Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Reska, tikrai gerai supratai, tik man kazkaip nerealiai skamba kad TOKIO dydzio paveikslui reiketu visu kitu tik po viena spulyte ... g.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Čia mano paskutinis darbelis.
user posted image
Atsakyti
Zhemaituke, grazus darbas thumbup.gif thumbup.gif pati lyg ir ziurinejau sita sesei issiuvineti ... smile.gif ar sunkiai ejosi? g.gif

NKriste, paprastu schemuciu, turi omenyje butent su zirgais? smile.gif
Atsakyti
Labai greitai siuvinėjasi, tik aš užtrukau su apsiuvinėjimu(nežinau kaip vadinasi), nes pirmą kart dariau..
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 18, 14:30)
Reska, tikrai gerai supratai, tik man kazkaip nerealiai skamba kad TOKIO dydzio paveikslui reiketu visu kitu tik po viena spulyte ...  g.gif  g.gif  schmoll.gif

Bet tu paziūrėk kiek tu spalvu-gal koks pusantro šimto. Tai viskas normaliai. Vis gi manau,kad ten špūlyčių skaičius,o ne metrai surašyti.
O ta paveiksla man atidaro,ir schema,bet nežinau ar ta programa aš turiu ar ne,nes kai paspaudžiu dešnį pelės mygtuka,man neiššoka lentelė kur buna grafa Save As,O tik kažkokia kitokia lentelė,su kuria aš nežinau ka daryt blush2.gif Gal tikrai pabandysiu spausdint iš karto..
Atsakyti
ReNcYtEa, tai jei atidaro viskas ok .. biggrin.gif o sitoj programoj ir negali buti saugojimo spaudziant desini peles klavisa schmoll.gif virsuje irankiu juostoj spaudi "file" o ten jau atidaro ir yra nuoroda "save as".. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 18, 15:36)

4u.gif Labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 06 18, 10:00)
Rugseje,angela jau ireminai? ax.gif

ui dar ne, nespeju, laiko trukumas, neissirenku vis remo

QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 06 18, 14:03)
blink.gif  Geras klausimas... Aš tikrai maniau,kad špūlyčių,bet dabar tai jau nežinau... Gal kuri,protingesnė,suprasit?
Beje,gal dar kas žinot,kaip iš šito psl ir parsisiųst schema-kokius būdus aš žinojau-neveikia(ne kaži kiek aš jų ir žinau  blush2.gif  )
http://www.classicbe.....ndor full.pdf

nu jo spuliukiu skaicius ten, bet kartais tikrai maziau reik nei parasyta, o juoda daug kur naudojama, susinaudos,
parsisiust schema galima virsuj paspaudus ant disko paveikslelio tada save as meta
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2008 06 18, 15:36)

Labai gražu wub.gif wub.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 18, 15:38)
Zhemaituke, grazus darbas  thumbup.gif  thumbup.gif pati lyg ir ziurinejau sita sesei issiuvineti ... smile.gif ar sunkiai ejosi?  g.gif

NKriste, paprastu schemuciu, turi omenyje butent su zirgais?  smile.gif

Labai noriu žirgų, bet jei žinai kur rast šiaip gražių paprastų schemučiu būčiau labai dėkinga, nes dar tik pradėjau mokytis siūvinėt, tai didelių ir sudėtingų nenoriu imt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 06 18, 18:19)
Labai gražu  wub.gif  wub.gif
Labai noriu žirgų, bet jei žinai kur rast šiaip gražių paprastų schemučiu būčiau labai dėkinga, nes dar tik pradėjau mokytis siūvinėt, tai didelių ir sudėtingų nenoriu imt  blush2.gif  blush2.gif

Čia nesudėtigas Žirgas
Atsakyti
mano mažoji adatinė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 birželio 2008 - 17:57
QUOTE(NKriste @ 2008 06 18, 18:19)
Labai noriu žirgų,

Turiu tik tokius paprastus, bet man laaaabai gražius blush2.gif
user posted image
Jei nori, parašyk į až savo emailą, atsiusiu
Atsakyti