike, man labai gražus šis dizainas wink.gif Gražios spalvos (:
pupshe, panda labai graži, tik ar rėmelis ne per didelis? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2008 06 07, 23:10)
Visų darbeliai  thumbup.gif

tiesiog3, labai gražūs tie vazonėliai wink.gif Ir alfabetas bei zodiakai smile.gif
Kike, man labai gražus šis dizainas wink.gif Gražios spalvos (:
pupshe, panda labai graži, tik ar rėmelis ne per didelis? 4u.gif

Kad as apsižioplinau besiuvinedama blush2.gif Planas chuliganas buvo dar aplink prisiuvinėti nuotraukas su lokiais, bet apsiskaičiavau, tai jos nebetilpo, dėl to ir liko tiek tuščios vietos doh.gif O tas bantas tai ne dėl grožio (užbėgsiu už akių smile.gif ) Bematuodama užsirioglinau nepagalvojus ant stiklo, o tas ir suskilo, tai teko slėpt, išmest gi gaila frusty.gif
Atsakyti
Kike, nuostabus darbas, labai labai gražu! didis.gif
Atsakyti
Kike be galo gražu ir kruopštu first.gif Čia margu siūlu siuvinėjai, ar tiek daug askirų atspalvių?
Atsakyti
Taip, čia siuvinėta vienu DMC 111 siūlu, kadangi jis melanžinis, toks pereinančių spalvų, tai taip ir gaunasi. Ačiū už įvertinimus, man tai svarbu 4u.gif
Atsakyti
tiesiog3, labai gražūs darbai thumbup.gif Ypač paskutinis raidynas - super wub.gif
Kike, tavo ratilai užburia clap.gif Siuvinėjai ant mėlynos kanvos?
Labai daili panda, pupshe thumb_yello.gif
Atsakyti
Grazus darbeliai 4u.gif Smagu,kad rodotes!

QUOTE(Kikė @ 2008 06 07, 18:34)

Cia tai darbas...Speju pagalve bus? ax.gif
Atsakyti
Siuvinėta ant juodos 14 Aidos, čia nuotraukoje spalvos labai pasikeitė. Šiaip žadu įrėminti ir kambaryje pasikabinti blush2.gif
Atsakyti